)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
neagra de la mizeria dintre taste??
euglenele , paramecii, virusii care zburda printre ele??
nope, a mea ie alba si imaculata. pe tasta de enter e un punct negru dar l-am sters . mai imi arunc din cand in cand cate un uochi la ia si se tine bine...inca.
acu trebe sa-mi iau uochiu inapoi ca tre sa ma duc la un iecsamen. bai
euglenele , paramecii, virusii care zburda printre ele??
nope, a mea ie alba si imaculata. pe tasta de enter e un punct negru dar l-am sters . mai imi arunc din cand in cand cate un uochi la ia si se tine bine...inca.
acu trebe sa-mi iau uochiu inapoi ca tre sa ma duc la un iecsamen. bai
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Nightmare scrie:Pentru a intelege este nevoie de ceva mai mult decat de un neuron plictisit intr-un cap care foloseste doar ca ornament.
Haha, nici macar p'ala nu are. Iar capul lui nu e un ornament, ci asa ca o chestie, sa nu-l ploo-n gat.

Si daca ma gandesc mai bine,moshu mi-a facut si mie o faza asemanatoare anul trecut, faza pentru care inca nu l-am iertat. Pe langa multe altele cate mi-a zis si a zis aici pe forum. Asa ca, moshule fa ceva sa repari asta ca sunt suparata pe tine!

-
dEpEchEmIND - Junior Member
ok. ma duc sa fac pipi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ce frumos vb moshule....mie imi spui de obicei ca te duci sa te pishi..nici decum sa "faci pipi" :cry:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Pt domnul atotcunoscator O'Mosh
[I] [...] mission to take a manned balloon to the edge of space. UK science and technology research company, QinetiQ, is sponsoring two British pilots to take the largest ever helium balloon to a record-breaking 132,000ft (25 miles, ~44 km) this summer and break the 40-year-old world altitude record for a manned balloon. From their open platform, Andy Elson and Colin Prescot will be able to see the curvature of the earth and at the target altitude will be floating in a virtually atmosphere-free environment. To combat the extreme conditions and lack of atmosphere, the pilots will be wearing spacesuits. The conditions on board will resemble those on the surface of Mars, with temperatures dropping as low as - 70oC (-94oF) and rising to around - 25oC (-13oF) and with high levels of radiation.
Made from 5 tonnes of polyethylene, the QinetiQ 1 helium balloon will have a volume at 132,000 feet of more than 40 million cubic feet. At its launch, it will be seven times higher than Nelson's Column and as high as the Empire State Building; 400 times the size of a normal balloon.
:N
Made from 5 tonnes of polyethylene, the QinetiQ 1 helium balloon will have a volume at 132,000 feet of more than 40 million cubic feet. At its launch, it will be seven times higher than Nelson's Column and as high as the Empire State Building; 400 times the size of a normal balloon.
:N
-
Love2Fly - Junior Member
dupa ce-ti faci nevoile, ca vad ca te cam cheama natura, zici si tu acolo ceva care sa ma incalzeasca cat de cat, ca de durut in fund, il doare pe tot omu in acele momente. Faza-i ca si pe mine ma doare acum in locul acela si am nevoie de o ameliorare rapida. Un pupic acolo n-ar strica. Poate-mi rezolvi tu problema. Vrei sa faci, macar, gestul asta pentru mine? :rolleyes:
-
da. maimutza mea ar fi incantata sa te pupe in fund. mai vrei si in alte locuri ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu mai pot eu de maimutza ta. Eu vreau sa ma pupi tu in anus, cu goora(cavitatea bucala, daca stii ce-i aceea)Poti sa-mi mai dai si niste limbi ocazional:D. Si nu am cerut si in alte locuri, multumesc, numai fundu' ma doare. 

-
corupere de minori scrie pe tine moshule...o sa-ti schimbe astia nick-ul in oribilul pedofil
-
Superba Oana:
" vezi ca pt 2 posturi consecutive poti sa iei avertisment (cel putin mie asa mi s-a zis)... "
sarut mana Superba Oana pentru invatzatura si scuze pentru gafa mea. A fost o seara instructiva, am mai invatzat ceva.
" vezi ca pt 2 posturi consecutive poti sa iei avertisment (cel putin mie asa mi s-a zis)... "
sarut mana Superba Oana pentru invatzatura si scuze pentru gafa mea. A fost o seara instructiva, am mai invatzat ceva.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
pt. nimic....ma chinuiam sa fiu si eu de ajutor ;-)
-
pt. depeche
ha ha ha. ai invatat si tu de anus la biologie ?
daca intai imi lingi testiculele...fac si eu ce zici tu.
daca intai imi lingi testiculele...fac si eu ce zici tu.

-
Observ ca odata cu intunericul cresc si poftele forumistilor :-).
-
pai moshu e un gurmand in toate sensurile....nu ti-ai dat seama inca?
-
superbiggy & Oana. this is a begining of a beautiful friendship *p
-
bre moshule, chiar ai probleme cu 'ouale'? Asta-i grav sa stii! Nu-i de mirare ca posturile tale de mai sus nu intrec nivelul varstei de noo ani. Stiam ca asta duce la intarziere mintala, iar asta s-a demonstrat live de-a lungul anilor cat ai stat tu pe aici. Nu eu am zis-o, doar citez pe cineva 'drag; tie. 

-
pai nu intrec nivelul de 9 ani, pt. ca iti sunt adresate. obisnuiesc sa vorbesc cu fiecare pe limba lui. 

-
afirmativ Moshule ,... am o nelamurire, depechemind are o pasiune pentru tine? :-)
-
Observ ca odata cu intunericul cresc si poftele forumistilor :-).
Mda....noaptea, spiritele animalice din noi preiau controlul. Ne transformam in varcolaci si bantuim fetitele cu diferite dureri in scopul (declarat) de a le vindeca!
Mda....noaptea, spiritele animalice din noi preiau controlul. Ne transformam in varcolaci si bantuim fetitele cu diferite dureri in scopul (declarat) de a le vindeca!
-
Love2Fly - Junior Member
asta nu e nimic ce zice aici. dar sa vedetzi ce PM-uri imi da. :yD
biggy, te invit la urmatoarea intalnire forumista...sa bei un coniac cu mine si cu Oana.
biggy, te invit la urmatoarea intalnire forumista...sa bei un coniac cu mine si cu Oana.

-
Moshule iti multumesc si am sa ma straduiesc sa onorez invitatia ta, m-am si abonat la intalnirile forumiste sa nu ratez informatiile legate de cum, unde, cind.
-
Mda... ai vrea tu sa ai abilitatea asta.
Incearca si tu sa poztezi cu o voce de femeie. Oare reusesti? ;D Mesajele tale scot niste sunete la fel de grave. Tot ca un mosh te vad si te 'aud'. Fii si tu mai rafinat.
hai ca-mi place discutzia asta, ca deja o dam in sefeuri

Incearca si tu sa poztezi cu o voce de femeie. Oare reusesti? ;D Mesajele tale scot niste sunete la fel de grave. Tot ca un mosh te vad si te 'aud'. Fii si tu mai rafinat.
hai ca-mi place discutzia asta, ca deja o dam in sefeuri

-
Biggy fredoneaza,... i know a place in France where the naked ladyes dance,.... fara nici o aluzie bineinteles,...:-p
-
superbiggy scrie:are you talkin' to me ?!?
No, I was talkin' to moshu, da-mi merge prost internetu si n-am ce face.
-
m-am scos la faza cu coniacul ca sunt fata si, de obicei, baietii fac cinste *p
si m-am scos si la serviciu ca a zis sefu ca m-ar da afara ca nu stiu sa fac nimic din ce ar trebui da' vin multi clienti pe tura mea si ii cresc vanzarile
si m-am scos si la serviciu ca a zis sefu ca m-ar da afara ca nu stiu sa fac nimic din ce ar trebui da' vin multi clienti pe tura mea si ii cresc vanzarile
-