Ce filme ati mai vazut ?
Am va zut asha:
-Paycheck,care mea placut shi mi s-a parut supermarpha ideea filmului.Dak va plac filmele de actziune,vedetzil!!
-Not Another Teen Movie,film la care am cazut cu scaunu' de ras....nu glumesc
-The Texas Chainsaw Massacre,superfilm HORROR..merita vazut
-Freddy vs Jason care mi-a placut foarte mult,mai ales ideea
-Beavis and Butthead do America,cel mai mare film cu prosti care l-am vazut...da mea placut!!
-I spy,ala cu Eddie Murphy,care este mishto
-juma' din filmu' Kill Bill care-i cel mai sangeros film care l-am vazut...parerea mea!!
-Paycheck,care mea placut shi mi s-a parut supermarpha ideea filmului.Dak va plac filmele de actziune,vedetzil!!
-Not Another Teen Movie,film la care am cazut cu scaunu' de ras....nu glumesc
-The Texas Chainsaw Massacre,superfilm HORROR..merita vazut
-Freddy vs Jason care mi-a placut foarte mult,mai ales ideea
-Beavis and Butthead do America,cel mai mare film cu prosti care l-am vazut...da mea placut!!
-I spy,ala cu Eddie Murphy,care este mishto
-juma' din filmu' Kill Bill care-i cel mai sangeros film care l-am vazut...parerea mea!!
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
-
Dzeu - Junior Member
catharsis scrie:Cidade de Deus - un film brazilian superb despre viata din gheto-urile din Rio de Janeiro. de remarcat faptul ca multi dintre protagonisti nu erau actori profesionisti, si unii chiar erau din Cidade de Deus. poveste f buna, emotionanta si socanta inspirata din fapte reale, imagine superba si coloana sonora buna, ar fi meritat macar un oscar. 9/10
care are coloana sonora semnata Sepultura!
-
SOD - Mesaje: 6035
Master and Commander: The Far Side of the World . 7/10
Nu a fost cine stie ce, dar un film cu batalii navale este intotdeauna bine venit. Frumoasa corabia. O sa imi caut soundtrackul ca imi placu cum canta doctoru la violoncel si capitanul la vioara. :)
Am reusit sa-mi downlodez Cidade de Deus. Abia astept sa-l vad.
Nu a fost cine stie ce, dar un film cu batalii navale este intotdeauna bine venit. Frumoasa corabia. O sa imi caut soundtrackul ca imi placu cum canta doctoru la violoncel si capitanul la vioara. :)
Am reusit sa-mi downlodez Cidade de Deus. Abia astept sa-l vad.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am reusit sa vad si io Catch Me if You Can... Un film inspirat dintr-un fapt real, care demonstreaza ca uneori viata bate flimu
... Ca fapt divers: Tom Hanks poarta ochelari cu lentile antireflex in anii '60, iar la un moment dat, cand Di Caprio este intr-un spital, se aude in difuzoare "Doctor Blair, doctor Blair"... Cei ce au ascultat "Operation Mindcrime" - Queensryche stiu de ce...

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Cidade de Deus . 9/10
Ma mir cum filmu asta nu a fost interzis in State. Copii de 6-7 ani tragand cu pistolu, omorand oameni, sau fumand marijuana.Faze destul de dure....dar probabil foarte adevarate pentru mahalalele din Rio. Foarte frumos spusa povestea. Filmul are o lista intreaga de nominalizari si premii (chiar si 4 nominalizari la Oscarul din acest an...dar si un premiu al juriului la festivalul international de film din Uruguay). Nu este primul film brazilian care ma surprinde super-placut.
Vi-l recomand cu toata caldura. Eu nu am mai avut stare de cand am auzit de el....si ieri am prins net bun si l-am tras.
Ma mir cum filmu asta nu a fost interzis in State. Copii de 6-7 ani tragand cu pistolu, omorand oameni, sau fumand marijuana.Faze destul de dure....dar probabil foarte adevarate pentru mahalalele din Rio. Foarte frumos spusa povestea. Filmul are o lista intreaga de nominalizari si premii (chiar si 4 nominalizari la Oscarul din acest an...dar si un premiu al juriului la festivalul international de film din Uruguay). Nu este primul film brazilian care ma surprinde super-placut.
Vi-l recomand cu toata caldura. Eu nu am mai avut stare de cand am auzit de el....si ieri am prins net bun si l-am tras.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Monster - n-as fi crezut ca voi zice vreodata ca Charlize Theron e urata. Nu e orata, in Monster e de-a dreptul oribila. Chiar ma gandesc ca daca, printr-o intamplare, cineva ar fi cunoscut-o pe domnisoara in cauza in timpul filmarilor, ne stiind cine e, si fata s-ar fi aratat interesanta, individul respectiv ar fi fugit mancand pamantul. Ma rog, pe urma s-ar fi uitat putin la Oscaruri si s-ar fi impuscat, dar asta e deja alt film.
Anyway, filmul e bun si fata a meritat Oscarul.
Anyway, filmul e bun si fata a meritat Oscarul.
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Phone Booth. Auzisem despre el si nu credeam ca se poate sa faci un film in care 90% din actiune se petrece intr-o cabina telefonica. Se poate. Si chiar merge. Adica nu sta. 8/10
Time Quest. Nu e chiar o capodopera, dar mi-a placut ideea de a schimba istoria. Si felul in care sunt prezentate evenimentele te face sa crezi ca ai in fata un puzzle pe care trebuie sa-l completezi... 6,99/10
Time Quest. Nu e chiar o capodopera, dar mi-a placut ideea de a schimba istoria. Si felul in care sunt prezentate evenimentele te face sa crezi ca ai in fata un puzzle pe care trebuie sa-l completezi... 6,99/10
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Human Nature - e scris de Charlie Kaufmann. Un film superb cu Patricia Arquette si Tim Robbins. De vazut neaparat 9/10
Spirited Away - nu m-am omorat niciodata dupa desenele animate japoneze, dar asta chiar a fost bun. 8.5/10
Dark Water - al film japonez, facut de nenea care a produs si Ringu. 8.5/10
Spirited Away - nu m-am omorat niciodata dupa desenele animate japoneze, dar asta chiar a fost bun. 8.5/10
Dark Water - al film japonez, facut de nenea care a produs si Ringu. 8.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
dead poets society - un clasic cu robin williams despre un profesor de engleza care schimba modul de gandire al unor elevi dintr-o scoala conservatoare. memorabila scena cu "carpe diem" 8.5/10
lock, stock and two smoking barrels - daca nu ma insel e filmul de debut al lui guy ritchie, face bine bine tipul de comedie pe care il abordeaza (a se vedea si snatch) 7/10
donnie darko - nu mi s-a parut chiar excelent si nu cred ca l-am inteles in totalitate. e cumva similiar cu lost highway al lui lynch. 8/10
lock, stock and two smoking barrels - daca nu ma insel e filmul de debut al lui guy ritchie, face bine bine tipul de comedie pe care il abordeaza (a se vedea si snatch) 7/10
donnie darko - nu mi s-a parut chiar excelent si nu cred ca l-am inteles in totalitate. e cumva similiar cu lost highway al lui lynch. 8/10
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
The Core - SF, blocarea miezului Terrei, in o saptamana aparea Apocalipsa daca nu se intervenea.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Mystic River - surprinzator, dar mie mi s-a parut un film banal. Au tras atat de mult in directia relatiilor dintre cei trei fosti prieteni din copilarie, incat au uitat cateva amanunte importante. Si mi se pare manevrat in asa fel incat sa iasa finalul cum vor ei, desi unele intamplari nu prea se leaga cu felul de al fi al personajelor. 6/10
Sean Penn NU MERITA OSCARUL ALA DE NICI O CULOARE. A jucat prost si a fost un imitator slab al lui Robert de Niro in vremurile lui bune. Poate de asta i-au dat Oscarul. Pentru cea mai buna interpretare a lui De Niro. Tim Robbins a jucat in schimb foarte bine si a meritat premiul.
Una peste alta. Bill Muray rulz!!! You know why!
Sean Penn NU MERITA OSCARUL ALA DE NICI O CULOARE. A jucat prost si a fost un imitator slab al lui Robert de Niro in vremurile lui bune. Poate de asta i-au dat Oscarul. Pentru cea mai buna interpretare a lui De Niro. Tim Robbins a jucat in schimb foarte bine si a meritat premiul.
Una peste alta. Bill Muray rulz!!! You know why!
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
Runaway jury cu Gene Hackman, Dustin Hoffman si John Cusack. Numai citind numele actorilor, iti vine sa-ti dai pantalonii jos si sa te masturbezi. Un thriller frumushel, cu ce se intimpla in culisele unui mare proces (fabrica de arme vs civil). Merita vazut. Hackman joaca excelent! Mi-a ramas in cap linia asta: "Jury for sale"! 

-
Nicholas_Alex - Junior Member
Am vazut azi-noapte Bad Taste. Am ramas fara cuvinte. Ma gandeam "regizorul care a facut filmul asta, nu are toate suruburile prinse cu piulitze". Nu stiu citi dintre voi l-ati vazut (este mai vechi, facut prin ´80), dar este un fel de comedie, cu o groaza de dezmembrari/sange. Dar ce ma uimit cel mai tare, a fost numele regizorului: Peter Jackson. Daca nu ma inshel, asta a facut LOTR, nu? Nu imi pot da seama, cum a trecut de la "Bad Taste" (care cred ca a facut vreo 100$ vinzare in bilete) la LOTR, film pe care fizicienii se gindesc cum sa-l transmita pe marte??
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Lost in Translation- un film fermecator, greu de descris. Trebuie doar vazut si simtit. Muzica ajuta mult la atomsfera din film: My Bloody Valentine si mai ales, in final, The Jesus and Mary Chain - Just like honey. Sublim.
9/10
9/10
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Aliosha scrie:Trials are too important to be decided by juries.
vrei sa spui
"trials are to important to be left to juries"

private parts - din seria de filme pe care le consider misto. salut bhuttu
almost famous - aici numai coloana sonora face toti banii, sa nu mai vorbim de kate hudson
cape fear - ochii lui de niro, curajul jessicai lange, inocenta jullietei...
porkys - o comedie cel putin penala
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
kill bill - abia ashtept volumu` doi, sau "al cincilea film al lui quentin tarantino";
lost in translation-poveste faina, n-a luat oscaru pe pile:), idee faina bazata pe contraste, realizarea ...cuminte;
the last samurai - in afara de final, mi-a placut. pacat ca stilu` american nu se dezminte shi cruise nu moare!
lost in translation-poveste faina, n-a luat oscaru pe pile:), idee faina bazata pe contraste, realizarea ...cuminte;
the last samurai - in afara de final, mi-a placut. pacat ca stilu` american nu se dezminte shi cruise nu moare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Full Metak Jacket . 7/10
Un film regizat de legendarul Stanley Kubrick ce prezinta intr-o maniera psihologica soldatii ce se antreneaza si apoi lupta in Vietnam. Filmul mi s-a parut oarecum ciudat. L-as inparti in doua episoade. Primul este cel cu Pyle si antrenamentele. Si urmatorul dupa Pyle. Nu am inteles mare lucru din mesajul lui Kubrick...dar episoadele luate separat sunt bune.
Filmul mi-a amintit...de initierea subiectului cu Apocalipsa. (Aliosha...tu ce nota ai dat filmului ? pe imdb vad ca are 8,1 )
Un film regizat de legendarul Stanley Kubrick ce prezinta intr-o maniera psihologica soldatii ce se antreneaza si apoi lupta in Vietnam. Filmul mi s-a parut oarecum ciudat. L-as inparti in doua episoade. Primul este cel cu Pyle si antrenamentele. Si urmatorul dupa Pyle. Nu am inteles mare lucru din mesajul lui Kubrick...dar episoadele luate separat sunt bune.
Filmul mi-a amintit...de initierea subiectului cu Apocalipsa. (Aliosha...tu ce nota ai dat filmului ? pe imdb vad ca are 8,1 )
-
Capricorn One - thanx to national TV. Daca stiti povestea despre americanii care au fost pe luna, dar de fapt n-au fost pe luna, ci intr-un studio din Nevada, asta este despre americanii care au fost pe Marte, dar de fapt n-au fost pe marte ci intr-un studio din Nevada. Nu stiu daca tot ala. 7/10
21 grams - nu inteleg de ce Sean Penn nu a luat Oscarul pentru rolul din filmul asta, ci pentru porcaria de interpretare din Mystic River. Incurcate sunt caile academiei. 9.5/10
21 grams - nu inteleg de ce Sean Penn nu a luat Oscarul pentru rolul din filmul asta, ci pentru porcaria de interpretare din Mystic River. Incurcate sunt caile academiei. 9.5/10
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
10/10 Passion Of the Christ cu maia morgenstern... paremise asa se scrie... l-am vazut acum doua saptamani in cinematograf si e un film foarte bine realizat... cam trist ce-i drept... dar mel gibson e bun ca regizor!!
3/10 pentru You got served si Honey care nu au nimic interesant in ele.. filme comerciale
9/10 The Monster cu Charlize Theron... film in care ea joaca rolul unei criminalein serie... un film f bun.... a meritat oscarul!!
3/10 pentru You got served si Honey care nu au nimic interesant in ele.. filme comerciale
9/10 The Monster cu Charlize Theron... film in care ea joaca rolul unei criminalein serie... un film f bun.... a meritat oscarul!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Runaway jury - superb 10/10
Poly et moi - amuzant un pic ; nu as vrea sa il vad inca o data ... Nu ii stiu titlul in engleza ... dar joaca Jennifer Aniston si Ben Stiller 2/10
Immortal - in afara de animatie , de efecte 3D si ideea filmului , nimic interesant .. pierdere totala de vreme ... 4/10
Poly et moi - amuzant un pic ; nu as vrea sa il vad inca o data ... Nu ii stiu titlul in engleza ... dar joaca Jennifer Aniston si Ben Stiller 2/10
Immortal - in afara de animatie , de efecte 3D si ideea filmului , nimic interesant .. pierdere totala de vreme ... 4/10
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682