Miss FanClub

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

cine ?

Chestionarul s-a închis pe data de Mar Mar 23, 2004 11:53 am

Dia The Koala Bear
3
4%
jane doe
16
23%
Jasmine
4
6%
Nanuka
6
9%
ROXANA
2
3%
Shakti
15
22%
Stormy Lady
3
4%
Superba Oana
8
12%
Wild Rose
12
17%

Voturi totale : 69

Mesajde jane doe » Mar Mar 09, 2004 2:45 pm

Am intrat intamplator pe subiectul asta si am ramas foarte surprinsa sa vad ca am sunt si eu in sondaj...Chiar nu ma asteptam. Le multumesc mult tuturor celor care m-au votat( si nu numai lor). O sa mai pun niste poze dupa ce se termina sondajul, ca sa nu infleuntez...BYE:)
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Mar 09, 2004 2:50 pm

Votez Nanooka...e dragutza si naturala,se pricepe la muzica house si are un corp frumos. :)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde baixinho© » Mar Mar 09, 2004 2:52 pm

si pana sa se termine sondajul Miss FanClub (nu sunt off-topic, da?) nu ai putea sa mai raschetezi din semnatura aia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 09, 2004 2:56 pm

Matrashita...aici nu este vorba ca daca se pricepe la muzica house sau la alte chestii. Asa o votam si eu pe Wild Rose...ca mi-a dat o friptura cu cartofi natur miercurea trecuta.

jane doe...mai reduce semnatura cu 2 randuri pls. asteptam noile poze.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Mar 09, 2004 3:02 pm

Moshule,eyewitness a votat pe Superba pt ca "face snitzele si bea cot la cot cu forumistii"..pai mie imi atragi atentia ca am votat`o pe Nanooka pt ca am zis ca se pricepe la muzica house?
In plus,fetele se mai uita si la altceva decat la corp...deci sper ca nu`mi anulezi votul!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 09, 2004 3:04 pm

nu se anuleaza nici un vot. iar eye a folosit niste metafore. daca nu le ai cu literatura...ce sa-ti fac ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Mar 09, 2004 3:06 pm

Nu le am,asta ie.Ok,nu folosesc metafore dar am zis k imi place Nanuka pt ca FRUMOASA.E bine acum?am incheiat discutia
Matrashita

Mesajde shakti » Mar Mar 09, 2004 3:59 pm

Sesizare: nu mi place poza pe care mi ati pus o .Eu am postat si poze mai dragute, asta este una din cele care ma dezavantajeaza in joc:) asa ca...sa se faca dreptate!:P ...sau e vreun interes la mijloc?
don t hate me....
shakti

Mesajde IcE QuEeN » Mar Mar 09, 2004 4:08 pm

Am votat-o pe Wild Rose
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
IcE QuEeN
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Mar 09, 2004 4:13 pm

Beat fiind (chef retroactiv la serviciu de 8 martie) votez fara dubii: Usual Flow (desi nu v-ati obosit s-o includetzi, imbecililor). Din cele prezentate: Shakti clar!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mar Mar 09, 2004 4:33 pm

Shakti merita de departe podiumul!Vot final: Shakti
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Lärägë » Mar Mar 09, 2004 5:41 pm

Daca asta pretinde a fi un concurs de frumusete atunci votez Jane Doe,cumetrele si cumetrii sa se voteze intre ele.Tchus!
Lärägë

Mesajde Tanase » Mar Mar 09, 2004 5:50 pm

In fata lui Shakti...n-au sanse celelalte...ca doar fata asta (a mea, nu vreau sa ma laud dar sunt gelos si nu vreau sa se dea nimeni la ea) e de profesie fotomodel...ce dracu...nu va luati dupa poza postata in mod rautacios de cel care a facut topicul de cand era copil..uitati-va la ultima poza postata de ea la topicul "cum arata useriii..."sunt niste linkuri acolo...
Tanase

Mesajde Crystalized » Mar Mar 09, 2004 5:50 pm

Votul meu se indreapta spre Roxana,o fata modesta cu un corp de vis :love:
ochii 10 din 10
buze 9 din 10
par 8 din 10
sani 10 din 10
solduri 10 din 10
talie 10 din 10
Crystalized

Mesajde vali » Mar Mar 09, 2004 6:51 pm

Tanase scrie:In fata lui Shakti...n-au sanse celelalte...

adi, orice, numa poze cu tine sa nu mai pui
te rog eu mult... [-o
some people deserve to die
vali

Mesajde basstard » Mar Mar 09, 2004 10:14 pm

jane doe are o poza suspect de bine facuta/prelucrata.
in alta ordine de idei, despre ce ie vorba acilea?
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde jane doe » Mar Mar 09, 2004 11:22 pm

Daca-mi spui ce vrei sa insinuezi o sa-ti raspund.
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 10, 2004 1:03 am

nu ti-am zis moshule sa nu ma bagi in concurs decat daca iti spun eu? de ce nu ai asteptat un raspuns????

desi nu o sa ies miss pt ca nu am "fatza" vreau sa le multumesc lui eye si alex care stiu ca o femeie nu inseamna numai aspect placut ( sau poate da.........)
btw moshule...alta poza nu gaseai cu mine? ;S
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Mad-Ozzie » Mie Mar 10, 2004 2:07 am

Wow ce intamplare,

Dau un search pe google pentru Miss si gasesc sita asta pentru prima data. Fac un pic de lectura si ma delectez cu aforismele romanesti,poze etc., dau un click pe link la Miss Fanclub sa vad ce miscari sunt pe la voi si ....ma decid sa ma inregistrez.

Ce katerinca cu pozele pe-aici..daca le iau la rand ca barbat pai numai vreo doua sunt de mentionat.

Wylde Rose ( imi plac blondele) si Nanuka.
Bai fecioarelor invatati sa fiti mai naturale, nu asa constipate cu poze de model, figuri si restu de tra la la...

De exemplu Shakti.. pune-ti mai poze normale, facute din viata de zi cu zi, nu vraji cu ismene ca ma cac pe mine de ras cand ma uit la ele...

Jane Doe, esti cam gloaba , parca ai fii sculptura ganditorului roman. Daca compari poza unde esti imbracata in ismene albe si halat de bucatarie iti trebuie o lupa sa-ti dai seama ca sunteti aceleasi persoane...

Hai luati-ma la mijto cu gramatica, ca vad ca-i pasiunea voastra literara....

Va las profesorilor si terminati cu votatu asta cretin, fiti realisti, votati pt. poze reale, nu pe fandosisme.
Mad-Ozzie
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Mar 10, 2004 3:13 am

Superba Oana scrie:
desi nu o sa ies miss pt ca nu am "fatza"

Oana,

Cine ti-a zis ca n-ai fata de Miss????..tu ai inebunit??...esti superba..ai ochi extraordinari de frumoshi..esti o scumpaaaaaaaaaaaa...

Mie imi placi tare mult.....

Hai te sarut, si nu fii o neincrezatoare....

Nanooky:)
Nanuka

Mesajde Superba Oana » Mie Mar 10, 2004 4:08 am

mersi mult nanuka...nu eu am zis ca n-am fata...altii au zis ;b
oricum n-am nevoie sa castig concursul...am alte atuuri : stiu sa gatesc , sa fac curat , sa fac "copii" , aduc bani in casa , nu stresez omu' .....cine nu m-ar vrea? :gay:

si in plus conteaza cine ma vede cu adevarat miss , nu rezultatele de la sondaj si crede-ma ca am luat cu brio titlul de miss :love:

mad-ozzie , de mine nu zici nimic? sau pe mine nici macar nu m-ai observat?

btw nanuka , cred ca esti singura care a observat ca am ochi frumosi....ceilalti s-au rezumat la sani...

baieti....unde-i capul lui aliosha? l-ati dilit? nu de alta dar eu imi aduc aminte ca avea si cap in poza...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde CMED13 » Mie Mar 10, 2004 5:48 am

Fetelor, ash vota pt toate...caci toate sunteti frumoase. Preferinta mea e Nanuka. Arata superb in toate posele shi chiar "Drunky" + are o personalitate vesela shi plina de viata. Iar cel mai important(shi rar) in forumul asta se poate aptzine de contra-atacuri virulente cind e criticata.
:o
CMED13

Mesajde baixinho© » Mie Mar 10, 2004 9:53 am

in afara de subiect:
Mad-Ozzie, nu mai bine iti vezi tu de problemele pe care le ai la tine acolo la peris? din primul post de apuci sa pui etichete ba gloaba, ba ca-i imbracata in ismene. mai nea, cine dracu te pune sa te uiti la pozele alea? tu ai intrat pe forumul asta cautand ceva. ia cauta tu ce aveai de cautat, ca poate este mai important decat sa ne plictisesti.

pe subiect:
si ce o sa castige castigatoarea?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Mar 10, 2004 10:14 am

baixinho © scrie: si ce o sa castige castigatoarea?

numaru meu de mobil?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Mar 10, 2004 10:46 am

bine, ma, intretine tu cu toate fractii secsuale.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Mie Mar 10, 2004 11:18 am

am votat shakti, fara a citi posturile de aici. acum, dupa ce le-am citit shi am vazut controversele iscate de opiniile unora sau altora, tot shakti ash vota!

peseu: avand in vedere ca nu cunosc pe niciuna din concurente, consider ca am fost ca romanu`, impartzial!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 10, 2004 11:24 am

Nanuka...dupa ce ca s-a autovotat....s-a votat si cu clona. am uitat sa va spun...la sfarsit se scot autovotarile si clonele. ;)
shakti...a votat cu o contracandidata...dand dovada de mare fair-play. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Mar 10, 2004 11:33 am

oribile, chestiile astea nu se spun....decat la final ma
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Mar 10, 2004 11:36 am

Tanase scrie:cel care a facut topicul de cand era copil

inseamna ca-i un copil precoce avand in vedere ca forumu are duar 3 ani
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mar 10, 2004 11:36 am

eyewitness scrie:numaru meu de mobil?

Gresit. Pe al meu! Pe al tau il castiga "papusha masculina"! :yD
Nicholas_Alex
Junior Member