Dj Swamp vs FReak da` Disk

ce-a fost pe Muzici o data

Dj Swamp vs FReak da` Disk

Mesajde piticstyle » Lun Mar 01, 2004 3:33 pm

Credetzi k Freak se simte unpic km..nuh jtiu cuvantul :) datorita apritziei acestui Dj Swamp...Kre cik promite multe!! toth am auzit de el !!da nah!! oricum Swamp asta e promitzator!!
piticstyle

Mesajde gutza36 » Lun Mar 01, 2004 6:00 pm

piticstyle scrie:..oricum Swamp asta e promitzator!!

..is buni aman2, dai dreq! ..repet: propun sa i se taie mainile lu Freaka! ;-)
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

... nu shtiu

Mesajde rap_t_one » Mar Mar 02, 2004 5:29 pm

L-am vazut mai de mult la yo shi suna ca curu ....oricum cand a venit dox s-a simtit diferenta .... cred ca a mai evoluat ...
Oricum nu e rost de comparatie intre cei doi .... poate mai incolo ... :-?
who knows .... de undoo ce parere avetzi ???
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Wow Mane

Mesajde piticstyle » Mar Mar 02, 2004 7:13 pm

[quote="gutza36"]..is buni aman2, dai dreq! ..repet: propun sa i se taie mainile lu Freaka! ]

pai ? de ce sa `i se taie mainile lu` freak? sunt curios!!:) sper sa raspunzi mane!!..shi..ce e cuh userul tau!!..cred k ai greshit...:) aici e Hip Hop mane,poate nu are nici o leg cuh maneaua..doar eram curios:)) sa ma lamureshit shi pe mine!!plz
piticstyle

Mesajde ~à» Mar Mar 02, 2004 7:57 pm

freaka e mai bun,asa a zis tataee,vroiau sa-l aduca la mafia dar vazand ca parazitii s-au trezit mai dimineatza s-au multumit cu ce a ramas,Swamp

$aNtEm De AcEeA$I pArTe A bArIcAdEi DaR tU e$tI dEzArMaT
ItI pUn CaPaC cArIeReI cHiAr DaCa N-aI uN cOnTrAcT
CaLiFiCaT in CoN$TrUcTiI cOnStAt Ca CoN$TrUiESC dIsCuTiI nEcOnStRuCtIvE
ArDa$ nU e Un ViS,cOa Ye, E$Ti ViU $i-Ti DaU cU rEsT iN pEaCe..Te ExiLeZ iN pArAdIs
~ÃÂ
Junior Member

nu e loc...!

Mesajde zosteru » Mar Mar 02, 2004 10:27 pm

Yo cred ca nu e loc de nici un "versus" in rap-ul nostru(si mai ales intre cei care sunt in cele mai cunoscute trupe de la noi)!in plus de asta pe freaka si pe swamp iam vazut de multe ori impreuna...(si parerea mea e ca sunt prieteni destul de buni)!In legatura cu "taiatul mainilor":cred ca e cea mai de cacat vorba spuse de cineva la adresa celui care este printre primii dj-i de hip-hop de la noi;in plus de asta ash avea o intrebare pt cel care a folosit aceasta expresie:lai vazu pe freaka cum baga live la concerte?...yo cred k nu...omu e bine de tot pe felie...!
zosteru
Junior Member

Mesajde gutza36 » Mar Mar 02, 2004 10:53 pm

[quote="zosteru"]In legatura cu "taiatul mainilor":cred ca e cea mai de cacat vorba spuse de cineva la adresa celui care este printre primii dj-i de hip-hop de la noi]
..pentru ca esti deja al doilea care nu intelege: freaka e imho cel mai bun dj din romania! are tot RESPECTUL si toata ADMIRATIA mea! ..iar faza cu taiatul mainilor ai inteles-o gresit; poate acum ca stii care-i punctul meu de vedere intelegi si mesajul sublimat pe care am vrut sa-l transmit.. iar daca nu, nu-i nimic! (citisem recent in alt post: "ia mana de pe pula si pune-o pe dex")
..cat despre concerte, te inseli: n-ai tu dejte la mana ca sa numeri concertele la care am fost unde freaka provoca erectii printre tinerii iubitori de muzica de calitate!
..cat despre VS.ul din rapul nostru: aici ai mare dreptate! Nu e loc de astfel de mijloace de comparatie! Nu inca..

\\ si inca ceva: ofer in mod gratuit m*ie cu chek tuturor celor care se mai iau de nickul meu! don't f#ing judge a book by its f#ing cover!!! dac-ai fi citit 10% din posturile mele ti-ai fi dat seama ca nu-s nici vali vijelie si nici gabi de la oradea!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

ok!

Mesajde zosteru » Vin Mar 05, 2004 10:58 pm

Yo nu mam luat niciodata de nickul tau!imi pare bine k ai inteles faza cu vs-urile.peace 4 you!
zosteru
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Sâm Mar 06, 2004 10:33 pm

Da intre useri vad ca e loc pt versusuri....cititi dracu cu atentie ce scrie alt user
Mie imi place si Freaka si Swamp,sunt f buni,nush sa zic care e mai bun...

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Patrunjel

Mesajde EL_ConTe » Dum Mar 07, 2004 9:55 am

Tare faza cu vorbele lui gutza shi cu aia care au sarit sa critice fara sa intelegaga...lols mam cacat pe mine de ras cum sare lumea sa scrie fara sa intelega ce vrea sa spuna omu de fapt...:)) Shi mai tare ca unii incep sa faca scandal ca ba sa te mai duci pe la concerte shi porma sa zici ca sa i se taie mainile..:)) shi ei probabbil cva singurele concerte la care au fost sunt alea din twice duminicale..:) unde le da cate o cola gratis:)) So freaka pt ca e cam cel mai veki rulz, dox shi swamp sunt tari, dar cred ca totushi inca nu se pune problema unei comparatii intre freaka shi swamp. Shalom
EL_ConTe

nu am uitat!

Mesajde zosteru » Mie Mar 10, 2004 10:33 pm

nu am uitat de cd-ul tau!momentan suntem intro "pana" mare de bani!am destule comenzi neonorate(din pacate)!imi cer scuze pt intarziere dar per sa intzelegi!nr meu este:0723.733.218!
zosteru
Junior Member

nasol!

Mesajde zosteru » Mie Mar 10, 2004 10:57 pm

e nasol rau dak tu crezi k yo am fost doar la concertele din twice!poate doar acolo mai vazut tu!yo sun la aproape toate concertele prezent!ar fi bine sa-ti controlezi informatziile shi vorbele pe care mi le-ai adresat gratuit!sa shtii k nu e o amenintzare dar mai cam enervat cu vorbele tale proaste spuse mai sus!
zosteru
Junior Member

cartofi 10 000 kg

Mesajde Lärägë » Mie Mar 10, 2004 11:42 pm

majoritatea sustin ca Freak e mai bun :gay:
P.S.va rugat cineva sa trimiteti subiectul pe aratura?
Lärägë

Mesajde UnCopilutz » Joi Mar 11, 2004 7:05 pm

Freaka se aude ca e mai bun pentru ca e cu Para. Nu cred ca stie prea multa lume ce poate Swamp. Acuma nu sariti pe mine pentru ca am zis asta,pentru ca si eu as vota pentru FDD , dar oricum... Dox face legea.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Vin Mar 12, 2004 7:12 am

da ambii sunt buni si dupa cum se zice paici,dar de ce o comparatie de genu asta,poate o pun de un battle in scracthuri sa va lamureasca si pe voi,ca tot vreti sa vedeti cine-i mai bun...cat despre dox ce pot sa zic,superb tipu dar nu e un zeu sa zici ca face legea...de exemplu pe melodia Cand va umplem de flegme nu imi place ce da,e sub nivelu cu care ne-a invatat,deci nu stiu daca chiar se poate spune ca face legea...eu zic sa fie concurenta sa ne bucuram de fiecare ;-)
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Fdd

Mesajde Rated X » Mar Mar 23, 2004 7:54 pm

Haideti ca inca nu il puteti compara pe FDD cu Swamp. Nu are ce stiu eu ce experienta inca iar FDD este printre cei mai vechi si buni dj din Romania. Threadul asta nu este altul decat alt Mafia vs Parazitii care nu-si are rostul dupa mine.

Bafta!
Warning This Post Has Not Yet Been Rated!!
Rated X
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Mar Mar 23, 2004 10:01 pm

mda se poate zice si asa,chiar se prea poate,insa sper sa nu revenim la vechile tachinari si tampenii pe aceeasi tema de tot kktu legata de miscarea HH autohtona...bine subliniat RatedX...done!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Joi Mar 25, 2004 11:51 am

Da cam ala era esentialu ... ! Atat pentru azi ! Shi mi-a placut faza lu guta 36 cu taiatu mainilor lu fdd ! Shi la cati Dj-i din romania le-au mai dedicat pizdele melodii ... eu nu shtiu decat unu ..... PA
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Onu@Pac » Vin Iul 30, 2004 2:58 pm

Cam greu sa ne dam cu parerea de acum .. Sa mai asteptam putin si sa vedem cum o sa fie swamp in viitor .. In privinta lu FDD .. Super marfa ..
I was born not to make it , but i did
Onu@Pac
Junior Member

Mesajde Flash aka Shady » Vin Iul 30, 2004 3:05 pm

Da , e greu sa imi dau cu parerea dar cu siguranta FDD are mai multa experienta ca Swamp si cred ca zgarie mai bine FDD!
That's all I got to say! That's my word!
Flash aka Shady
Junior Member

Înapoi la De pe muzica