Fumatul

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Fumezi

da
98
49%
nu, n-am incercat niciodata
50
25%
foarte rar
23
12%
m-am lasat
27
14%

Voturi totale : 198

Mesajde MiG29 » Lun Aug 18, 2003 11:52 pm

Mirelo,de cand cu legea care interzice fumatu in spatziile publice,nu mai e permisa nici vanzarea tzigarilor la bucata,ptr k chipurile asa cumparau minorii tzigari,k n-aveau bani sacumpere un pachet intreg:D.
Mie unu ,tzigarile mentolate nu mai imi plac deloc,da am avut o perioada acum vreo 2 ani cand fumam Kim mentolat,fiinda erau 15.000 pachetu:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Anna|s » Lun Aug 25, 2003 8:18 pm

eu am fumat prima oara pe la 14 ani. M-am apucat serios de fumat pe la 15 jumate, iar acum incerc sa ma las! :)
si am inceput toata tarasenia asta din cauza anturajului... eternul motiv
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde clumsy » Lun Aug 25, 2003 10:16 pm

Sincer eu nu vad nimic marfa in a fuma. C are e satisfactia?!Daca fumeaza toti astia mai smecheri crezi ca tu esti mai fraier daca nu fumezi?
clumsy
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Aug 26, 2003 5:40 pm

Mai copii mei, stiti ce am observat eu? De cind cu revolutia, sa apucat lumea de fumat! Inainte rar vedeai vreo femeie sa fumeze pe strada (cica numai curvele fumau pe strada!). Acum sint o gramada! Sau apucat de fumat, ori sau emancipat?

Rar vezi pe cineva care sa nu traga la mahoarca. Pina si moshul nostru mai trage cite un camel din cind in cind. Voi va ginditi la cite filtre se arunca? Si avind in vedere ca la un filtru ai trebuie mii de ani sa se "consume", inseamna ca ala-i desheu problema,nu?

O sa vina in curind aia de la wwf (sau cum le zice),sa ne de-a amenzi,ca poluam planeta albastra! Or sa uite de aia care vineaza delfini si balene si or sa vina la noi!

Anyway, cica daca vrei sa te lashi de fumat, trebuie sa fumezi tigari care nu-ti plac. De aia eu mi-am cumparat un carton de BT! In vreo 2 ani sper sa ma las de tigare....

Cam atit!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde dirklady » Vin Sep 05, 2003 9:55 pm

N-am fumat niciodata. Nu suport fumul si de altfel nu suport persoanele care nu respecta pe cele care nu fumeaza. De exemplu anul acesta la mare nu reuseai deloc sa mananci linistit pe o terasa ca se gasea vreun fumator sa-si aprinda tigara indiferent daca prin jur mai erau si copii. In schimb sa stiti ca se poate sa te lasi de fumat .important e sa ai ambitie. Am doua exemple : prietenul meu care a fumat 8 ani de zile . Si numai tigari puturoase. Anul acesta in aprilie a implinit 7 ani de cand s-a lasat. Pe urma...cumnatul meu care fuma cate 2 pachete pe zi de tigari are 3 luni de cand nu mai fumeaza. Deci.....se poate.
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 11:21 pm

Eu fumez. I admite it. Am incercat sa ma las, dar nu pot. In schimb, nu consum alcool, nu ma droghez DOAMNE FERESTE.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Sep 14, 2003 4:05 pm

De ce nu erau mai multe variante ? Ca eu am mintit , un pic .. nu fumez , dar am incercat .. bine , nu se poate numi a fuma ce am facut eu , dar ideea e ca mi s-a scarbit de tigari de atunci si nici nu am de gand sa ma apuc .
Nu-i omor pe fumatori , nu-i detest .. as vrea doar sa se lase ...
Banii care i-as cheltui pe tigari ii dau pe dulciuri , mai bine-asa :a
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde MiG29 » Sâm Mar 06, 2004 4:21 pm

Cum vaz ca nimeni n-a mai puostat acile de ceva timp,fac shi io uo constatare.Tigarile facute la noi sub licentza(shi aicia ma refer la Lucky shi Marlboro lights in special,ca p-astea le fumez)sunt din ce in ce mai pruaste.Nu jtiu ce mama dracu tutun baga ajtia in ele da in mod sigur nu se mai respecta amaestecurile.De exemplu la Lucky alea americane,nu iti cade partea aprinsa din tigare oricat de tare ai scutura-o.La Marlboro lightsu facut la elvetieni la fel.In schimb la ale noastre ie suficient sa o scuturi uo data mai tare shi gata.Shi pe deasupra se sting shi fuarte fuarte usor sunt ceva mai slabe ca originalele ,filtrele sunt mai najpa shi mai shi put.WTF is goin on?Ajtia de la BAT shi PM pan-la urma sunt firme seriuase au ba?
MiG29

Mesajde eyewitness » Dum Mar 07, 2004 9:16 am

MiG29 scrie: la Lucky alea americane,nu iti cade partea aprinsa din tigare oricat de tare ai scutura-o

ptiu drace ce coincidenta, asa mi se intampla mie cand ma pish , ultima picatura de pishat tot in chiloti se duce oricat de mult as scutura-o
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Mar 07, 2004 9:33 am

MiG29 scrie:... pe deasupra se sting shi fuarte fuarte usor sunt ceva mai slabe ca originalele ,filtrele sunt mai najpa shi mai shi put.WTF is goin on?

Lasa-te, ma! scapi de griji si chin.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde MiG29 » Dum Mar 07, 2004 1:10 pm

Aiule io jtiu ca ejti spiritual.Nu mai ie nevoie sa imi demonstrezi lucru asta:D
Neko..vorba aia: Thanks but no thanks!:)
MiG29

Mesajde I`m With You » Dum Mar 07, 2004 4:15 pm

Asha,sa-mi dau si eu cu parerea la acest subiect.Majoritatea pujtilor de varsta mea FUMEAZA.La mine nu fumeaza nimeni din Familie si pana nu m-a "tarat" anturajul dupa el,eram total impotriva fumatului.Ma rog,sper ca...cine ma cunoaste nu`si va schimba parerea despre mine.Nu fumez zi de zi,doar la petreceri sau cand ma imbat shi nu mai jtiu pe unde mai merg.Insa...o sa ma las,promit.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Mar 09, 2004 9:56 pm

I'm with you, asta spuneam si eu acum un an si... uite unde am ajuns! :D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 09, 2004 10:00 pm

I'm with u...sa stii ca Wild Rose nu este cel mai bun exemplu. Si eu tot ca tine am inceput sa fumez...asta acum 10 ani. Si uita-te acum la mine.....fumez o tigara la 7-8 luni. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Mar 09, 2004 10:08 pm

Dar oare ce prefera ea? Sa fie ca Wild Rose.. sau ca Oribilul Mosh? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mar 09, 2004 11:08 pm

Moshule shi io tot ca tine am inceput sa fumez....shi uite acum: un pachet pe zi:j
MiG29

Mesajde shakti » Mar Mar 09, 2004 11:14 pm

nu ma las de fumat...imi place sa fumez...nu e numai fumul ci gestul in sine...cateodata nu simt nevoia sa fumez ci doar sa ma joc cu tigarea...ca si cum as fuma
don t hate me....
shakti

Mesajde CMED13 » Joi Mar 11, 2004 5:38 am

De cind am venit in USA am observat foarte multe legi puse contra fumatului, care au redus considerabil no de fumatory. Iar de cind companiile mari de tigari au fost date in judecata shi au pierdut(vreo $800 bilioane) sunt multe reclame contra fumatului....platite din banii lor. De asemenea multe baruri nu te mai lasa sa fumezi. Unde ajung cu asta...cred ca ministerul de sanatate in Romania trebuie sa puna mai multa presiune shi sa educe poporul despre tigari. Daca suficient de multe persoane vad causa de durata lunga a fumatului, cancerele de plamini, prostata, rinichi, ficat etc....sar reduce mult numarul de fumatory ca shi in USA. De asemenea sar reduce numarul de pacienti la spital shi guvernul ar salva bani.

Ca doctor sigur nu trebuie sa mai spun ca sunt circa 2000 de chemicale intro tigara(ex....hirtia e alba caci a fost in chimicale inalbita) care ramin in plamini permanent shi irita celulele pina cind mor shi cu timpul, putin cite putin tot systemul respirator.
Pentru cei care fumeaza numai 2-3 pe zi(Nu packete:) ) sa constatat recent ca riskul de atack de inima e de patru ori mai mare decit in nefumatory iar la femei de vreo dowa ori. Asha ca 2-3tigari pe zi e ok atita timp cat alergi un pic ca sa tii inima in forma. Riskul de cancer e neglijibil numai cu 2-3. Ok vam batut destul la cap

Salut.
Ma duc sa fumez o tigara. :) eu sunt in grupul de 2-3 pe zi
(faceti ce zic nu ce fac eu :)
CMED13

Mesajde CMED13 » Joi Mar 11, 2004 5:40 am

Shatki nevoia de a avea ceva in gura e ceva normal Froid a vorbit mult de subiectul asta. ;-)
CMED13

Mesajde Nanuka » Joi Mar 11, 2004 6:00 am

Eu am fost o fumatoare inraita timp de 8 ani de zile,

Umm am reusit sa renunt acum doua luni, datorita internetului, vanzand poze cu plamani negrii, emfizeme si cancere pulmonare...de pufait, mai pufai o data pe saptamana cand beau cate ceva, dar evit sa trag in plamani...

Daca ma voi imbolnavi de ceva peste ani, voi zice, asta e...asta mi-e soarta, dar ca sa-mi provoc boala cu mana mea...no wayy....sper sa gandesc asa mereu:)..eu sunt o tipa foarte tare..cu vointa si cuvant:P...am promis ca nu voi mai fi o fumatoare?..uite m-am tinut de cuvant si sunt tare mandra de mine...
Nanuka

Mesajde piskeshu » Joi Mar 11, 2004 11:21 am

Daca tragi in gura, poti face cancer la gat!
M-am apucat de fumat in 97 la Navodari, cand prietenii mei binevoitori mai ca-mi indesau tigari in gura ca sa vad cum e. Am fumat Camel shi Lucky. Dupa aia m-am lasat si abia in anu doi da faculta am ajuns sa fumez 10 - 15 tigari pe zi. Acuma fumez Winston , respectiv Winchester lights. Tigari preferate: Gauloises lights.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Tanase » Vin Mar 12, 2004 4:36 pm

Eu acum am decis sa ma las de tutun...stiu eu de ce (neimportant) tot ce pot sa zic e ca e foarte greu. De azi dimineatza ma lupt cu chestia asta si nu prea reusesc. Cred ca voi manca la greu si ma voi ingrasa ca un porc. sau va trebui sa gasesc alte activitati care sa nu-mi afecteze ce este deja afectat de tutun.
Tanase

Mesajde memetshot » Vin Mar 12, 2004 4:43 pm

cum ar fi ceva gen...sa incepi si tu sa canti sau mai stiu io ce. oricum cred ca asta o sa faci imediat ce se apunca curnicova de tenis..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Tanase » Vin Mar 12, 2004 4:58 pm

Poate dupa ce o sa asculti si tu ce cant ...o sa incepi sa-ti dai cu parerea. Poate vei fi in tema. Pana atunci ia aminte la asta. A-ti exprima parerea despre ceva inseamna si a avea habar despre acel ceva.
Tanase

Mesajde CMED13 » Vin Mar 12, 2004 11:56 pm

piskeshu scrie:Daca tragi in gura, poti face cancer la gat!
M-am apucat de fumat in 97 la Navodari, cand prietenii mei binevoitori mai ca-mi indesau tigari in gura ca sa vad cum e. Am fumat Camel shi Lucky. Dupa aia m-am lasat si abia in anu doi da faculta am ajuns sa fumez 10 - 15 tigari pe zi. Acuma fumez Winston , respectiv Winchester lights. Tigari preferate: Gauloises lights.

Nivelul de nicotina (Lights) nu afecteaza cantitatea de chimicale pe care le tragi. Tot acelashi risk ai de cancer. Pina shi riscul de cancer la stomach creshte. :(
CMED13

Mesajde Riana_Duffy » Dum Mar 14, 2004 12:50 am

Prima oara(n-o uiti niciodata :p) am pus tigara in gura la 14 ani si nu mi-a placut deloc.asta pentru ca nu stiam 'cum se face'.dupa aceasta experienta dezastruoasa,am stat cat se poate de departe de tigari.din pacate,nu asa s-a sfarsit povestea..pentru ca pe la 15 ani,la o petrecere am spus sa mai incerc odata..si culma mi-a si placut de data asta.iar de atunci..n-am putut sa ma mai despart de tigari.

Acum incerc sa ma las,dar mai mult de 2 saptamani nu rezist.Fumez cam un pachet pe zi(in cel mai fericit caz)
Riana_Duffy
Junior Member

Mesajde Tanase » Dum Mar 14, 2004 2:32 pm

N-am reusit sa ma las...asta spune ceva despre vointa mea...

Nu pot sa ma las..inka...dar o sa fumez mai rar...sper
Tanase

Mesajde Prozac » Lun Mar 15, 2004 12:03 am

M-am lasat de fumat la 1 noiembrie 2003. Nu m-am mai atins de tigare de atunci si sper sa nu ma mai tenteze niciodata.Odata cu tigarea m-am lasat si de cafea (cafea fara tigare nu are farmec) iar de baut nu am baut niciodata.Nu e mai putin adevarat ca intre timp am aflat ca sunt insarcinata si deci asta a fost un motiv in plus si pentru mine si pentru sotul meu sa ne lasam de fumat.Si asa imi pare rau ca am apucat sa fumez in primele 6 saptamani de sarcina,sa speram ca nu am facut nici un rau fetitei noastre.
Prozac
Junior Member

Mesajde Biatch » Lun Mar 15, 2004 9:17 am

Tanase,

Te poti lasa de tigari daca ai un pic de vointa. In prima saptamana este greu, dar trebuie sa te abtii. Cu timpul vei observa ca nu mai ai pofta de tigara...vorbesc serios...

Eu am renuntat acum doua luni, am mai pufait o data pe saptamana dar that's it...acum doua zile am fost la un party si uite m-am simtit prea bine asa ca am fumat pe bune hahaha...dar am avut o senzatie tare ciudata... cand am inspirat fumul, l-am simtit precum un cutit in plamani...am zis ok s-a terminat cu tigarile, ieri m-am dus si m-am imbatat cu prietenii, si fara tigara wowowow..am fost super mandra de mine..deci se poate...am condus 600 de kilometrii din Toronto back to home..si n-am avut nici macar placerea de a trage un fum....tigarile sucksssss...gandeste-te la cum iti poate distruge sanatatea fiecare fum inhalat in organism....
Biatch
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mar 15, 2004 9:27 am

observ ca nanuki are pareri diverse despre tigari :lol:
eu nu fumez, am incercat, nu am simtit nimic placut/interesant deci n-am continoat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma