Curs practic pt viitori admini de forum

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Curs practic pt viitori admini de forum

Mesajde eyewitness » Lun Mar 08, 2004 5:08 pm

stimati forumisti,

se pare ca in urma declaratiei unui admin la adresa altui admin de pe acest forum, in care primul se pisha elocvent si fara dubii pe cel de-al doilea m-am gandit ca momentul unor schimbari in conducerea forumului nu este prea departe astfel ca venind in intampinarea unor useri care pot deveni peste nuapte admini deschid acest curs rapid si practic pt viitorii admini de forum

va voi supune atentiei o situatie clara, reala unde voi trebuie sa alegeti raspunsul corect.

sa presupunem ca sunteti admin de forum. un alt admin se pisha pe tine direct si fara ocolisuri. in urma acestui gest un nedumerit user , deschide tread intrebandu-se pe buna dreptate daca sunt lupte de putere, lovituri de forum, jihad etc si binenteles daca este voie si locu adecvat unde toti uamenii pot sa-si faca nevoile pe tine. astfel ca pe tine ca admin, incet ,incet cativa forumisti incep sa te foloseasca ca buda. tu ca admin, neajutat nici de intelect ,nici de talent si nici de umor nu prea esti in stare sa ripostezi astfel ca tuate jeturile se preling pe tine fara a te putea eschiva. situatia ta ca admin e penibila , ridicola si chiar disperata.

intrebare
ca admin , ce faci ca sa iesi din aceasta situatie:

1/ dai banari userilor care au postat ,respectiv pisat pe tine
2/ muti treadu pe administrativ, ferit de ochii curiosi ai forumistilor
3/ stergi treadu
4/ lasi lucrurile sa continuie ca un user in plus sau in minus care se pisa pe tine nu se mai optserva
5/ iti dai demisia
6/ desfiintezi fanclub.ro
7/ nu ma intereseaza ,plec din localitate intr-o saptamana ca ma stie lumea pe-aici
8/ alta decizie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Lun Mar 08, 2004 5:10 pm

aoeluuu aiule, ai ubliat sa bagi obtziunea "nujtu, nu sunt din localitate". shtii tu, preferata mea.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde SOD » Lun Mar 08, 2004 5:12 pm

domle,io iau alta decizie.si anume,ca daca tot se pisha aia pe mine si io nu pot sa traiesc fara forum si orisicum io trebe sa fiu cel mai tare ,dau si avertisment,mut si threadu,dau si ban,las si lucrurile sa continuie ,adica sa se pishe aia pe mine dar ca sa am obrazu curat ma inscriu in secta lu bivolaru,ala cu urinoterapia si toata lumea ie fericita.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Mar 08, 2004 5:16 pm

1/ 2/ 3/ 5/

binentzeles tuate de mai sus daca nu jtii sa scrii, citeshti si sa interpretezi coierent ceia ce sentanplan juru tau.
daca nu shtii ie posibil sa nu shtii (cum ie in cazu de fatza) din urmatuarele cauze posibile sau probabile:

a/ nai viatza socio-profesionala
b/ nai viatza sociala deloc
c/ nai viatza

desigur un om normal in situatziile de mai sus are nejte optziuni

I. sa se ascunda de lume
II. sa se fereasca sa mai iasa in lume
III. sa ish ia zilele

orice persuane din viatza reala se esclud, mai ales cele care shtiu bine cum ie cu kant si hegel chiar fara sai citeasca
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Mar 08, 2004 5:18 pm

yaurta, un om normal nu ajunge in sitoatzia data mai sus. zic eo.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde baixinho© » Lun Mar 08, 2004 5:37 pm

9) adica mananc o shaormí£.
10) urmaresc Forest Gamp a 15-a oara
11) vizionez Gladiatorul a 43-a oara
12) ma uit la LOTR prima parte a 52-a oara
13) idem cu LOTR a doua parte a 79-oara
14) la fel cu LOTR a treia parte, a multa oara.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Lun Mar 08, 2004 5:39 pm

poi nui om om, adeca nu prea puate phi deuarece omul ieste prin natura o fiintza sociala ceia ce nu ie cazul deci da.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MiG29 » Lun Mar 08, 2004 5:50 pm

Banuiesc io ce admin se pise pe alt admin da ma fac ca nu vad.Adica mi-se rupe (de faptu ca ale se pise,de sondaj,de ala pe care se pise shi tuot asa)ie o optiune?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gabuba » Lun Mar 08, 2004 5:51 pm

(bravos netzule pt cele 3000 de posturi ;))

eu as inaugura un forum special de pishati si cacati, unde ne vom putea comporta ca atare si unde as muta toate topicurile in care se face aluzie la materia din care e alcatuit vreun forumist (adica materie solida, sau, mai des intalnita, cea lichida).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Lun Mar 08, 2004 5:53 pm

MiG29 scrie:mi-se rupe (de ala pe care se pise)

si mie, si mie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 08, 2004 8:09 pm

eyewitness predand cursuri de administrare forumista....este ca si cum femeia de servici de la scara blocului meu ar preda cursuri de robotzi industriali.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Mar 08, 2004 9:34 pm

Oribilul Mosh vs clasa muncitoare : Episodul 78483438729343.

- the end -
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii