C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
da eo, care dabia miam tras statzie sham facut sho splitare la conputer dam tras o inginerie sa sauda muzichia beton, care acuma po sa mi le bag in cur.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre sa vezi ce liniste se va asterne prin carciumi,stadioane,cinemauri, holuri de hotele, trenuri si alte avioane. mijtou bre, mai poti comunica si mata cu parteneru de shpritz cel putin in bugatti ie binevenita masura ca le paraia la aia kiss efemu ala
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza scrie:care dabia miam tras statzie ...care acuma po sa mi le bag in cur.
lasa bre nu conteaza un o tzii daca e injineria buna tot se aude cum trebe. antifoneaza shi tu.
-

nocturna - Mesaje: 8725
ce ie bre mana guvernului? antifonarea curului lu neatza?
-

deci santzeleg ca ie mana guvernului in cur la mine? acuma intzeleg de ce eream eo ashea indispus az de dimineatza.
-

e mai mult decat de cacao chestia asta...deci dacu tre sa merg intai la politie dau banu, imi da ala chitanta si porma pot ca sa fac chef la mine acasa. si porma, cand fac io chefu fericit si happy vine proximitatea de politist la mine simi da amenda ca deranjez ordinea pulica? cum vine asta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

bre, deci puate ca natz opservat ca miam pus inco poza pe forum. deci acu am trei. cam mult. eo cred ca ma opresc aci.
-

gata neatzo
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ehee.... eream shi eo mai tanar.
baicsu, multzam
care vretz sa va pishatzi?
http://crass.on.ru/flash/j20.html
baicsu, multzam
care vretz sa va pishatzi?
http://crass.on.ru/flash/j20.html
-

acuma e bine
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

hai ca lucrai intens la rebus sa prezint mumos si gigea primu act al concursului
deci, chestia ie najpa ca daca are vecinu buala pe tine zice ca dai muzica la macsim chiar daca tu nai dato si vine sectoristu si conform lejii are dreptu sati umble prin sidiuri si casete si daca ie facute ai luato
matinale, da matale ai facut schimbare de secs cu consuarta?
deci, chestia ie najpa ca daca are vecinu buala pe tine zice ca dai muzica la macsim chiar daca tu nai dato si vine sectoristu si conform lejii are dreptu sati umble prin sidiuri si casete si daca ie facute ai luato
matinale, da matale ai facut schimbare de secs cu consuarta?
-

bre, atz vazut asta? http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=9902&goto=newpost
shi aia-i numa baza!
shi aia-i numa baza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
o vazui de demeneatza file, pishatuare iti dai seama cat o facu fatuca la veata ei daca deja se plictisi.
-

aoleoo, aiule, dacai shtii tu cate neau auzit noo urechile..... deci ceai zis tu ie din categoria ushoare de tot.
-

conform lejii are dreptu sati umble prin sidiuri si casete si daca ie facute ai luato
apai io no-i fi prost sa-l las sa intre fara mandat...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

maciuci africane cuacavete, ti-l obtin in cateva minute ala
bre da ce liniste sa asternut paici , ce ati stins tonomatele de muzici de frica au ati dat in buala muncii?
bre da ce liniste sa asternut paici , ce ati stins tonomatele de muzici de frica au ati dat in buala muncii?
-

apai cand tu ne ameninti ca ie asa si pe dincolo....
apropo: maciuci asio-africane pentru aia de dadura legea asta...
apropo: maciuci asio-africane pentru aia de dadura legea asta...
-

bre, zicetzi-mi shi mie cum se apeleaza actu asta normativ, sa-l caut shi sa vad concret ce zice! plus ca mai ie problema empetreiurilor de pe hard! sh-acolo se baga?
peseu: io iar am jermi in computer! or fi de la beutura aia care nu-i techila(merci aiu!)
peseu: io iar am jermi in computer! or fi de la beutura aia care nu-i techila(merci aiu!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file , ie in libertatea de azi bre pajina 8-9 si zice acolo si de harduri, ie gruasa bre.
cica intra in viguare retro de la 1 martie
bre , matinalu se pishe de fro doo ore si tot na terminat .asta are vezica cat un vagon cisterna de 40 t
oitew : bassule, iti repet bre, ie unii cu mintea hodinita, nu te pune cu iei
cica intra in viguare retro de la 1 martie
bre , matinalu se pishe de fro doo ore si tot na terminat .asta are vezica cat un vagon cisterna de 40 t
oitew : bassule, iti repet bre, ie unii cu mintea hodinita, nu te pune cu iei
-

aiule ie gruasa rau
bassule: fericiti cei saraci cu duhu...
naiti: bre incepei sa redevi antipatica! da mai ai de munca...
bassule: fericiti cei saraci cu duhu...
naiti: bre incepei sa redevi antipatica! da mai ai de munca...
-