Ups (sau oops?) a mai aparut o trupa de virgine pe care le stie tot cartieru'?
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ups (sau oops?) a mai aparut o trupa de virgine pe care le stie tot cartieru'?
am vazut ieri la Teo niste fatuci de-si ziceau Ups... Un soi de spaiz garlz local, da cam prostutze si cu un videoclip de tot kkt-ul... stie cineva mai multe de ele?
- o intrebare
Da,vazutu-le-am si eu pe atomicteveu.De toata jena...zau.Dar de una-alta-s bune...bine zici.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
chiar mai rau ca tine.
eu le vazui si la ghe unde le facu maestru de tot porcu'. in primul rand clipul (oare un cameraman specializat pe botezuri s-a hotarat sa le faca fetelor o bucurie?) in al doilea rand 'minunata' melodie si in al treiea rand versurile de o profunzime fara fund...care este.
eu le vazui si la ghe unde le facu maestru de tot porcu'. in primul rand clipul (oare un cameraman specializat pe botezuri s-a hotarat sa le faca fetelor o bucurie?) in al doilea rand 'minunata' melodie si in al treiea rand versurile de o profunzime fara fund...care este.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
^mistique scrie:vaca proasta e ma-ta,ca de-aia eshti tuh bou....jet!
;n :A ....lol...pe-asta n-am mai auzit-o
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Ups, c-o zis-o ^mistique. Cat despre oooooooooops, hai ma, alea este trupe? Le-am mai vazut pe sticla la tv, dar.... ma abtin in ceea ce priveste muzica lor. Nu zic, poate la alte kestii ar fi mai talentate.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
la care chestii te referi mai vineri , n-auzi ca-s virgine
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Cretin esti omule
Si increzut ...
Ce urat vorbeshti despre fetitze
Hai da-te naiba cu ale tale fitze
Si aere de baiat de cunoscator
Cand te aud simt ca mor!
Auzi la el, fumeaza marihuana!
Se zgaraie, se cresteaza cu lama,
Amenintza, scuipa si injura
Tot ce simte pentru cei din jur ...ura!
Nah!... ca tot cautai sa te bag in seama.
Si increzut ...
Ce urat vorbeshti despre fetitze
Hai da-te naiba cu ale tale fitze
Si aere de baiat de cunoscator
Cand te aud simt ca mor!
Auzi la el, fumeaza marihuana!
Se zgaraie, se cresteaza cu lama,
Amenintza, scuipa si injura
Tot ce simte pentru cei din jur ...ura!
Nah!... ca tot cautai sa te bag in seama.
- Invincible
da , sunt bune .... si virgine :-?
de ce toata lumea uita ca-s virgine ?
de ce toata lumea uita ca-s virgine ?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
si care este relevantza ca sunt virgine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai noi icercam sa vedem la ce ar putea fi bune fetele astea
-
dale incolo de virgine..asa sunt acum dar peste cinci min sau ceva ani cum vor fi?
isi vor pierde si ele dopul intr-o zi..
isi vor pierde si ele dopul intr-o zi..

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
http://www.trupa-ooops.ro
aici gasesti poze cu ana maria si cu celelalte. mie sincer nu imi plac prea mult melodiile la care au single, dar pe album sunt vreo 2 mai ca lumea: ma atragi si nou-lansatul 'puternica si rea'. sunt spre breakbeat
si eu am vb cu simona si e super de treaba. si frumoasa. :G
aici gasesti poze cu ana maria si cu celelalte. mie sincer nu imi plac prea mult melodiile la care au single, dar pe album sunt vreo 2 mai ca lumea: ma atragi si nou-lansatul 'puternica si rea'. sunt spre breakbeat

i love you, you pay my rent
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii