Concert Tarja Turunen in Romania
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
are vreo unu idee cam cat e pretu'?o viata intreaga m'am tot rugat sa vina si in tara noastra mica si prost imbracata,si as vrea de cate sute de mii voi avea nevoie
Constiinta a facut din animal om si din om demon,dar ea n'a facut inca din nimeni un dumnezeu,in ciuda lumii care se mandreste de a fi omorat unul pe cruce.
- blessed demon
- Junior Member
pret bilet
lol... "cate sute de mii" .. cred ca vrei sa zici cate zeci de euro sau dolari.. s-ar putea sa treaca destul de usor peste milion.. nu de alta dar cred ca va avea preturi asemanatoare cu cele ale lui Richard Clayderman, la care preturile au urcat pana la 100$ ;o
in orice caz... si eu, la fel ca si voi sper sa fie cat mai ieftin
ok people.. that`s it... sa auzim de bine :hi:
in orice caz... si eu, la fel ca si voi sper sa fie cat mai ieftin

ok people.. that`s it... sa auzim de bine :hi:
Space ... the final frontier ...
-
dumy13 - Junior Member
primit pe meil:
O veste buna: ca urmare a cererii generale, am suplimentat locurile de
700.000 si de 500.000 la concertul Tarjei Turunen din 6 mai.
Cei intarziati mai au deci sansa unui loc la acest concert de exceptie!
REZERVARI:
Tel: 021-222 02 07
Mobil: 0722 - 390 655
0744 - 859 189
Email: info@nightwish.ro
deocamdata atat.
O veste buna: ca urmare a cererii generale, am suplimentat locurile de
700.000 si de 500.000 la concertul Tarjei Turunen din 6 mai.
Cei intarziati mai au deci sansa unui loc la acest concert de exceptie!
REZERVARI:
Tel: 021-222 02 07
Mobil: 0722 - 390 655
0744 - 859 189
Email: info@nightwish.ro
deocamdata atat.
-
nocturna - Mesaje: 8725
azi, 6 mai la Sala Auditorium din Bucuresti: concertul de lied al sopranei Tarja Turunen.
Iata mai jos doua din raspunsurile sopranei oferite in exclusivitate Fundatiei Aquarius, cea care a facut posibila realizarea evenimentului la Bucuresti:
* Care sunt asteptarile dv. privind acest concert in Romania?
Va fi minunat sa vedem frumoasa dvs. tara si sa cunoastem mai multe despre modul de viata si cultura din Romania. Sper ca acest concert va fi interesant pentru dvs, iar cantecele vor fi altfel decat ceea ce auziti de obicei. Suntem incantati si onorati sa va prezentam cantece din patria noastra.
* Concertul de lied va avea un impact de neuitat asupra multor tineri, care intra astfel in contact cu "amprenta" unei voci de formatie clasica. In multe cazuri, aceasta fuziune a deschis pentru multi dintre ei calea catre alte lucrari de muzica clasica. Acest lucru v-a adus probabil multa satisfactie. Ce ne puteti spune despre in acest sens?
Ma bucur mult sa discut cu oameni care au inceput sa studieze muzica clasica dupa ce au ascultat Nightwish si vice-versa. De exemplu, in momentul de fata am multi studenti care cunosc Nightwish dar iubesc si stilul clasic, incat este un privilegiu pentru mine ca aceasta intrepatrundere are loc prin intermediul Nigtwish si al meu implicit. Cred ca muzica este un limbaj universal si trebuie sa vezi lucrurile cu mintea foarte deschisa, daca vrei sa inveti lucruri noi, intrucat sunt inca multe de invatat.
Iata mai jos doua din raspunsurile sopranei oferite in exclusivitate Fundatiei Aquarius, cea care a facut posibila realizarea evenimentului la Bucuresti:
* Care sunt asteptarile dv. privind acest concert in Romania?
Va fi minunat sa vedem frumoasa dvs. tara si sa cunoastem mai multe despre modul de viata si cultura din Romania. Sper ca acest concert va fi interesant pentru dvs, iar cantecele vor fi altfel decat ceea ce auziti de obicei. Suntem incantati si onorati sa va prezentam cantece din patria noastra.
* Concertul de lied va avea un impact de neuitat asupra multor tineri, care intra astfel in contact cu "amprenta" unei voci de formatie clasica. In multe cazuri, aceasta fuziune a deschis pentru multi dintre ei calea catre alte lucrari de muzica clasica. Acest lucru v-a adus probabil multa satisfactie. Ce ne puteti spune despre in acest sens?
Ma bucur mult sa discut cu oameni care au inceput sa studieze muzica clasica dupa ce au ascultat Nightwish si vice-versa. De exemplu, in momentul de fata am multi studenti care cunosc Nightwish dar iubesc si stilul clasic, incat este un privilegiu pentru mine ca aceasta intrepatrundere are loc prin intermediul Nigtwish si al meu implicit. Cred ca muzica este un limbaj universal si trebuie sa vezi lucrurile cu mintea foarte deschisa, daca vrei sa inveti lucruri noi, intrucat sunt inca multe de invatat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
a fost filmat de cei de la aquarius cu copywrite-ul lor, probabil ca o sa apara comentarii in vreunul din newsletterele pe care le primesc, in acest caz bag eu aici. altceva nu stiu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2