C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
apai santzeleaga naiba de ce io manbetzivesc cu tofelu de uameni rai totanu
o seara frumuasa, io mai stau ca am trebi si duar sunt in medical, ce pielea mea.
(si am si o stecla de shambanie de terminat printre altele)
o seara frumuasa, io mai stau ca am trebi si duar sunt in medical, ce pielea mea.
(si am si o stecla de shambanie de terminat printre altele)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Deci, baixule, mesajul de la un admin la altul ascundea alta chestie suptliminala, ia uite aici unde ieste esentza:
- Fişiere ataşate
-
- adevaratul mesaj dela un admin pentru un altul.jpg (80.17 KiB) Vizualizat de 1189 ori
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nihau care este
bre cum ie cu taxa care se va aplica muzichiei de la petreceri? cine are libertatea sa citeasca si sa ne zica si noo
bre cum ie cu taxa care se va aplica muzichiei de la petreceri? cine are libertatea sa citeasca si sa ne zica si noo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu inca, mai pe la 12
da ma gandeam asha, voi chiar nu aveti ce face altceva decat sa va luati de toti aurolacii? asta va excita? sa dati in handicapati?
ziceti, ca sa stiu cu cine stau de vorba
ps: dar se pare ca eu vorbesc la pereti. nu-i nimic, rezolvam si asta...
da ma gandeam asha, voi chiar nu aveti ce face altceva decat sa va luati de toti aurolacii? asta va excita? sa dati in handicapati?
ziceti, ca sa stiu cu cine stau de vorba
ps: dar se pare ca eu vorbesc la pereti. nu-i nimic, rezolvam si asta...
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
nashule, dati bre un ban de fro doo saptamani si vorbesti singur atunci
ce vrei mah, mai animam forumu nu vezi cai plictiseala
ce vrei mah, mai animam forumu nu vezi cai plictiseala
-

neah, ia incearca unu de 8 luni si mai vorbim dupa aia. sunteti mici copii la faza asta.
animati, animati, da aveti grija unde calcati, sa nu botezati ceva
si pm, animare din asta bashita...asta o poate face si dormea. eu ma asteptam la mai mult de la voi, vorba aia...
ps: moshu nu suporta glumele "voastre". nu vad de ce insistati.
p2: ma car la munca, expuneti-va argumentele si eu va voi raspunde diseara.
animati, animati, da aveti grija unde calcati, sa nu botezati ceva
si pm, animare din asta bashita...asta o poate face si dormea. eu ma asteptam la mai mult de la voi, vorba aia...
ps: moshu nu suporta glumele "voastre". nu vad de ce insistati.
p2: ma car la munca, expuneti-va argumentele si eu va voi raspunde diseara.
some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
aoleoha!
am venit, am vazut, am rezolvat partzial... asta ie.
carei treaba cu semnatura shi cu exageratu iei?
am venit, am vazut, am rezolvat partzial... asta ie.
carei treaba cu semnatura shi cu exageratu iei?
-

neatza - Mesaje: 5820
alaleo
concurs fara premii
concurs fara premii
- Fişiere ataşate
-
- recunoasteti personajul alaschian.jpg (47.78 KiB) Vizualizat de 1198 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bai asta cu nicku care-ncepe cu b colosha ie 4 personagii, la care te referesti?
-

pai asta ie ideia. recunoaste personaju.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pentru cei interesati (baicsule nu ie vorba de tine ,da?)
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=239444#post239444
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=239444#post239444
-

bre da ceare vali de ientors pe dos azi? nu io fi dat nanuuukyyy pizda virtuala aznuapte?
cuacavete, corect ie tza,tza,tza capritza, tza si nu uameni, da?
cuacavete, corect ie tza,tza,tza capritza, tza si nu uameni, da?
-

@neatza! eu fac fuarte bine ceea ce va dorim shi dumneavuastra.
concurs? sa inscris careva? le dam note, calificative, punte, cerculetze sau doar buline?
deci catzelusha miea trimes pemeu vietzii in care imi sugereaza sa ne conversam pe diverse teme legate de viatza shi de creshterea firului erbii. io nam timp acuma, vrea careva sa se distreze?
poi shi noi am ajuns sa nul mai suportam pe iel da'l vezi tu pe iel ca inceteaza sa mai insiste?
catzelusha o fi clona moshului? :con:
concurs? sa inscris careva? le dam note, calificative, punte, cerculetze sau doar buline?
nae cinefil scrie:Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, Catzelusha
deci catzelusha miea trimes pemeu vietzii in care imi sugereaza sa ne conversam pe diverse teme legate de viatza shi de creshterea firului erbii. io nam timp acuma, vrea careva sa se distreze?

vali scrie:moshu nu suporta glumele "voastre". nu vad de ce insistat
poi shi noi am ajuns sa nul mai suportam pe iel da'l vezi tu pe iel ca inceteaza sa mai insiste?
catzelusha o fi clona moshului? :con:
-

nocturna - Mesaje: 8725
okeiiii..... deci am vazut treaba cu semnatura, nam intzeles, da am scoso.
in alta ordine de pareri: ai contorizat baicsule?
in alta ordine de pareri: ai contorizat baicsule?
-

sa rezolvat.
atz vazut bre ca na trecut nici o zio shi deja sanscris un om?
pacat ca na prea priceput carei jmecheria cu "eseu" de "minim" 3000 de caractere.
atz vazut bre ca na trecut nici o zio shi deja sanscris un om?
pacat ca na prea priceput carei jmecheria cu "eseu" de "minim" 3000 de caractere.
-

nu bre, cred cam bagat eo prea multe enteruri pacolo shi erea prea mare. nujtu.
da pe moment ie bineashea.
da pe moment ie bineashea.
-

baicsuleeeeeeee, lasa bre faiantza aia shi pune mana de contorizeaza! miam chemat ciolegii la o dimigiana de apa plata sa salbatoresc evenimentu shi nam ce salbatorii.
-

ser`us la tata lumia care sh-a revenit din aburii autogeni ai alcoalelor de la shtutz shi chiar shi la cei care nu sh-a revenit!
deci a fost un obt martie de neuitat, mai ales pt cei/cele care-sh aduc aminte tot(nu ie cazul meu!)
bre, ie musai sa schimb semnatura? nu se puate considera ca indescifrabil puate insemna orice, deci inclusiv ?
deci a fost un obt martie de neuitat, mai ales pt cei/cele care-sh aduc aminte tot(nu ie cazul meu!)
bre, ie musai sa schimb semnatura? nu se puate considera ca indescifrabil puate insemna orice, deci inclusiv ?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre iote ca facui rosturi de libertatea
"Consumatorii casnici de muzica nu trebuie sa uite faptul ca oricand pot risca si ei amenzi usturatoare, fiind suficient un telefon al vecinilor, care pot alerta deja popularii politisti de proximitate. Lipsa unei licente valabile pt un cd sau o caseta audio se poate "taxa" cu amenzi ce depasesc 4 milioane de lei"
duamne ,mare tie gradina si peluza ...
"Consumatorii casnici de muzica nu trebuie sa uite faptul ca oricand pot risca si ei amenzi usturatoare, fiind suficient un telefon al vecinilor, care pot alerta deja popularii politisti de proximitate. Lipsa unei licente valabile pt un cd sau o caseta audio se poate "taxa" cu amenzi ce depasesc 4 milioane de lei"
duamne ,mare tie gradina si peluza ...
-

bre, tomna acuma dezbateam broblema cu un preten care sarbautoreshte consuarta mnealui az. ii ziceam ca trebe sa plateasca bir os di mii lei buni romanesht care daca vrea sa puie muzichie. deci am belito ca nu mai tzine omu chef.
-