Monica Barladeanu vs. Alexandra Mutu

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Buna ..la toti

Mesajde Unregistered » Lun Ian 05, 2004 5:38 pm

Alexandra mi se pare o tipa cu mai multa personalitate, Moni daca ar pune mana pe unu ca Mutu l-ar toca de bani .
Pt Las Vegas: de ce ti-ai ascuns fruntea in poze , ai cosuri ?
Unregistered

Mesajde anetutza » Vin Ian 09, 2004 9:44 am

Initial trimis de Love2Fly
Barladeanca clar....e mai voluptoasa....mai sexy...
Alexandra e varza, are si copil....e expirata!

Nu cred ca ai dreptate omule, la aspectul fizic Alexandra e mult mai frumoasa decit moldoveanca si nu e expirata deloc daca are un copil... iar moldoveanaca e batuta in cap
anetutza
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Ian 12, 2004 6:46 pm

mai rau ca tine? ma indoi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Unregistered » Mie Ian 14, 2004 4:44 pm

vezi sa nu te rupi.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Ian 26, 2004 12:25 am

ba ala baxi... cum dracu iti zici, momentele tale cu monica b. sunt tu la baie cu poza ei, nashparliule!
Unregistered

Mesajde baixinho© » Lun Ian 26, 2004 10:08 am

mai nene, daca vrei sa dialogam ia-ti o identitate ceva. asta ca sa stiu si eu pe cine sa injur. nu de alta, da te pe nepusa masa ma iei cu "cum dracu iti zici" si "nashparliule". daca ai ceva de zis, adu argumente si negociem.
la revedere, drum bun.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

yoy baixule

Mesajde Mithos » Lun Ian 26, 2004 1:18 pm

Uite mai eu am identitate si nu ma ascunjd dupa un unregistred asa ca hai cu mine la taclale ca mai inervat mai fartzioare cu faza Monik :bleah: Barla ;b mai buna decat Angelina Jolie. Mai poate tzie iti plac mai mult moldovencele asa ca dai bataie dar nu te lua "frate" de fanclub in halul asta de A.J. ca pe urma iese urat de tot si nu se prea vrea asta, nu-i asa Bai-x-ule, nu prea stiu ce te face pe matale asa de "spiszdos" * dar eu cred ca tu stai prea in V.R. dc ma intelegi sau poate ai o realitate doar a ta in care tu, cam le-o tragi la toate "vedetele" . ;t nu stiu ce sa mai zic, cred ca e :nope: de tine.

NU cred ca am ofensat pe nimeni cu acest mesaj, pana la urma toti avem dreptul la freespeach. =D

*(scuza-ti termenul, ar trebui sa ma amendeze CNA-ul :A :A :A ;B ;t )
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

Monica...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 26, 2004 1:39 pm

Varamea a lucrat la B1 cu Monica Barladeanu vara trecuta, era redactor de emisiune. A zis ca Monica Barladeanu e proasta de pute, shi ca are fitze pana nu mai incape.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde miji lu mithos » Lun Ian 26, 2004 2:48 pm

[quote="Mithos"]Uite mai eu am identitate si nu ma ascunjd dupa un unregistred asa ca hai cu mine la taclale ca mai inervat mai fartzioare cu faza Monik :bleah: Barla ]

auzi bah analfabetule manca-mi-ai ciorapii trei sferturi ,cine pula mea vorbea de angelina jolie pe-aici? du-te bah la scoala ,invata sa te exprimi si p-orma intra pe forumuri sa-ti dai cu parerea. hai bashti in pula mea de idiot.
miji lu mithos

Mesajde Mithos » Joi Feb 05, 2004 8:13 am

da mai dute tu in poala mea de idiot ce esti, ce mah te mananca rau de tot de nu mai poti sa vb frumos sau ce pana mea te doare pe tine. Si in primul rand mai invata sa si te loghezi intai si pe urma sa faci comentarii fraierule. Ce sa zic de replik ta ma cam doare in cot dar stii tu cum e : te doare tare de te-ndoaie dar trece mai repede decat crezi "fraiere" :bleah: ;t ;j
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 08, 2004 7:38 pm

Mithos scrie:ca mai inervat mai fartzioare
scuza-ti termenul

mneata ai probleme mari de tot cu gramatica limbii romane. m-ai bine :D pune mana pe o carte de gramatica si mai frunzareste-o, vezi ce mai scrie prin ea (nu ma refer la numerotarea paginilor sau la erata).
Aurolacul scrie:Varamea a lucrat la B1 cu Monica Barladeanu vara trecuta, era redactor de emisiune

cine era redactor de emisiune? vara ta sau Monica? intreb pentru ca Monica era REALIZATOR de emisiune.
ANTI

baixinho©

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 08, 2004 7:44 pm

m-ai bine pune mana pe o carte? :B eu zic ca cel care ar trebui sa rasfoiasca din cand ,in cand o carte esti chiar tu.mai mai lasa penthhous-ul deoparte shi pune labeta pe-un abecedar. :j
Catzelusha

Mesajde baixinho© » Dum Feb 08, 2004 8:41 pm

daca te-ai fi uitat cu atentie, ai fi vazut ca dupa acel m-ai bine am pus un :D
decat sa ma musti de cur, m-ai bine ti-ai vedea de problemele tale. vezi ca de ceva timp te-am ignorat, dar tu continui sa te bagi in seama cu mine. nu este frumos. si vezi ca eu nu am labeta. daca tu posezi asa ceva, nu inseamna ca toti sunt ca tine.
ANTI

baixinho©

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 08, 2004 9:37 pm

ooooooooooo,bravo baxi!e primul tau post adresat mie,care nu contine cuvinte jignitoare.well done!
p.s. nu te musc de cur,stai linistit.nu fac parte din categoria cainilor,carora le sare mushtarul de la orice bataie in gard. ti-am zis doar ce aveam sa-ti zic,insa eu nu te-am injurat cum ai facut tu.tine cont de asta!!!
Catzelusha

Mesajde cucui » Dum Feb 08, 2004 10:04 pm

SatyR scrie:Pai dintre astea 2 o prefer pe Alexandra, mi se pare mai frumoasa, nici cu Barladeanca nu mi-e rusine dar parca are ceva nu stiu..pare mai in varsta decat este..la 24 de ani ai ei zici ca are vreo 28 pe putin...

Ar trebui sa te uiti putin pe site-ul Monicai la fotografii si cred ca te-ai calma... :-X
cucui
Junior Member

none

Mesajde i o » Mie Mar 03, 2004 11:03 pm

baixinho © scrie:mai nene, daca vrei sa dialogam ia-ti o identitate ceva. asta ca sa stiu si eu pe cine sa injur. nu de alta, da te pe nepusa masa ma iei cu "cum dracu iti zici" si "nashparliule". daca ai ceva de zis, adu argumente si negociem.
la revedere, drum bun.

mai bine iti schimbi poza ca tu chiar pari "animaloo". bashti
i o

Mesajde i o » Mie Mar 03, 2004 11:07 pm

monica nu face 2 bani pe langa alexandra. chiar si fata de nimeni tot nashpa e. hau. si ma doare in cot de parerile voastre.
i o

add on

Mesajde i o » Mie Mar 03, 2004 11:14 pm

i o scrie:monica nu face 2 bani pe langa alexandra. chiar si fata de nimeni tot nashpa e. hau. si ma doare in cot de parerile voastre.

nu pot sa zic ca nu e frumoasa dar cand o vad ma scoate din sarite. nu imi place ca persoana.
i o

numai cretini

Mesajde i o » Mie Mar 03, 2004 11:19 pm

Catzelusha scrie:m-ai bine pune mana pe o carte? :B eu zic ca cel care ar trebui sa rasfoiasca din cand ,in cand o carte esti chiar tu.mai mai lasa penthhous-ul deoparte shi pune labeta pe-un abecedar. :j

handicapat(o), mai sau m-ai, futu-te in cap, si mai faci si pe desteapta!!!
i o

vai

Mesajde i o » Mie Mar 03, 2004 11:20 pm

i o scrie:handicapat(o), mai sau m-ai, futu-te in cap, si mai faci si pe desteapta!!!

au scuze , am citit in graba. ce am zis e valabil pt ... baxi...
i o

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 03, 2004 11:28 pm

iar te iei la hartza cu copiii baixule?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde emilio » Joi Mar 04, 2004 7:55 pm

Superba Oana scrie:iar te iei la hartza cu copiii baixule?

hei iu, superbo, daca te-as prinde ti-as schimba parerile, stii tu cum... cu ce... ;v
emilio
Junior Member

Mesajde emilio » Joi Mar 04, 2004 8:07 pm

baixinho © scrie:mai rau ca tine? ma indoi.

ma frate tu scrii la mishto gresit sau esti chiar natarau?! fara suparare
(de exemplu: ma indoi(esc)) ;e :lol: :con: :-?
iar la faza cu "m-ai" s-ar putea sa te cred. :N
oricum nu te crede nici dracu ce spui in legatura cu monica! mai bine tine pt. tine [-o
emilio
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 05, 2004 9:53 am

eu cu tine frate?
ANTI

baixinho©

Mesajde Superba Oana » Vin Mar 05, 2004 10:29 am

[quote="emilio"]hei iu, superbo, daca te-as prinde ti-as schimba parerile, stii tu cum... cu ce... ]
nu stiu :yD si cu siguranta nu o sa aflu niciodata *p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 10:33 am

emilio scrie:oricum nu te crede nici dracu ce spui

tza confirmat dracu asta?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Mar 05, 2004 10:42 am

Mie imi plac femeile finutze, feminine. Alexandra e f. feminina si dulcica. Parerea despre Monica mi-am mai expus-o: ce sa-mi placa la o femeie cu fatza de Robocop, ochi mici de cartitza si un par infipt in cur?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

none

Mesajde emilio » Vin Mar 05, 2004 11:15 pm

;B
baixinho © scrie:eu cu tine frate?

cors nat, geast giokin', ai udant discend sou lou
emilio
Junior Member

Mesajde emilio » Vin Mar 05, 2004 11:19 pm

eyewitness scrie:tza confirmat dracu asta?

ti-as zice eu ceva tot legat de :t , da cica esti senior :mad:
emilio
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 06, 2004 8:29 am

zii putzica nu te sfii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii