Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Stiam prea putine despre cutremurul din '77 , niciodata nu auzisem povestind pe cineva care l-a trait ... nu mi s-a parut niciodata atat de grav ( chiar daca stiam ca parintii mei au fost in pericol .. ) , cum mi s-a parut dupa ce am citit ce a scris Necko ... A fost terifiant si mi s-a parut ca am fost acolo , cu Necko , cand totul s-a intamplat ... trist
Monk , superb desenul
Mai trebuie sa lucrezi un pic la modul de a scrie .. dar , e bine si-asa , e stilul tau , pana la urma
:kiss:

Monk , superb desenul

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Da... si mie mi s-a parut cutremuratoare ultima pagina din jurnalul lui Necko!
Multumiri inca o data pentru tot ceea ce invat din ficare post. Chiar imi place doamna asta! Am spus deja o data demult dar nu strica sa reamintesc: fericiti cei din jurul tau!
Multumiri inca o data pentru tot ceea ce invat din ficare post. Chiar imi place doamna asta! Am spus deja o data demult dar nu strica sa reamintesc: fericiti cei din jurul tau!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
necko , singurul bloc "nou" prabusit a fost in militari si paradoxal daca tuate celelalte cladiri care au cazut ,au cazut ca dupa o implozie cel din militari a cazut ca o pleasca precum o cutie de chibrituri careia ii dai un bobarnac singurul supravietuitor fiind un batranel prins in lift. au fost supravietuitori ,scosi in stare jalnica de prin daramaturile cladirilor din centru ,multi murind in spital la scurt timp.
orasul zimnicea a fost ras de pe fata pamantului in urma cutremurului
caragiu si bocanetz erau in apartamentul lui caragiu din blocul continental , la universitate la cuada lu mihai viteazu servind un shprit
o alta fatza a comunismului a reprezentat-o faptul ca tuate proprietatile personale(locuinte) erau asigurate la adas (era obligatoriu) dar adasu n-a dat nici un leu celor care si-au pierdut locuintele.
ce a fost mai najpa ,ca dupa dezastrul natural inregistrat in martie 77 a urmat inceputul dezastrului economic ,ceausescu motivand mult timp strangerea curelei datorita pierderilor materiale inregistrate la cutremur.
ps: pagina ta de jurnal ar putea fi inclusa intr-un memorial al durerii si deznadejdii. mi-a placut. felicitari.
orasul zimnicea a fost ras de pe fata pamantului in urma cutremurului
caragiu si bocanetz erau in apartamentul lui caragiu din blocul continental , la universitate la cuada lu mihai viteazu servind un shprit
o alta fatza a comunismului a reprezentat-o faptul ca tuate proprietatile personale(locuinte) erau asigurate la adas (era obligatoriu) dar adasu n-a dat nici un leu celor care si-au pierdut locuintele.
ce a fost mai najpa ,ca dupa dezastrul natural inregistrat in martie 77 a urmat inceputul dezastrului economic ,ceausescu motivand mult timp strangerea curelei datorita pierderilor materiale inregistrate la cutremur.
ps: pagina ta de jurnal ar putea fi inclusa intr-un memorial al durerii si deznadejdii. mi-a placut. felicitari.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Va multumesc.
Intr-adevar, cutremurul m-a marcat foarte puternic si pentru totdeauna. In pagina mea am descris doar ceea ce am simtit eu, asa cum am "vazut" eu cutremurul. Realitatea insa a intrecut cu mult in dramatism orice se poate povesti in cuvinte sau se poate vedea in imagini.
Intr-adevar, cutremurul m-a marcat foarte puternic si pentru totdeauna. In pagina mea am descris doar ceea ce am simtit eu, asa cum am "vazut" eu cutremurul. Realitatea insa a intrecut cu mult in dramatism orice se poate povesti in cuvinte sau se poate vedea in imagini.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
jane doe scrie:Monk, felicitari pt debutul tau pe pagina jurnalelor...dar am o intrebare: chiar crezi ca "stramosii" tai vor avea ocazia sa intre pe internet? :limba: just asking... frumos desenul!!!
eee si tu acum ... emotiile astea de debut m-au facut sa scriu aia ... am vrut sa modific dar cum nimic nu este perfect am zis sa il las asa .
Gabubule la urmatoare intalnire iti aduc desenul ...
Multumesc tuturor celor care mi-au laudat desenul, sunt profun emotionat ....
Cat despre pagina scrisa de Necko - am fost mai mult decat miscat . Dat fiind faptul ca nu existam pe atunci, parintii mei de fiecare data cand i-am intrebat mi-au raspun succint fara detalii .. nu am crezut ca a fost asa de grav chiar daca am vazut imagini la TV !
-
monk - Mesaje: 2747
Monk-ul, desenezi foarte frumos. Am pus desenul tau wallpaper pe desktop. Cit despre masini, minunate ! Mi s-a facut un dor de Bucuresti.... dar chiar a nins azi la voi? In ceea ce priveste jurnalul, este foarte elocvent. Seamana cu tine. Imi place.
Weet-weet, nu-mi place cind esti trista...
riverflow, papusa stricata cu gust de ciocolata.... eu stiam cum e melcul, daca ma-ntrebai iti spuneam !
Weet-weet, nu-mi place cind esti trista...
riverflow, papusa stricata cu gust de ciocolata.... eu stiam cum e melcul, daca ma-ntrebai iti spuneam !
aizzz&co
-
Necko scrie:Weet-weet, nu-mi place cind esti trista...
Parca nici mie .. dar trista am fost de cand ma stiu ! Au fost si destule momente fericite in viata mea , dar asa sunt eu , trista si plangacioasa , sper sa imi treaca odata ... Dar sa stii ca rad destul de mult :yD Gabizzu stie *p
Mie-mi place tare mult ce scrie River ... e frumos .. si mai mult de atat , numai ca nu gasesc cuvintele .. poate ca nu sunt de ajuns

