Pana de curent de la lansarea PROIECTU VERDE
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pana de curent de la lansarea PROIECTU VERDE
Ce parere aveti de asta ... am auzit multi indignati la fatza locului ...
eu unu zic ca cei care faceau gura nu sunt fani adevarati pentru ca din moment ce iti huiduiesti asa zisii idoli ... nu rezolvi nimic . S-a intamplat .. se putea intampla oricui ... asa ca asteptam lansarea ... reloaded :yD
eu unu zic ca cei care faceau gura nu sunt fani adevarati pentru ca din moment ce iti huiduiesti asa zisii idoli ... nu rezolvi nimic . S-a intamplat .. se putea intampla oricui ... asa ca asteptam lansarea ... reloaded :yD
-
monk - Mesaje: 2747
...
rusine 'clubului' martin, care nu a avut bani sa plateasca curentu... care si-a bagat pula-n banii datzi pe reclama si in munca oamenilor si in cei care au stat 2 ore si ceva asteptand curentu...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
foarte de kkt, rusine MARTIN. deh...tara tuturor minunilor...de abea astept lansarea mea. sa veniti cu lumanari la voi
)))

-
n3aGabitz - Junior Member
ce-i asa greu de inteles ... nu era curent electric .. si am plecat acasa dupa 2 ore de stat in frig ... (io am stat doar 30 sw min
)

-
nu mah,am inteles ca nu era curent,vreau detalii,a iesit cu bataie?huiduieli? a fos amanat etc
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
monk scrie:eu unu zic ca cei care faceau gura nu sunt fani adevarati
Pai cum sa...
Fii linistit, atata timp cat tu ingheti de frig si nimeni nu face nimic...
Nimeni nu-ti spune nimic...
Ce vina au fanii ca au tremurat acolo? Sau ca unii au venit de la Oltenita degeaba facand anumite sacrificii...
Singurul lucru interesant a fost accidentul ala si penibilii care au luat sticlele cazute din masina...
De kkt...
Grotesc...
=> Romania
PS: Urban mi-au dat 2 bile verzi pt comportamentul meu (mi-am luat alb original), eu le voi da 2 bile negre pentru proasta organizare...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
adeva eu stiu la ce te referi .. dar la fel de putina vina au avut si ei ...
mie nu mi s-a parut normal sa aud persoane care strigau : Muie PROIECTU VERDE .. sau PIRATATI PROIECTU .. tre sa ii intelegem si pe ei nu ?
btw: in accidentul ala a fost calcat un aurolac sau un fan ? ca nu am apucat sa vad ...
mie nu mi s-a parut normal sa aud persoane care strigau : Muie PROIECTU VERDE .. sau PIRATATI PROIECTU .. tre sa ii intelegem si pe ei nu ?
btw: in accidentul ala a fost calcat un aurolac sau un fan ? ca nu am apucat sa vad ...
-
asta e...!
ce a fost intradevar e de cacat!am intrat in martin pe bezna aia si am vb cu gnom,costel shi k-gula!erau super suparatzi!cel putzin pe gnom nu lam vazut in viatza mea in halul ala de nervos;costel nu mai avea decat o expresie "in dotare" la un moment dat:"FRATE NU MA GANDESC DECAT LA CEI CARE AU ASHTEPT AFARA ATATA TIMP IN FRIG SHI LA CEI CARE AU ASHTEPTAT PROIECTUL VERDE";era super deprimat shi tot odata nervos;a fost o chestie super nasoala!
- zosteru
- Junior Member
ce de kko
cel mai de kkt lucru posibil este ..invinuirea urbanrecords.pt asta..zloboz...credeti ca ei nu a r fi vrut sa se tina concertu..mai ales,,ca program:pe deasfasurator un super show..cu lumini lasere...bartai trupele si hehe....toata crema rapului....eu am avut rpivilegiu de a intra pe bezna...si am vazut reactiile celor de acolo..credeti-ma...cine a stat in frig nu e nimic...2 ore...cei de la urban au stat...12 ore cu pregatirea..si apoi au trebuit sa dea jos banere lumini proiectoare totu pe bezna...imi baG pula in tzara ..infectaciubnilor posibile tara cea mai de kkt..oare afara la vre-o lansare s-a intamplat asta vreodata...da cine stie..poate asa e ca asa trebuie sa fie...oricum....dau pace celor care au fost..acolo..si pace lu sub-zero care a vorbit impecabilpt cei care intrasem...!10x urban rushine romaniei...rushine unui club de kkt....zicea..zosteru ca s-a intalnit cu gnom...si era nervos..un singur lucru am auzit eu de la gnom in seara aia...si a fost adevarat :" cu altceva nu puteaU SA NE OPREASCA decat cu curentu"....in rest la toti artistii urban de la raku,...la ...sub-zero... am simtito mare tristete da asta e cuvantu rushione la ce se intampla rushine la tot.......sa speram ca data viitoare..se va verifica plata la zi a curentului./...
in rest pace
in rest pace
- profund
- Junior Member
asha e...!
profund ai perfecta dreptate!am auzit shi yo cuvintele astea de la gnom!
- zosteru
- Junior Member
Dar...
Am fost si eu la lansare cu inima mica...ca sa vezi ceo sa fie ce show ce astea....am ajuns mai pe la 7 asha shi am vazut multimea afara...am stat shi eu o orashi am plecat impreuna cu alti multi prieteni...care se plangeaude kestia cu curentu faza de cacat din partea studio martin...dar oricum teebuia ales alt club pt ca mi se pare oricum destul de mic martin pentru cata ;ume ar fi venit...si al doilea lucru de care era lumea nemultumita este...de cand.. se plateshte intrare la o lansare de album...shi mai ales de cand se plateshte 100 de mii intrarea...suma cu care am fi putut cumpara albumul original? Mie mi se pare ciudata faza shi nu shtiu daca urban a cerut 100 de mii intrarea sau a fost vointa studio martin independent de vointa urban...dar la cate lansari am fost shi am fost la multe nu am vazut intrare mai mare de 30 de mii shi asta la Mafia de la care nu te poti astepta la altceva decat sa scuata ban din orice...in rest nu sa cerut intrare...poate shtie cineva sami raspunda shi mie.
- EL_ConTe
alta chestie..
sa zicem ca urban a cerut totusi 50...in fine, cu rumoarele ca martin au facut asta d rea vointa, poa ca au mai bagat si 50 mii d la ei...
da asta nu ma mai intereseaza......
CAND SE FACE IAR TOATA CHESTIA?!?!?!?!?!?!?!??!!
sar putea sa fii fost cineva prin lume care sa gandit si la mine, si care a vrut sa fie, sami dea mai mari sperante sa se faca inte perioada d 03.04 si 19.04, sa particip si eu la concert!!! =D
stiti careva cand se reface?? sau macar credeti careva ca o sa fie in perioada zisa d mine??? FACETIMI SPERANTE VA ROG!!!!! imi pare si rau pt cei care au stat atatea ore afara, normal, io cred ca as fii batut p vreunul d acolo, chiar primu care ma deranja ;f...da sa speram ca a doua incercare va fii reusita, si zic asta chiar daca nu pot sa ma duc nici la aia....tre mai mult
in romania!!!
peace
da asta nu ma mai intereseaza......
CAND SE FACE IAR TOATA CHESTIA?!?!?!?!?!?!?!??!!
sar putea sa fii fost cineva prin lume care sa gandit si la mine, si care a vrut sa fie, sami dea mai mari sperante sa se faca inte perioada d 03.04 si 19.04, sa particip si eu la concert!!! =D
stiti careva cand se reface?? sau macar credeti careva ca o sa fie in perioada zisa d mine??? FACETIMI SPERANTE VA ROG!!!!! imi pare si rau pt cei care au stat atatea ore afara, normal, io cred ca as fii batut p vreunul d acolo, chiar primu care ma deranja ;f...da sa speram ca a doua incercare va fii reusita, si zic asta chiar daca nu pot sa ma duc nici la aia....tre mai mult

peace
- chantonbabylon
- Junior Member
Nashpa faza. Din pacate sau din fericire nu am putut sa ajung la presupusa lansare. Intr-adevar doar curentu' putea sa-i mai opreasca. Si la ce show trebuia sa iasa!!!!!
La fazele cu "M**e Proiectul Verde" si "Piratati Proiectul" cred ca numai niste cretini puteau sa scoata vorbele astea dintr-o gura care are disfunctionalitati de conectare la presupusul lor centru de inteligenta cu un IQ probabil mai mic decat al unei rame sau poate chiar(mai mult ca sigur) pe minus.
In rest sper ca va avea loc mult asteptatul eveniment. Doar piesele de pe album merita Oscar-ul!
Bafta!
La fazele cu "M**e Proiectul Verde" si "Piratati Proiectul" cred ca numai niste cretini puteau sa scoata vorbele astea dintr-o gura care are disfunctionalitati de conectare la presupusul lor centru de inteligenta cu un IQ probabil mai mic decat al unei rame sau poate chiar(mai mult ca sigur) pe minus.
In rest sper ca va avea loc mult asteptatul eveniment. Doar piesele de pe album merita Oscar-ul!
Bafta!
O minte stralucita intr-un intuneric total
- cerebrum
- Junior Member
Word Up Proiectu Verde!
Poate se va face o lansare 2 in 1, Proiectu verde si Proiectu Galben impreuna! Si la modu sarguincios cum lucreaza baietzii ajtia, peste vreo doi ani asha cand s-o intampla lansarea asta, cine stie cum va fii la noi in tzara? doar hip hop la atomic, doar tineri in toale largi, concerte redman, ca veni vorba, in piata palatului...poate o sa am si copii pana atunci...si... "m-am trezit cand a fulgerat!", dar vor veni vremuri mai bune! (cineva va tot spune!!!!)
ei bine, mie nu imi pare deloc rau de faptul ca am stat in frig - daca ma gandesc eu bine in timisoara am platit pt ca sa stau in frig patru luni (ca n-a fost incalzire in blocu, ma rog, ghettoul, in care am stat io in chirie), asa ca se poate si mai rau! si pentru cei ce se plang de faptul ca au dat bani, ganditi-va ca io am dat 480 de mii pe tren ca sa vin la lansarea asta si: NU-MI PARE RAU! pe moment m-a incercat asha o mare parere de rau, si simteam un mare sabotaj la adresa miscarii, dar mi-a trecut si mi-a placut atitudinea lu' Negru, care incerca sa mai faca haz de necaz ca tot romanu dupa tot circul din culise, rap on, bro! chit ca mi-a inghetzat maduva in spinare, eu tot n-o sa dau vina pe urban records pentru sinusita! o sa rulez un joint cu coperta de la album si o sa-mi treaca, n-o sa am nici pe dracu in patru -nici cat Negru sub unghie!- pentru ca mama-mi spunea: a joint a day/ keeps the doctor away!
ei bine, mie nu imi pare deloc rau de faptul ca am stat in frig - daca ma gandesc eu bine in timisoara am platit pt ca sa stau in frig patru luni (ca n-a fost incalzire in blocu, ma rog, ghettoul, in care am stat io in chirie), asa ca se poate si mai rau! si pentru cei ce se plang de faptul ca au dat bani, ganditi-va ca io am dat 480 de mii pe tren ca sa vin la lansarea asta si: NU-MI PARE RAU! pe moment m-a incercat asha o mare parere de rau, si simteam un mare sabotaj la adresa miscarii, dar mi-a trecut si mi-a placut atitudinea lu' Negru, care incerca sa mai faca haz de necaz ca tot romanu dupa tot circul din culise, rap on, bro! chit ca mi-a inghetzat maduva in spinare, eu tot n-o sa dau vina pe urban records pentru sinusita! o sa rulez un joint cu coperta de la album si o sa-mi treaca, n-o sa am nici pe dracu in patru -nici cat Negru sub unghie!- pentru ca mama-mi spunea: a joint a day/ keeps the doctor away!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1