Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Cam bate vantul si e frig. Nu mai vine dracu odata vara asta, ca m-am saturat! Am o pofta nebuna de mucenici, dar nu am de unde manca!! Cred ca o sa incerc sa-mi fac singur o oala, mai pe seara. Da´ trebuie sa cumpar o forma din aia, ca mi-e lene sa-i invart pe deget! Apropo, cat trebuie sa stea la uscat?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Vezi ca se gasesc gata facuti prin market, doar sa-i pui la fiert! Si mai adaugi zahar, scortisoara, vanilie, coaja rasa de la lamiie si nuca macinata. Cam asa ceva. La metoda asta o sa recurg si eu, ca nici mie nu mi-a dat nimeni mucenici gata facuti! Mamaaaaaaaaa, vreau sa vin acasa!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Hmm..sunt cam sceptic cind trebuie sa folosesc ceva gata preparat. Nu prea am incredere, dar de data asta o sa incerc. Daca ies buni, iti dau acatiste la biserica! 

-
Atunci nu mai fac eu si imi trimiti tu un borcan prin posta! :yD ...sa nu muncim amandoi! Data viitoare fac eu!
-
gabubu ai belito original daca vede matinalu ca lai facut mucenic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buna dimineata....m-am trezit si eu ca tot omu' si am venit la munca :bleah:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Buna dimineatza, lume! Buna dimineatza Primavara! Buna dimineatza Primavara! Buna dimineatza Primavara! Ca poate asa o sa vii! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
...iar mie sa imi pui un sandwich cu cascaval de oaie. *p
Buna dimineatza !
Buna dimineatza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu ne-am permite, era calda si va astepta
http://www.proppersource.com/images/foods/hot-coffee.jpg
http://www.proppersource.com/images/foods/hot-coffee.jpg
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
'Neatza, Portnoy!
Asta DA surpriza la cafea! river, da-te putin mai incolo si fa-i loc si lui Portnoy... Moshule, mai lasa ma si la altii din cascavalul ala!
Asta DA surpriza la cafea! river, da-te putin mai incolo si fa-i loc si lui Portnoy... Moshule, mai lasa ma si la altii din cascavalul ala!
aizzz&co
-
Ma, nu mai e dimineatza, dar abia acu' gasii si io oleaca de timp sa va intreb cum fu cafeaua? Mie una mi-o placut teribil si aia de dimineatza si cea de la 12.00...
Necko, m-am conformat, am lasat loc destul pentru toata lumea. Stiu ca e cam inghesuit, dar sa nu uitam ca oamenii buni incap intotdeauna! Mai ales intr-o ceasca de cafea!

Necko, m-am conformat, am lasat loc destul pentru toata lumea. Stiu ca e cam inghesuit, dar sa nu uitam ca oamenii buni incap intotdeauna! Mai ales intr-o ceasca de cafea!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
Hei! V-am luat-o inainte astazi!
Buna dimineatza lume, buna dimineatza Necko, buna dimineatza vali, buna dimineatza tuturor. Va invit la cafelutza pe care tocmai am preparat-o special pentru voi, in dimineatza ata... Sa ascultam nitzica muzica buna si sa ne veselim ca doar e Primavara.
Uf! era sa uit: buna dimineatza Primavara! buna dimineatza Primavara! buna dimineatza Primavara! Ca poate asa o sa vii!

Buna dimineatza lume, buna dimineatza Necko, buna dimineatza vali, buna dimineatza tuturor. Va invit la cafelutza pe care tocmai am preparat-o special pentru voi, in dimineatza ata... Sa ascultam nitzica muzica buna si sa ne veselim ca doar e Primavara.
Uf! era sa uit: buna dimineatza Primavara! buna dimineatza Primavara! buna dimineatza Primavara! Ca poate asa o sa vii!

-
river - Junior Member
Buna dimineatza Necko , River ! Sa aveti o zi frumoasa !
Vali , m-am suparat pe tine :cry: din cauza ceasului tau nu am putut dormi ... asa ca o sa merg la somn ... mai incolo .. sniff
Buna dimineata !
Pseu : River , vrei sa-ti dau niste primavara cu gust de inghetata ? Ca eu am :yD
Vali , m-am suparat pe tine :cry: din cauza ceasului tau nu am putut dormi ... asa ca o sa merg la somn ... mai incolo .. sniff
Buna dimineata !
Pseu : River , vrei sa-ti dau niste primavara cu gust de inghetata ? Ca eu am :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Buna dimineata, copii!
river, ce buna e cafeaua facuta de tine! Deocamdata cred ca o vom bea doar noi doua ca astia mici dorm mai tirziu azi ! Si-i las sa doarma cit vor ei. S-o vezi pe Weet-weet cind o sa se trezeasca cum vine cu picioarele goale si cu ochii pe jumatate inchisi sa-ntrebe daca-i gata lapticul ei cu cacao! si vali morocanos ca a sunat ceasul ... si moshu cred ca nici nu ne vede, se duce direct la frigider... de Gabitzzu am scapat ca-i la Mangalia, iar Monku, cind s-o trezi, ne baga un cod penal asa de buna dimineata... Dupa care apare si Wild Rose si Catze cea antipatica ... nu stiu Portnoy daca vine si in weekend, ar fi fain... Oricum, ne vom bea cafeaua fara prea mult zgomot, ca Oana trebuie sa doarma si Jador abia se duce la culcare. Dar pina se trezesc astia mici poate vine si Delphyna la cafea... Alex, da-te aproape! Cum e marea azi?
Weet-weet, ce-i cu tine !?! fugi inapoi in patuc!
river, ce buna e cafeaua facuta de tine! Deocamdata cred ca o vom bea doar noi doua ca astia mici dorm mai tirziu azi ! Si-i las sa doarma cit vor ei. S-o vezi pe Weet-weet cind o sa se trezeasca cum vine cu picioarele goale si cu ochii pe jumatate inchisi sa-ntrebe daca-i gata lapticul ei cu cacao! si vali morocanos ca a sunat ceasul ... si moshu cred ca nici nu ne vede, se duce direct la frigider... de Gabitzzu am scapat ca-i la Mangalia, iar Monku, cind s-o trezi, ne baga un cod penal asa de buna dimineata... Dupa care apare si Wild Rose si Catze cea antipatica ... nu stiu Portnoy daca vine si in weekend, ar fi fain... Oricum, ne vom bea cafeaua fara prea mult zgomot, ca Oana trebuie sa doarma si Jador abia se duce la culcare. Dar pina se trezesc astia mici poate vine si Delphyna la cafea... Alex, da-te aproape! Cum e marea azi?
Weet-weet, ce-i cu tine !?! fugi inapoi in patuc!
aizzz&co
-
vali scrie:acuma bantuie prin casa
ori strigoi ori uamini care nare ce face. sau vorba aia , la o anumita varsta iti piere 3 pesti, somnu, carasu si mai ierea unu da am uitat.
nekjo da o lingurita de ness nai ca io nu ma prea impac cu cafeaua
ah, si sa nu uit, neatza sa va fie inima...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, ai noroc, am un borcan cu ness de'al bun de tot pe care nu l-am desfacut pina acum. Se vede treaba ca era al tau. Eu nu ma-mpac cu nessul. Cum il bei? rece, cald, cu sau fara zahar? Frecat sau... cum?
neatza si tie!
neatza si tie!
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma