Cum pot trage tobe pe minim 3 trackuri?
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cum pot trage tobe pe minim 3 trackuri?
Imi pare rau daca poate parea puerila intrebarea, insa eu chiar nu inteleg cum pot trage mai multe trackuri simultan.Cu un m-audio audiophile se poate? Ce intrari are o asemenea placa sau cum se procedeaza???Please help!!! As fi vrut sa trag un bas cu 2 microfoane si inca nu stiu...de tobe nu mai zic...
- stormking
- Junior Member
Audiophile are doua intrari... deci tu potzi trage simultan doua instrumente, legate fiecare la cate o intrare din placa... daca vrei sa tragi mai multe instrumente simultan, sau un set de tobe (6-12 mics) ai nevoie, ori de o placa de sunet cu intrari multiple (Delta 1010, spre exemplu), ori ai nevoie de un mixer.. daca ai mixer fara ieshiri separate pe canal, e nashpa.. trebuie sa reglezi bine mixul inainte sa tragi in caclulator.. pentru ca itzi va rezulta un track sterea, in care nu mai potzi face mari modificari de proportzii intre toba mare, premier, toom-uri etc.. shi tot de dinainte trebuie sa aplici shi ceva compresie pe toba mare sau premier shi ceva efecte pe fiecare.. deci ce tragi ramane batut in cuie..
cam asha se poate face.. nu shtiu daca tzi-am raspuns la intrebare.. daca mai ai nelamuriri, just ask...
cam asha se poate face.. nu shtiu daca tzi-am raspuns la intrebare.. daca mai ai nelamuriri, just ask...
- terapie
- Junior Member
In poza ai un exemplu simplu (Cool Edit Pro ). Daca ai mai multe intrari sau/si placi de sunet poti seta ins/outs pe fiecare track in parte. Pentru doua microfoane treaba sta simplu: poti inregistra si cu o intrare stereo line-in, un mic pe stanga, celalalt pe dreapta. Daca un mic. sta mai departe de boxe vei avea o mica intarziere pe care o poti ajusta ulterior. Audiophile nu este conceputa pentru inregistrari pe mai multe piste simultan. Oricum pt. tobe nu iti prea ajung nici 2, nici 3 track-uri. Sau mai poti folosi un mixer cu care ajustezi sunetul inainte de a intra stereo in placa de sunet, dar dezavantajele sunt totusi decisive.
- Fişiere ataşate
-
- cooleditpro.jpg (7.89 KiB) Vizualizat de 1195 ori
- DeadMenDream
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1