link de promovare
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
link de promovare
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=239138#post239138
rugam seriozitate!bagarile in seama nu vor fi luate in calcul.
totodata rog un admin sa lipeasca subiectul pentru 15 zile.multumesc!
rugam seriozitate!bagarile in seama nu vor fi luate in calcul.
totodata rog un admin sa lipeasca subiectul pentru 15 zile.multumesc!
-
SOD - Mesaje: 6035
eu as pune link pe prima pagina a portalului si as da si anuntz in Romania Libera.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
tu mai bine vezi pe unde te insinuezi ca deja imputi atmosfera.
ps: iti reamintesc ca nu am spus eu ca esti o urina.
ps: iti reamintesc ca nu am spus eu ca esti o urina.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu is constient ca dupa fatza nu par prea sclipitor da' un link tot is in stare sa urmez.
voiam a conoaste in ce consta problema asta cu 'clasa muncituare' si nu ce tre' sa fac pentru a ma inscrie, respectiv conditiile concursului, ca reusii sa dau de cap la asta... intrai nitel si pe threadu' omonim da tot nu ma prinsei care-i shpilu', asadar, daca nu va e cu banat, poate-mi esplicati, ca la cei mai putin dotati cu neuron, care-i treaba de fapt cu organizatia/adunarea/etc. asta? adeca, eu de depus siivii-u' il depun, da' sa stiu pen' ce!
sper ca m-am facut inteles,
multumex.
pi, es: oarecum somerii/oarecum angajatii (depinde cum privesti) pot participa la concurs?
voiam a conoaste in ce consta problema asta cu 'clasa muncituare' si nu ce tre' sa fac pentru a ma inscrie, respectiv conditiile concursului, ca reusii sa dau de cap la asta... intrai nitel si pe threadu' omonim da tot nu ma prinsei care-i shpilu', asadar, daca nu va e cu banat, poate-mi esplicati, ca la cei mai putin dotati cu neuron, care-i treaba de fapt cu organizatia/adunarea/etc. asta? adeca, eu de depus siivii-u' il depun, da' sa stiu pen' ce!
sper ca m-am facut inteles,
multumex.
pi, es: oarecum somerii/oarecum angajatii (depinde cum privesti) pot participa la concurs?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
shi cum uarecum shomeri, uarecum angajatz? ejti ospatar, lucrezi duar in sezon cand rasare suarele shi apar turishtii?
lasa bre tre teama de meandrele concretului, matale baga compunerea shi aleator siviul ca de restu' vedem cum ne aranjam.
lasa bre tre teama de meandrele concretului, matale baga compunerea shi aleator siviul ca de restu' vedem cum ne aranjam.
-
nocturna - Mesaje: 8725
-
neatza - Mesaje: 5820
itzi spun eo: cel mai tare ii sperie treaba cu eseuu de minim 3000 de semne.
apropou: ie vorba de "semne" shi nu "cuvinte"
apropou: ie vorba de "semne" shi nu "cuvinte"
-
aaa.... si cei admisi vor deveni 'leet, am inteles. multumex mult pt. lamuriri, voi medita asiduu asupra problemei, incercand sa ma detasez oarecum de sinergia faptelor.
pi es: ar fi chiar simpatic iliescu asta daca n-ar fi inhaitat cu pesedeu'.
pi es: ar fi chiar simpatic iliescu asta daca n-ar fi inhaitat cu pesedeu'.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
-
bre, opserv ca asta ie ca cu concertele de pe la noi: tuata lumea se plange ca nu vine niminea mai rasarit sa performeze, iar atunci cand, in sfarshit, mai vine cate unu, nu ie oamini in sala pe motiv ca "ie scunp biletu".
-
las bre, ca sta nare a face cu ceavem noi treaba. ideia ie cum a zis marele .... aaa... marele ..... aaaaa... cum il chema? ca scrietz baietz orce, nu ma scrietz!
-
-
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii