comentarii impertinente la poze
ba, tanase, ma lasi fara cuvinte. te-am remarcat inca de cand ai intrat pe forum prima oara si am mai remarcat ca dai dovada de niste lipsuri mari la nivel cranian. vorba rozei salbatece, nu mai intra pe forum ca-tz faci reclama proasta tie si formatiei. crezi ca esti un extraordinar pentru ca te stiu 100 de persoane? ai impresia ca esti brad pitt? ca ai un IQ colosal si ca d-aia te place shakti? daca erai brad pitt si aveai un minim de creier nu te pretai la posturi de jenu' asta. ah ... si inca ceva! am vb. destul cu shakti ca sa-mi dau seama ca e o tipa inteligenta, poate doar privata de realitate. am incredere in ea, stiu ca o sa-si revina...
p.s. ai grija ce-mi raspunzi, caci nu mi-s ca tine...adicatelea proXt
si complexat...
-----
ba, nanuchi arata chiar bine! nanuchi, stai linistita, e doar invidie feminina! hai nocturno, pune si tu poze sa te vedem, ca ne faci din ce in ce mai curiosi!
nu ne mai tine in tensiune atat ca poate facem cu inima...(sau asta e si scopul?
) .
nanuchi, draga, nu pune la suflet rautatile astea din partea eaurtei si a lu' nocturnis, noi te iubim si te respectem si vrem poze multe si bune. care ieste.
p.s. ai grija ce-mi raspunzi, caci nu mi-s ca tine...adicatelea proXt

-----
ba, nanuchi arata chiar bine! nanuchi, stai linistita, e doar invidie feminina! hai nocturno, pune si tu poze sa te vedem, ca ne faci din ce in ce mai curiosi!

nanuchi, draga, nu pune la suflet rautatile astea din partea eaurtei si a lu' nocturnis, noi te iubim si te respectem si vrem poze multe si bune. care ieste.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
shakti scrie:pentru proXtu: in legatura cu semnatura ta... iti spune un om care stie neuronii odihniti asa raman , cu cat sunt mai odihniti cu atat fac fata mai putin... ca si muschii care se atrofiaza
Shakti draga, speram ca tu sa nu te cobori la nivelu' lu' Tanase ... acuma, ca te'ai coborat, mi s'o cam taiat dorintza de'a te phoote, drept sa'tzi spui

speram sa acced shi io la un nivel mai superior, da' vaz ca nu se poate cu nici un kip...
da' am shi io o nelamurire: de ce tzinetzi amandoi sa ma tot convingetzi ca's proXt, cand io din start declar asta, si imi asum si responsabilitatea ? :p
io nu incerc sa te conving ca eshti buna, ca shtii fff bine... shi nici pe Tanase ca e genial, ca el shtie deja :lol:
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Tanase scrie:Pana atunci, asculta albumele Tapinarii, uita-te la o poza cu mine de pe vremea cand m-a cunoscut Shakti, sau chiar si acum fara par si gandeste-te ce am eu si ce-ti lipseste tie. daca te apuca plansul iti recomand folosirea catorva servetele de unica folosinta sau hartie igienica. Ba nu, cu aia te stergi la gura.
Nu`s de ce ma obosesc sa-tz raspund, in primu' rand pentru ca stiu ca scriu degeaba, oricum tu nu intelegi nimic. Si-n al doilea rand, mi-e foarte greu sa raspund unui post atat de inteligent..
Deci daca esti amabil..imi spui si mie cine te-a mintit pe tine ca iesti frumos si destept? :con: observ ca ai o parere fuarte buna despre tine, te comporti de parca intregul univers se invarte in jurul tau..trezeste`te naiba la realitate ca m-am saturat sa-tz tot citesc posturile idioate care spun totul dar totusi nimic. Risc sa ma repet dar te sfatuiesc sa lasi comentariile impretinente si sa te intorci pe subiectul tau despre Tapinarii, sa conversezi cu Elessar si alte clone d'ale tale..Fata asta o sa-si deschida ochii intr`o zi si`o sa vada ca faptul ca te mai urci pe scena din cand in cand si ai 3 persoane care te asculta..nu te face frumos si destept. Crezi ca tu ai fani? Ca esti cunoscut? Hai dom'le sa fim seriosi.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Nocto
"""[quote="nocturna"]shtii sa citeshti, pacat ca nu shtii sa scrii. da' shtii sa citeshti, deci e un inceput."""
Da ai dreptate in romaneshte sunt agramat. Shi???
1. Nu locuesc in romania
2. Prima mea limba e engleza shi a doua pe pozele lui Nauka.
3. Nu stiam ca tu tiai aratat titzele cu sutien pe site cum ai spus ca e cerut sa tii discutie aicea.?
4. Discutia era pe topic. Vorbeam de Nanuka.
Case closed dumbass.
"""[quote="nocturna"]shtii sa citeshti, pacat ca nu shtii sa scrii. da' shtii sa citeshti, deci e un inceput."""
Da ai dreptate in romaneshte sunt agramat. Shi???
1. Nu locuesc in romania
2. Prima mea limba e engleza shi a doua pe pozele lui Nauka.
3. Nu stiam ca tu tiai aratat titzele cu sutien pe site cum ai spus ca e cerut sa tii discutie aicea.?
4. Discutia era pe topic. Vorbeam de Nanuka.
Case closed dumbass.
- CMED13
ce schimbata e Stormy. nu-mi vine a crede.
sly....ai o figura de pervers simpatic. esti omologu lu' Hades...la Iasi.
sly....ai o figura de pervers simpatic. esti omologu lu' Hades...la Iasi.

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Jador e un par roscovan haha ..nu stiu sincer....oricum e o culoare ndefinita..plus ca dintii lasa de dorit, cel mai urat lucru la o femeie ..sa aiba dintii galbeni..in loc cu banii pe care i-ar da pe farduri, s-ar duce sa-si faca un detartraj....
Parerea mea, fara nici o suparare si sa nu mi-o luati in nume de rau:)
Nanuka..
Parerea mea, fara nici o suparare si sa nu mi-o luati in nume de rau:)
Nanuka..
-
Nanuka - Mesaje: 1510
nanooookyyyy vaz ca te cam ruade pizma.
stomatolojic vorbind stormy are dantura perfecta (cel putin la ce se vede in poza) in plus daca baji un 1,25 la dioptrii ai optserva ca incisivii frontali superiori sunt albi restul incisivilor par galbeni deci in concluzie este efectul luminii/umbrelor nefiind posibil sa ai doi incisivi albi (mai ales cei frontali) si restu galbeni. si spre informarea ta albirea dintilor nu se face prin detartraj ci prin tratament de albire de dinti , eventual cu opalescence
stomatolojic vorbind stormy are dantura perfecta (cel putin la ce se vede in poza) in plus daca baji un 1,25 la dioptrii ai optserva ca incisivii frontali superiori sunt albi restul incisivilor par galbeni deci in concluzie este efectul luminii/umbrelor nefiind posibil sa ai doi incisivi albi (mai ales cei frontali) si restu galbeni. si spre informarea ta albirea dintilor nu se face prin detartraj ci prin tratament de albire de dinti , eventual cu opalescence
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nanooookyyy, ai o impresie gresita, lumea nu te crede fitzuasa ci duar...naiva
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nanuchi pe mine ma iubeste :mad:
si-n al doilea rand nu prea am inteles "si nici imi fac poze..." hmmmm...
pozele tale ie aceleasi , adicatelea cu webcamu in fata monitorului. Jenibil! eu ofer diversitate :lol:
si-n al doilea rand nu prea am inteles "si nici imi fac poze..." hmmmm...

pozele tale ie aceleasi , adicatelea cu webcamu in fata monitorului. Jenibil! eu ofer diversitate :lol:

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Nanukyy, la trasaturi semeni f. bine cu danone. mai ales in ultima poza. serios vorbesc. nu e kterinca. asa mi-a facut impresia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
de 8 martie...va debuta noua editie a Miss Fanclub 2004. cu Roxana, Nanuky si alte candidate la start. stay tuned ! *p
-