Heya ..
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Heya ..
Buna chiar imi placee initierea acestui forum .. imi place muzica house .. i`m a desperado...
oka doka .. ce muzica house va place.. ? ce dj`ei ? mi`e imi plac .. spre ex : Azzido da Bass , Dj RPM , DJ Aligator , MyreelDj & Dj`Fr3cky .. have fun .. astept raspunsurile voastre

- MyreelDj
- Junior Member
Oki doki
Mey .. si mi`e imi plake dj`ei aia ..
dar de Dj`Fr3cky .. cel mai mult .. ca ala sunt y0
.. acum te las .. ca am ceva treaba .. astept cateva raspunsuri la aceste mesaje ..lolzaa

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Oki doki
Ba Dj Freacky nici aici nu scap de tine??? nu de alta da ma bucur ... am o idee dar la ca vorbim noi pe net :>
Ho[us]eR
Ho[us]eR
- houser
Upsssssss
Mey houser .. noah uite ca eu m`am cam lasat de mirC .. si ma apuc de initierea acestui forum .. aiki pe http://www.fanclub.ro .. cu redirectionare de pagina : http://www.fanclub.ro/house
lolza .. noah .. poate ca asa ne vom cunoaste mai bine si .. cine stie .. ne intalnim la vara la un party acolo la tine la Constanta .. upsss Mangalia
eee pe aproape

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Deabia astept!
Deabia astept ca sa merg aici in Bacau la Zebra .. la un club de House de la noi .. sper sa fie fain .. ca deabia s`a deschis .. }{
- Dj-Fr3cky
- Junior Member
Re: Nope ..
Initial trimis de Andrei
dar daca vrei unul DARUDE .. ce te opreste ?:) [/B]
...ok...ma mai gandesc...de fapt sunt inregistrata pe unul,dar sunt singura din Romania...
-
Stormy Lady - Junior Member
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2