La Multi Ani !
Moderator: anjin-san
he,he,he....n-am mai vazut pe afra de foarte multa vreme. cred ca de la revelionul 2002-2003 din Backstage. oricum...LA MULTZI ANI !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani , Bagheera....unu' dintre cei mai mari suporteri stelisti....alaturi de care am avut privilegiu sa vad Steaua-Dinamo in Ghencea. Forza Steaua ! Vinci per noi ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ca sa nu mai sara nu stiu cine(avem 12000+ useri) ca nu le uram la multzi ani eu zic ca in fiecare zi sa uram un la multi ani general gen: La multi tuturor forumistilor nascuti azi si dupa aia la restul lumii care poate sa fie aiu, moshu, baixu, necko, weet, danone, migu, eu...etc.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
La multzi ani, pt UnCopilutz, o primavara frumoasa si bafta cu caru'!
river
river
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Tin sa ii urez la multi ani astazi ... in ziua asta tatalui meu care implineste o varsta onorabila pe care nu o stiu cu exactitate 

-
monk - Mesaje: 2747
Monk, tu esti cumva frate cu Moshu? ca si ta`su isi serbeaza ziua azi..:con:
oricum, la multi ani tuturor celor nascuti astazi.
oricum, la multi ani tuturor celor nascuti astazi.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
La multi ani, Andi !
(da-te aproape sa-ti spun la ureche ca te iubesc mult de tot si mi-e dor de tine, ca daca spun tare, aud astia mici si rid de mine...)
La multi ani, tata lu' Moshu' !
(da-te aproape sa-ti spun la ureche ca te iubesc mult de tot si mi-e dor de tine, ca daca spun tare, aud astia mici si rid de mine...)
La multi ani, tata lu' Moshu' !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multi ani, tata ! sper sa dai si tu 3-4 beri ! *p
La multi ani, Andi. :yD
La multi ani, Andi. :yD
-
moshule totusi am fi nedrepti ca azi 8 martie sa nu-i uram la multzi ani, si userului idiotu care implineste 25 de ani. sper ca nu ie fro clona de-a ta...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
La multi ani sotului lui Necko ! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii
La multi ani si tatalui lui OM !
La multi ani soacrei mele , care face 50 de anisori si e frumoasa foc :yD
La multi ani si tuturor femeilor si mamicilor , asa , ca de 8 martie !

La multi ani si tatalui lui OM !
La multi ani soacrei mele , care face 50 de anisori si e frumoasa foc :yD
La multi ani si tuturor femeilor si mamicilor , asa , ca de 8 martie !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Va multumesc mult pentru urarile voastre, ma bucur foarte mult pentru ele si abia astept sa i le transmit personal lui Andi. OM, merci la fel! Weet-Weet, la multi ani si frumoasei tale soacre, ce bine ca are o nora care o iubeste !
Portnoy, iti multumesc mult !
Portnoy, iti multumesc mult !
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Avand in vedere ca ASTazi este 8.MArtie...VReau sa`i urez un LA MULTI ANI catzelushei...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
de abia acum am vazut ce mi-a urat i'm with u. ....desi e cam tarzior iti urez la multi ani si tie shi multa,multa bafta! :kiss:
- Catzelusha
La multzi ani pentru Andrei a lu' Necko. *p
-
Va rog sa imi permitetzi sa-i urez un calduros La multi ani si lu' Crazy Babe, care este fix cu un an mai mare ca Andrei a lu' Necko.
Crazy Babe a ramas in istorie ca fiind prima fata care si-a pus pozele pe forum....doar in costum de baie. Sa traiasca !
Crazy Babe a ramas in istorie ca fiind prima fata care si-a pus pozele pe forum....doar in costum de baie. Sa traiasca !
-
Necko..in SUA carnetul se ia la 16 ani. *p
-
Eu vreau sa-i urez La Multi ani userului Andrei Gheorghe; da, da, ati citit bine, ilustrul, celebrul, incontestabilul A.G., a pasit astazi (speram cu dreptul) in maturitate, implinind frumosul buchet de 18 bucati ciulini!
Hai la mí¹ai mare!
Hai la mí¹ai mare!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
multumesc din suflet pt urari la toata lumea si sunteti niste dulci..
imi pare super rau ca nu am citit subiectu asta mai demult:) am dat de mesajele astea din intamplare...
imi pare super rau ca nu am citit subiectu asta mai demult:) am dat de mesajele astea din intamplare...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
pai doar nu era sa te uitam tocmai pe tine...care ai scris o frumoasa pagina de istorie. mai asteptam poze in sutien cu tine. *p
inca o data...la multzi ani. :yD
inca o data...la multzi ani. :yD
-
Astazi este ziua lu' Cruela, prietena noastra bisexuala. Ii doresc cat mai multe femei, cat mai multi barbatzi, cat mai multe sexuri anale, orale si normale. La multi ani cu ocazia implinirii frumoasei varste de 17 ani. :yD
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma