Azi trei dintre userii care au oaresce activitate pe forum indeplinesc unele varste. Delphyna face anu viitor un sfert de veac, Chrysilla mai are 12 luni si trece la etatea cu 2 in fata, in timp ce neamtzu este major. uraaaaaaaaaaaa.
tuturor, La multzi ani si tot ce vrea mujchii vostri abdominali sa se indeplineasca.
Trei, Doamne, si toti trei
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Trei, Doamne, si toti trei
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La Multi Ani !!! Sa fie sanatosi, frumosi si norocosi si, vorba aia, bani si sanatate sa le dea Dumnezeu, ca-n rest le cumpara pe toate !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
din cei trei mentionatzi de initiatorul acestui thread il cunosc doar pe neamtzu. asta nu ma impiedica sa le urez tuturor la multi ani si multa sanatate.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multumesc multumesc...
Berea, vinul, prajiturelele spre seara! Bine?
Acuma ma duc sa vad cum se vede cerul la un an distanta de primul meu sfert de veac!
Berea, vinul, prajiturelele spre seara! Bine?
Acuma ma duc sa vad cum se vede cerul la un an distanta de primul meu sfert de veac!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
la multi ani neamtzu .. :kiss:
si nu mah, n-am intarziat ca i-am urat toate cele si aseara...
si nu mah, n-am intarziat ca i-am urat toate cele si aseara...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Ehh , eu nu vazui threadul asta ...
La multi ani Delphina ! Sa cresti mare , frumoasa , desteapta .. mai ceva decat esti acum
La multi ani Chrysilla ! Sa ai parte de tot ce vrei tu !
La multi ani Neamtzule ! Sa cresti si mai mare !
La multi ani Delphina ! Sa cresti mare , frumoasa , desteapta .. mai ceva decat esti acum

La multi ani Chrysilla ! Sa ai parte de tot ce vrei tu !
La multi ani Neamtzule ! Sa cresti si mai mare !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Wow... ce de urari am avut... si eu care aseara m-am pierdut printre sticle de vin si uitai sa vin sa destup una aici da` se accepta sper si acuma!
Mi-ati facut ziua mai luminoasa decat se prevedea!:)
Mi-ati facut ziua mai luminoasa decat se prevedea!:)
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii