De la pasiune la cariera...

ce-a fost pe Muzici o data

De la pasiune la cariera...

Mesajde radu25 » Joi Feb 26, 2004 10:18 pm

Salutare, eu sunt un nou utilizator al acestui forum shi vrreau sa va spun ca acum ceva timp am descoperit ca imi place muzica-sunetul in general.Chiar mai mult decat asta, am transformat-o in pasiune.Ca la orice inceput de drum exista lucruri care trebuie invatate, motiv pentru care cer un sfat competent de la voi. Ce trebuie sa fac pentru a ma initia in aceasta lume fascinanta a instalatiilor de sonorizare?Vreau sa spun ca am ramas profund impresionat de discutiile pe care le purtati aici si consider acest forum mai mult decat util.Merci anticipat-Radu
radu25
Junior Member

Mesajde to_the_limit » Mie Mar 03, 2004 7:07 am

radu25 scrie:Salutare, eu sunt un nou utilizator al acestui forum shi vrreau sa va spun ca acum ceva timp am descoperit ca imi place muzica-sunetul in general.Chiar mai mult decat asta, am transformat-o in pasiune.Ca la orice inceput de drum exista lucruri care trebuie invatate, motiv pentru care cer un sfat competent de la voi. Ce trebuie sa fac pentru a ma initia in aceasta lume fascinanta a instalatiilor de sonorizare?Vreau sa spun ca am ramas profund impresionat de discutiile pe care le purtati aici si consider acest forum mai mult decat util.Merci anticipat-Radu

Raduku mama...ceea ce ne ceri este echivalentul a cauta acul in carul cu fan..

pune accentul pe ce te-ar interesa in mod special in leg cu subiectul deschis ..este prea general ce ceri tu..

aa si uite un link poate iti va fi de ajutor:http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=7755

si laso balta cu laudele ..stim foarte bine ca te doare in cot de noi si discutiile noastre..dupa ce afli ce te intereseza ..pa...
to_the_limit
Junior Member

Mesajde Nimeni Graphics » Dum Mar 07, 2004 3:37 am

radu25 scrie:Salutare, eu sunt un nou utilizator al acestui forum shi vrreau sa va spun ca acum ceva timp am descoperit ca imi place muzica-sunetul in general.Chiar mai mult decat asta, am transformat-o in pasiune.Ca la orice inceput de drum exista lucruri care trebuie invatate, motiv pentru care cer un sfat competent de la voi. Ce trebuie sa fac pentru a ma initia in aceasta lume fascinanta a instalatiilor de sonorizare?Vreau sa spun ca am ramas profund impresionat de discutiile pe care le purtati aici si consider acest forum mai mult decat util.Merci anticipat-Radu

Uite un inceput ... http://www.nimeni.as.ro . Pentru cei a fost creat acest site ... Iar daca ai nevoie de ceva, un sfat, orice, intra pe forum si te vom ajuta ...
Multa bafta si sa stii ca exista un inceput in toate. Important e sa fie cineva care sa-ti dea un sut in fund ca sa iei viteza :)
Nimeni Graphics
Junior Member

Înapoi la De pe muzica