Upssss ... vad ca cineva a lasat tocmai un mesaj .. chiar imi plake si mie ideea initierii forumul asta .. parca nu as fi eu moderatorul .. dar totusi .. pai noah ce sa spun Mirel .. imi plake nespus de mult sa ascult si sa fac.. adik sa compun muzika House .. .. sper sa va incante ideea initierii acestui forum .. si poate ca asa We`ll be in the House World.. adik .. The Real House Ppl .. who enjoy this ..
ce mai faci? pai uite ca ma incanta si pe mine ideea initierii acestui Forum pentru cei care enjoy House Musik .. have fun .. si poate .. poate .. o sa ne intalnim toti de pe acest forum la un party prin tara...
Oka doka .. testoata .. ce pot sa iti spun .. ti`am luat`o inainte jajajajajaja i`m o happy ai o poza ceva ? daca da trimite`o pe dj_frecky@yahoo.com ... pe a mea o poti vedea pe http://housemania.mailme.org la poze .. Dj`Fr3cky ultima de jos .. hai ca acum te`am pupat dulce de tot .. si citeste si celelalte mesaje .. chiar lasa acolo un mesaj .. adika citeste celelalte subiecte.. acusica am sa va pun un anunt dat de moderator .. adika de mine .. vreau sa facem acest forum ca sa fie cel mai tare...
Buna .. neatza adik.. noah uite ca am vazut si eu acel site .. este destul de dragutz .. dar este vorba de un canal de pe mirC si anume de #housemania .. am intrat .. hmm fain .. chiar imi place.. astept ca sa vb si acolo da? chiar daca aici lasam unele mesaje .. si ..sa stii SuPaRiKi ca este superrrrrrrr ideea infiintarii acestui forum ..poate ca o sa intre mai multa lume .. mai multi maniaci de House .. eu unul ii astept ...
Hy MireelDj
Daca mai intri pe #housemania si dai de mine msg me... k?
Sa ne cunoashetm (aduk aminte ca nu sunt fata :o) )
See ya ca tre sa ma culc ca ma duk maine in eXcursie PP
buna idee de a infiinta acest forum....dedicat muzicii house...poate reusiti sa-l convingeti pe rares sa intre pe acest site sa rasp la mesaje...adica trupa impact
Mah .. eu am un prieten AllAround si el se cunoaste cu ei .. cred ca am sa ii incredintez lui acest Fan Club... el este cel mai in masura ca sa se ocupe de .. stii tu .. zbye
))))))))))) dar ti-am spus ca tre sa pui mesaje ...apoi mai vedem noi...eu acuma chiulesc de la prima ora ca sa rasp. la mesajele de pe acest forum...!!!
Uaaaaaa nu este bine ca sa chiulesti .. ca te bat sa mor y0 de nu .. pai .. daca sunt moderator am sa postez mult si bine . ... doar vezi ce este pe forumu` House nu ?;O)