cel mai ciudat
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
cel mai ciudat
Care a fost cel mai extrem care ati facut vreodata in pat?
Ce altceva folositi la sex in afara vibratoarelor? ;D
Ce altceva folositi la sex in afara vibratoarelor? ;D
- dimvega
- Junior Member
Urolagnia (urophilia)
Adica partenera a urinat pe mine, pe fata mea, in gura mea, iar eu am inghitit si apoi am lins in continuare.
-
pony - Junior Member
Deci eu nu stiu cum vine faza cu "cel mai extrem" ca ma gandesc ca extremul n-are cum fi "mai" ..
on topic: deorollu`, bananele... si alte chestiuni mai mult sau mai putin culinare, falicforme sa fie!
on topic: deorollu`, bananele... si alte chestiuni mai mult sau mai putin culinare, falicforme sa fie!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
mai e nasol cu deorollu ca porma nu mai "transpiri"...
on topic: cum o fi sa dai la maimuta banane....:mananca ma, ca si fratii tai din jungla mananca
on topic: cum o fi sa dai la maimuta banane....:mananca ma, ca si fratii tai din jungla mananca
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Esti sigur sefu` ca nu se mai "transpira" dupa?:) eu nuuuuuuuuuu! Pacat ca pozele n-ar fi relevante:( si n-avem cum face proba ca oricum nu pusca...
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Extrem pentru mine a fost sa fac dragoste cu un barbat pentru care nu simtem nimic, care nici macar nu-mi placea.Doar de amorul artei sau mai bine spus de arta amorului...Nu mi-a parut rau dar nici nu m-as mai incumeta desi s-a descurcat admirabil in pat.But never say never.
- Josefine
- Junior Member
dimvega scrie:Ce altceva folositi la sex in afara vibratoarelor?
io in jeneral folosesc o fumeie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Nu sint cinic, draga. Dar nu inteleg, de ce ai facut dragoste cu un barbat, daca nu iti placea deloc??? Aia cu "de amorul" artei este o tampenie. Asta face numai animalu´ cu doo gauri cind se duce la tara, la bunica-sa. Fug toate oile de el. Le cauta dupa aia baciul ala cu blana pe el, vreo 3 zile, pina le gaseste. Dar tu? Ce, nu puteai gasi unul care sa-ti placa cit de cit? Ai fost silita? Ai facut-o pentru o promovare la munca? Ajuta-ma sa inteleg...
Si da, toate femeile au fost topite dupa mine. Si acum mai gasesc cadavre de pisici in fata ushii.
Si da, toate femeile au fost topite dupa mine. Si acum mai gasesc cadavre de pisici in fata ushii.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Nicholas_Alex scrie:Aia cu "de amorul" artei este o tampenie. Asta face numai animalu´ cu doo gauri cind se duce la tara, la bunica-sa. Fug toate oile de el. Le cauta dupa aia baciul ala cu blana pe el, vreo 3 zile, pina le gaseste.
LOL bah,
numa ca ie jignire crunta la adresa animaloolui asa ca te paste banu bre

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci multumesc pe aceasta cale: lu aiu si lu danei care imi sarira in ajutor. apai bine bre nicolas io foot gaini si oi? io nici nu jtiu ce ie alea, perversu draq....:yD
si incoerent sa nu uitam, da!?!
Esti simpatic foc!
si incoerent sa nu uitam, da!?!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Nicholas_Alex scrie:Nu sint cinic, draga. Dar nu inteleg, de ce ai facut dragoste cu un barbat, daca nu iti placea deloc??? Aia cu "de amorul" artei este o tampenie. Asta face numai animalu´ cu doo gauri cind se duce la tara, la bunica-sa. Fug toate oile de el. Le cauta dupa aia baciul ala cu blana pe el, vreo 3 zile, pina le gaseste. Dar tu? Ce, nu puteai gasi unul care sa-ti placa cit de cit? Ai fost silita? Ai facut-o pentru o promovare la munca? Ajuta-ma sa inteleg...
Pai nu era vb. despre chestii extreme?!?Amorul artei e pentru cunoscatori, total nepotrivit exemplul cu animalul.
Si apoi o femeie care te-a iubit, n-o sa-ti arunce cadavre de pisici in fata usii si nici altceva.Doar o afurisita si atunci e greseala ta ca ti-ai pus mintea cu ea.
- Josefine
- Junior Member
Ce dracu este extrem in asta? De exemplu, daca te intalnesti cu animaloo pe strada si o pui cu el, ca sa-l rasplatesti ca te-a razbunat, este ceva extrem? Ce fac prostituatele in fiecare zi, este ceva extrem? Ce a facut secretara de la mine de la munca, de cel putin 6 ori, este ceva extrem? Extrem era daca o faceai cu doi deodata (care nu iti placeau...sau iti placeau)..asta da extrem! Al dracu extremul asta...
Cit despre pisicilea alea..nu sint sigur daca sint fostele, sau baba de la doi.
Cit despre pisicilea alea..nu sint sigur daca sint fostele, sau baba de la doi.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
27 mesaje
• Pagina 1 din 1