comentarii impertinente la poze
Vali,referitor la intrebarea de langa poza ta:nu,din nenorocire asa arati de la mama-natura,nu de la droguri.
- Catzelusha
in primul rand,nanuka e foarte frumoasa! dak as fi baiat,m-as indragosti de tine!
apoi,catzelisha e o dulcik,dar poate ar fi shi mai shi fara breton...
in ultimul rand,vali,macar catzelusha nu arata ca un drogat nenorocit care nu shi-a luat portia de 1 saptamana shi e in descompunere de viu....imbecil fara minte!
apoi,catzelisha e o dulcik,dar poate ar fi shi mai shi fara breton...
in ultimul rand,vali,macar catzelusha nu arata ca un drogat nenorocit care nu shi-a luat portia de 1 saptamana shi e in descompunere de viu....imbecil fara minte!
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
Vali, inainte sa o critici pe Catze ar trebui sa te uiti putin in oglinda.
Catze, nu il baga in seama. Arati bine.
Catze, nu il baga in seama. Arati bine.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
eu te-as sfatui sa nu mai faci comentarii deplasate la adresa mea.cu toate ca suntem pe comentarii impertinente,nu-ti spune nimeni ca trebuie sa ma jignesti.
- Catzelusha
vali...nu mai sta la discutie. stii ce ai de facut !
---------
Mosh...ce fatza buhaita ai.
Decret....ce cearcane ai. cred ca esti la vena ! de Love2Fly ce sa mai zic ?
monk...tu aratzi bine. as vrea sa ne luam limba in gura. *p
---------
Mosh...ce fatza buhaita ai.
Decret....ce cearcane ai. cred ca esti la vena ! de Love2Fly ce sa mai zic ?
monk...tu aratzi bine. as vrea sa ne luam limba in gura. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
roxano, te paste banu de la moshu ca nu i-ai aratat tzatzele in ultima poza
catzelusa: comentariile sunt de prisos, unu fara plata de fro 14 zile ti-ar prinde. oricum sa nu crezi ca paosa iti va schimba si lucu.
catzelusa: comentariile sunt de prisos, unu fara plata de fro 14 zile ti-ar prinde. oricum sa nu crezi ca paosa iti va schimba si lucu.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Catzelusha, da' exista totushi posibilitatea ca vali sa nu te fi jignit... poate s'o gandit ca eshti asha buna shi ca o sa ai aceeashi soarta ca Nanuka... adica o sa ajungi prin fanteziile erotice (shi subiect de kinuit maimutza :lol: ) ale unora de pe aici
shi o sa curga pm'urile obscene shi pline de dorintzi interzise :lol: shi el o vrut doar sa te protejeze de valul asta de sexualitate :p

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
catzelusa: comentariile sunt de prisos, unu fara plata de fro 14 zile ti-ar prinde. oricum sa nu crezi ca paosa iti va schimba si lucu.[/QUOTE]
Multumesc pentru sfat.Sint sigura ca vorbesti din proprie experienta.
Multumesc pentru sfat.Sint sigura ca vorbesti din proprie experienta.
- Catzelusha
bre nashule, matale arati mai bine manga decat treaz
javra , mesaju ierea pt admini iar chestia cu esperienta proprie o vazui de fro 126 de ori pe acest forum. vino cu noutati daca ai
javra , mesaju ierea pt admini iar chestia cu esperienta proprie o vazui de fro 126 de ori pe acest forum. vino cu noutati daca ai
-
Catzelusha scrie: sa fiu originala
uare de ce folosesti ca si moshu cuvinte carora nu le intelegi sensu?
-
bre ,slabisem si mi-erea camasa larga la gat si-mi intrara neshte viermi la carotida si nu putui sa ma scarpin. puate d-aia
la monitor ce sa-ti zic, da si matale cu neste dezinfectant

la monitor ce sa-ti zic, da si matale cu neste dezinfectant
-
tobosare, m-a dus mama la doctor cand ma vazu asa palid si doctoru i-a zis : "duamna , buala asta ie muarte curata". asta e...m-am obisnuit cu ideea
-
niste link uri
niste poze cu mine aka shakti
http://www.excelmodels.ro/main/pics.php ... |77&page=5
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
aiule, sa mor de viu de te mint, de cand ai facut poza aia si pana acu numai freza ti-ai schimbat-o. in rest, esti nemodificat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mersi baicsule, ie placut cand iti spune cineva ca anii trec peste tine fara sa lase urme...
-
eye, cu poza asta sigur ajungi papusha masculina pe forum....si nu numai :drool: care este
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981