Anti pro-ana
-
Nu e plictisitor , e doar ametitor .. si daca zic ca imi place stilul tau de a scrie , felul in care trebuie sa citesc printre randuri , zici ca te mint ... asa ca ? Ce pot zice ? Nu vreau reactii ca la ce ti-am zis despre poza ta ...
Cred ca toti cei care scriu au un stil aparte si unic .. doar o singura persoana de pe acest forum , daca ar scrie , nu ar fi in stare sa fie original .
Eu citesc toate jurnalele si nu cred ca pot face un top al celor care imi plac ... toate au ceva care imi place .. unele au mai mult , altele mai putin .
Gabizzule , daca promit ca o sa citesc in continuare tot ce scrii in jurnal , o sa fii multumit ? Ce , acum o sa zici ca nu ai nevoie sa iti citesc eu jurnalul si sa spun ca imi place ? *p Prea tarziu ! C'est dejí fait *p
Cred ca toti cei care scriu au un stil aparte si unic .. doar o singura persoana de pe acest forum , daca ar scrie , nu ar fi in stare sa fie original .
Eu citesc toate jurnalele si nu cred ca pot face un top al celor care imi plac ... toate au ceva care imi place .. unele au mai mult , altele mai putin .
Gabizzule , daca promit ca o sa citesc in continuare tot ce scrii in jurnal , o sa fii multumit ? Ce , acum o sa zici ca nu ai nevoie sa iti citesc eu jurnalul si sa spun ca imi place ? *p Prea tarziu ! C'est dejí fait *p
Anti pro-ana
-
Weet-weet scrie:Mie-mi place tare mult ce scrie River ... e frumos .. si mai mult de atat , numai ca nu gasesc cuvintele .. poate ca nu sunt de ajuns
Ai dreptate Weet-weet ! Uite asa simt eu cind citesc jurnalul lui Gabizzu. Raman practic fara cuvinte. Am impresia ca orice as spune despre jurnalul lui e mult prea putin pentru cit merita de fapt. Un copil ca el nu poate fi asa. Am senzatia ca e cu mult mai mare si se da mic. Astazi, de exemplu ne-a servit cu cea mai amara bucatica din sufletul lui... Si gindeste-te, Weet-wet, ca noua ne-a dat doar o bucatica !
aizzz&co
-
Mie,pana acum mi-au placut toate jurnalele...fara nici o exceptie.Toti au povestit cu mult talent,umor shi nimeni n-ar trebui sa se simta mai prejos de ceilalti...nu-i asa gabizzule?cu tine vb!
p.s. maine scriu shi eu ceva in jurnal ca n-am mai scris de multisor shi mi se facu dor de umplut paginile jurnalului meu.dar asta abia maine dimineata,ca acum sunt mult prea obosita.

p.s. maine scriu shi eu ceva in jurnal ca n-am mai scris de multisor shi mi se facu dor de umplut paginile jurnalului meu.dar asta abia maine dimineata,ca acum sunt mult prea obosita.
- Catzelusha
culta nu este. dupa cum spune si zicala din popor : "
nu stie carte".
nici materialista. ca nu a cerut o bere in viatza ei.
da-mi definitzia femeii perfecte...si iti zic daca e sau nu.

nici materialista. ca nu a cerut o bere in viatza ei.
da-mi definitzia femeii perfecte...si iti zic daca e sau nu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
lol. pai daca nu o sa postez ce ma doare , o sa ajung sa explodez intr-o buna zi. eu ma exprim si ma eliberez de 'durere', astfel ca imi intaresc psihicul.
acum, serios, weet dar anumite perioade din viata mea le regasesc in ceea ce tu scrii in ultima vreme, erau de mult... si nu ma refer la faza cu plansul, ci asa in general.
acum, serios, weet dar anumite perioade din viata mea le regasesc in ceea ce tu scrii in ultima vreme, erau de mult... si nu ma refer la faza cu plansul, ci asa in general.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
eu vreau duar sa va zic cam ras cu lacrimi, apruape ca uitasem cata distractzie ie pe fc, liebetzveifliege creca o face dinadins ca altfel nu pot sa cred ca puate scuate asha frumuase enormitatz, mai mai sal ia pe ainshtain la relativitatea vietzii
fiind fuarte relativ de cate ori pe an vine iarna, asta finca tinpui relativ, ca shi spatziu, duamne duamne, pacat ca a murit in '55 ca la asha relatari s-ar fi prapadit de ras...
Iarna s-a instalat peste orash pt a nu stiu cata oara in ultima vreme.
fiind fuarte relativ de cate ori pe an vine iarna, asta finca tinpui relativ, ca shi spatziu, duamne duamne, pacat ca a murit in '55 ca la asha relatari s-ar fi prapadit de ras...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
in cinstea aurolacilor dornieni.
n-am mai ras cu atata pofta din vremea inter-dorniana
am luat sub lupa jurnalul tanarului eros :
inceputul e promitzator.
punctele de suspensie sugereaza palpitatia emotionala...
asa mult a rezistat? saraca!
da, evident, poti sa spui. ai acordul meu! reformulare: ani cei mai frumosi. cat talent, cata inspiratie...
si zici ca tea iubit, nu? :G
adevarul ie ca ai mare dreptate. povestea e tare incitanta.suspans. oare ceo sasintample, mam gandit si nam aflat...ne vei spune sau os ne ti in suspans? :rolleyes:
baietule, spune sincer, cati ani ai? eu pariez pe 10! zau ca atat patetism n-am avut in mine de la 6 ani de cand m-am despartit de iubirea vietii mele intalnita intr-o tabara la munte...

am luat sub lupa jurnalul tanarului eros :
Am iubit mai de mult o fata
inceputul e promitzator.
...
punctele de suspensie sugereaza palpitatia emotionala...
am fost impreuna aproape 3 ani.
asa mult a rezistat? saraca!
pot sa spun ani cei mai frumosi (??)
da, evident, poti sa spui. ai acordul meu! reformulare: ani cei mai frumosi. cat talent, cata inspiratie...
Cred ca pana la un moment dat si ea ma iubit pe mine
si zici ca tea iubit, nu? :G

Am iubito, am urato, si mie frica de ce simt acum.
adevarul ie ca ai mare dreptate. povestea e tare incitanta.suspans. oare ceo sasintample, mam gandit si nam aflat...ne vei spune sau os ne ti in suspans? :rolleyes:
baietule, spune sincer, cati ani ai? eu pariez pe 10! zau ca atat patetism n-am avut in mine de la 6 ani de cand m-am despartit de iubirea vietii mele intalnita intr-o tabara la munte...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
danone scrie:[...] liebetzveifliege creca o face dinadins ca altfel nu pot sa cred ca puate scuate asha frumuase enormitatz, mai mai sal ia pe ainshtain la relativitatea vietzii
[...]
Si eu care credeam ca te referi la acea "iarna instalata peste orash :S
In alta ordine de idei o fac atat de dinadins cat o faci si tu cu " cam ras cu lacrimi, apruape so.... mea culpa!:)
////////////////////
Nota 10 pt Shaki Devil!
-
Love2Fly - Junior Member
hehehehehe....
deci am citit jurnalu lu neco. ma rog, nu chiar pe tot, ci duar o parte. da, cu tuate astea tzinetzivatz bine pe ceotz sta ca o sa fitz martori la o premiera mondiala: mia placut!
peseu: eo am citit aia cu borcanelu.
deci am citit jurnalu lu neco. ma rog, nu chiar pe tot, ci duar o parte. da, cu tuate astea tzinetzivatz bine pe ceotz sta ca o sa fitz martori la o premiera mondiala: mia placut!
peseu: eo am citit aia cu borcanelu.
-
neatza - Mesaje: 5820
iubescdoo scrie:coala de hartie pe care astern cateva mazgalituri
care tzi sa parut ca e cuala de hartie da' de fapt era vorba de asta: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10272. shi totushi, puteai so dregi.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Am priceput unde bati... Piskehse! ce sa zic? Mi-a placut...am ras pe rupte:) da` parc-am mai citit o pagina in acelasi stil... pe la catarge pe undeva:)... oricum reusite ambele!:)
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
-
monk - Mesaje: 2747
adica sa desenezi si in alt mod....adicatelea gata cu o realitate pe care am mai vazut-o , facuta cu creioane colorate si contur de carioaca. sa zicem ca poti incerca niste chestii mai definite, te las pe tine sa decizi ce vei desena si ce nu.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale