^mistique scrie:futu-ti rasa ma-tii de intarziat mintal....ce draq ai? pubera era ma-ta cand te-a fatat pe tine,labarule! da-te-n mortii ma-tii shi cu "fa" sa vb cu ma-ta,clar? :M
vazusi daca nu folosisi forma literara de la "fa" adica "pha" ?
Moderator: anjin-san
^mistique scrie:futu-ti rasa ma-tii de intarziat mintal....ce draq ai? pubera era ma-ta cand te-a fatat pe tine,labarule! da-te-n mortii ma-tii shi cu "fa" sa vb cu ma-ta,clar? :M
Omenim Misticus scrie:nu stiu ce se intampla in dimineatza asta. sunt foarte emotionat de venirea primaverii...si am apasat niste butoane aiurea.
Oribilul Mosh scrie:...si valabil cand am bani *p
Oribilul Mosh scrie:am petrecut clipe inedite cu pisica lu' darky
Oribilul Mosh scrie: in camera canta rammstein.
CMED13 scrie:am o prietena buna nu ma F..t cu ea? Ba invers e cel mai bun sex
Tanase scrie:Si astept acum replici din partea Baixinho, eyewitness si eternul si fascinantul Gabizzu. Atacati in haita baietzi, n-oti fi clone?
Gabizzu stiu ca nu eclona...dar Baixinho si Eyewitness....?
Portnoy ceva? Nu cred ca sunteti clone...dar sariti toti o data de fund in sus cum a zis cineva ceva de unul din voi. Ma refer la Baixu, Eyewitness si Portnoy. Va salut baietzi
Tanase scrie:A-ti exprima parerea despre ceva inseamna si a avea habar despre acel ceva.
ghionoiul scrie:Pe unde stati voi, ce pasari mai deosebite ati vazut ?
4 clase si alea la gradinita scrie:Piskeshule...tu n-ai scrupule...te-ai foote oriunde si oricand...inseamna ca nimic nu e ciudat pentru tine sau ca esti disperat?
a fost o gluma. Razi!
sweetiryss scrie:Sa nu intelegeti ca destinul inseamna neaparat ca ti-a stat scris undeva sa intri pe acest forum. Destinul se refera mai mult la firul vietii,in mare.
b0nechina scrie:Deci, imi pare rau ca tre' sa te eclipsez aiule, da' a aparut una proaspata, calda, aburinda...
Asta e de pseudoanalize, da' n-am io talentu' aferent.
Tanase, vad ca esti obsedat de clone, mai fa-ti vreo cateva si voteaza-ti iubita la miss, ca fanclubu e tolerant, draga.
Tanase scrie:. poate sunt incoerent.
Tanase scrie:Daca privesti orice relatie ca un mecanism, vei descoperi ca in orice mecanism, toate rotitele trebuie sa functioneze. iar sexul e o rotita. Daca o rotita nu merge si mecanismul se strica.
az dim, in lunga mea calatorie cu tramvaiul, am auzit una buna: "bagatzash cuie in cauciuce!", complimente vatmanitzei
Portnoy scrie:Doaga era pe vremea lu homo sapiens, ca erea din lemn (maro), noi am trecut si de epoca bronzului si am inventat si rotile dintate care angreneaza cu ajutorul unui numar de dinti Z implementati togmai pentru aangrena. Mei!
nocturna scrie:biacsu are dreptate
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator