C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
aiule, pentru ca lepefeul lu puscariasul ala de dragomir nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa linga la outze guvernul Romaniei. spaniolii au trei zile de doliu national si toate meciurile/competitiile se desfasoara conform programarilor initiale. guvernmul Romaniei a decretat azi zi de doliu national, iar puscariasul ala imputit a sarit imediat la cap si a spus la meciul de la brasov si cea mai de cacat echipa de traditie a fotbalului romanesc (ailalta este cea mai de pisat, sa nu le confundam, da?) sa se amane. cam asta este.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci sa inteleg ca ie o manevra nu prea abila de a amana masacrarea traditiei la poalele tampei unde acu mai bine de cinci sute de ani iereau trasi in teapa de catre vlad tepes fro sase mii de nenorociti. interesant...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu stiu ce fel de manevra ie, da deja incepe sa mi se faca scarba de pozitia pe care o au unii dintre romani vizavi de ce a fost in Spania. hai ca am inteles flori la ambasada, moment de reculegere, dar cu ziua de doliu deja se exagereaza. in fond si la urma urmei au murit opt indivizi care erau la munca in Spania. nu i-a trimis nimeni cu forta acolo asa ca nu vad de unde pana unde doliu national. in Romania mor zilnic mult mai multi oameni si nu mai decreteaza nimeni doliu national.
ANTI
-

deci ser`us la care v-atz trezitara!
io mor de somn din motive de fiu care m-a tzinut treaz toata noaptea sa asist live la ieshirea celui de-al treilea dinte! deci is rupt!
viner am libsit motivat, ca uaminii rai a fost buni de data asta shi m-a trimes in cluj cu oareshce treburi, ceea ce m-a facut sa ma intalnesc cu nejte colegi din facultate shi sa dam gata un jack daniel`s de 1.75l!
alceva? amu incerc sa vad ce-atz povestit in libsa-mi!
io mor de somn din motive de fiu care m-a tzinut treaz toata noaptea sa asist live la ieshirea celui de-al treilea dinte! deci is rupt!
viner am libsit motivat, ca uaminii rai a fost buni de data asta shi m-a trimes in cluj cu oareshce treburi, ceea ce m-a facut sa ma intalnesc cu nejte colegi din facultate shi sa dam gata un jack daniel`s de 1.75l!
alceva? amu incerc sa vad ce-atz povestit in libsa-mi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
buna de dimineatza.
unu: baics are dreptate la faza cu spania
doi: aiu nu zice nica inportant, nush de ce ma mai muncesc sal citesc
trei: am facut treizeci shi ceva la jocu de la bone (inpreuna cu cineva of cors) a mai gasit cineva titanicu?
patru: ie luni gamiash :cry:
cinci: ... am uitat
unu: baics are dreptate la faza cu spania
doi: aiu nu zice nica inportant, nush de ce ma mai muncesc sal citesc
trei: am facut treizeci shi ceva la jocu de la bone (inpreuna cu cineva of cors) a mai gasit cineva titanicu?
patru: ie luni gamiash :cry:
cinci: ... am uitat
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci neatza la toti, inclusiv lu neatza.
1. deci ziua a inceput bine cu lecturarea lu Catavencu (ca cica cititorii lor e mai intelijenti decat ai alorlalti)
2. la chestia cu spania nu is de acord cu voi, dar sunt de aceeasi parere cu voi.
3. golu 2 alu rapid a fost si fault (mic adevarat) la portar si hent, dar mi-a adus 8 puncte la concurs
, si de ce plm au amanat astia meciu?
4. votca e buna, mai ales stinsa cu carlsberg.
5...nu mai stiu
1. deci ziua a inceput bine cu lecturarea lu Catavencu (ca cica cititorii lor e mai intelijenti decat ai alorlalti)
2. la chestia cu spania nu is de acord cu voi, dar sunt de aceeasi parere cu voi.
3. golu 2 alu rapid a fost si fault (mic adevarat) la portar si hent, dar mi-a adus 8 puncte la concurs
, si de ce plm au amanat astia meciu?
4. votca e buna, mai ales stinsa cu carlsberg.
5...nu mai stiu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
alaleo
pai cred ca al patrulea ie luni
ps: ratzeaidreac de betivi hordinari. uoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
pai cred ca al patrulea ie luni
ps: ratzeaidreac de betivi hordinari. uoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
ANTI
-

nihau la cemeisti, care este
matinalu a secat butoiu asear sha trebuit sa terminam prematur seara melomanului betziv . s-a ascultat muzica de camera, cvartet de cuarde sub bagheta magica a maestrului celibidache
cu alte cuvinte ma duaren flofender de ce zice danone.
matinalu a secat butoiu asear sha trebuit sa terminam prematur seara melomanului betziv . s-a ascultat muzica de camera, cvartet de cuarde sub bagheta magica a maestrului celibidache
cu alte cuvinte ma duaren flofender de ce zice danone.
-

pai a secat le butoi ca a venit cant a venit.
nenea aiu, pan la urma carei treaba cu nenea ala? ia zi.
nenea aiu, pan la urma carei treaba cu nenea ala? ia zi.
ANTI
-

care treaba ,care nene? fii implicit ca nu jtiu
pentru cine intereseaza
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=241605#post241605
pentru cine intereseaza
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=241605#post241605
-

claparu ala de renume.
haide-ti ca ma duc sa fumez, sa beau si dup-aia plec la o conf.pres. si ce puncte puncte mea daca nu va intereseaza?
haide-ti ca ma duc sa fumez, sa beau si dup-aia plec la o conf.pres. si ce puncte puncte mea daca nu va intereseaza?
ANTI
-

aha , rick wakeman?
imi bat gura de pomana cu doi parveniti in ale muzichiei. auzi bre se bat cu pumnu in pept ca jtie muzica da na auzit de yes si rick wakeman. nejte betivi infatuati
imi bat gura de pomana cu doi parveniti in ale muzichiei. auzi bre se bat cu pumnu in pept ca jtie muzica da na auzit de yes si rick wakeman. nejte betivi infatuati
-

ce pm baji careu az? ca ai zis cami dai pace luni si martz, naasolule, vrei sa ma scotz din circuit.
baics, pe mine ma intereseaza mereu ce zici, nu te loa dupe boshorogu asta :j
hai neatza la uameni
baics, pe mine ma intereseaza mereu ce zici, nu te loa dupe boshorogu asta :j
hai neatza la uameni
- gaga
zlinuasa shi bubuasa
io am auzit de yes da nu vreau sa zic
chiar az dimineatza ii dadu la radiou' vietzii.
si stitz ce mai dadu la radio adineauri? ala pugaciova cu "arlechino", na breh misicantu lu peshte, de asta mai tzii minte ceva?
neco, uelcom (ezipsta intotdeauna esceptii)
io am auzit de yes da nu vreau sa zic
chiar az dimineatza ii dadu la radiou' vietzii.
si stitz ce mai dadu la radio adineauri? ala pugaciova cu "arlechino", na breh misicantu lu peshte, de asta mai tzii minte ceva?
neco, uelcom (ezipsta intotdeauna esceptii)
- gaga
ala pugaciova? cum bre sa nu jtiu parca castiga o editie de cerb cu arlechino ala. tuata lumea fredona arlechino dimineata la un nechezol
bre matale ai zis de marti ca nu poti nu zisesi nica de luni si cum io vineri sar putea sa nu fiu am sa pun azi ,mercuri si joi. acu inteleji bubuaso?
wiyteow : uelcam necko, tare sati fie cafiaua si acidulata berea
bre matale ai zis de marti ca nu poti nu zisesi nica de luni si cum io vineri sar putea sa nu fiu am sa pun azi ,mercuri si joi. acu inteleji bubuaso?
wiyteow : uelcam necko, tare sati fie cafiaua si acidulata berea
-

totz ne sintzim mai bene.
da bah bojorogule, o sa fac tot posibilu sa fiu la trei pe metereze, descre a zis ca sa apucat de treaba numa ca sa fie la trei redi, creca are nevoie de bani.
auz bah investitorule, da o trupa de rochishti nu vrei sa zponsorizez? nu raspunde acilea merlucius, daca intereseaza investitorii ajtept pemeu ca ie treaba seriuasa.
(az tuate mesajele de aci le insotzesc de pesa monentului)
*ozzy+lita - if ai clouz mai ais forever
da bah bojorogule, o sa fac tot posibilu sa fiu la trei pe metereze, descre a zis ca sa apucat de treaba numa ca sa fie la trei redi, creca are nevoie de bani.
auz bah investitorule, da o trupa de rochishti nu vrei sa zponsorizez? nu raspunde acilea merlucius, daca intereseaza investitorii ajtept pemeu ca ie treaba seriuasa.
(az tuate mesajele de aci le insotzesc de pesa monentului)
*ozzy+lita - if ai clouz mai ais forever
- gaga
danone, ala pugaciova a fost interpreta primelor melodii trase de mine pe video de la tv chishinau shi tvmoscova prin 87-88! deci de auzit am ascultat! e drept ca in afara de arlechino, pe care am mai auzit-o shi ulterior "evenimentelor", in rest `abar n-am!
deci mie mi-e fuame!
deci mie mi-e fuame!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

auzi bre zlinuaso, io numa pe tapinarii si implicit 4 clase i-as sponsoriza adica as plati spitalizarea la timis si lectii particulere de insusire a abecedarului
pe zarzarica il duare turela si pe mine periscopu
necko, cu escuela ie bine, mai bine mai tarziu decat niciodata. btw, in ce clasa iejti?
pe zarzarica il duare turela si pe mine periscopu
necko, cu escuela ie bine, mai bine mai tarziu decat niciodata. btw, in ce clasa iejti?

-

hai bre aiu, de parca n-ai shti ca necko ie profesuara in dtseverin! io, ca un fan inrait, dar timid(n-am avut tupeu sa cer autograf!) al jurnalului sau, am intzeles ca s-a dus la escuela unde o ajteapta ielevii iei iubitz, care-i ocupa spatzii generoase den giurnal!
deci
deci
-

naie, poi ajtia la radio dau mai multe pese da numi amintesc acu' nume, daca mai da itz zic eo.
ie najpa mai daca te duare periscop, dute la dermatovenerice cat mai repede si nu te mai lua dupe aia dej bat maimutza cu fitecine in veceie.
dupa gramatica io zic ca neco ientrantaia :j
* deep purple - nu jtiu cum se chiama
ie najpa mai daca te duare periscop, dute la dermatovenerice cat mai repede si nu te mai lua dupe aia dej bat maimutza cu fitecine in veceie.
dupa gramatica io zic ca neco ientrantaia :j
* deep purple - nu jtiu cum se chiama
- gaga
deci, file multumesc pt informatiile pretiuase
si zarzarica va saluta in felu lui:
stormtroopers_od: mi-am adus aminte
stormtroopers_od: a intrat necko
stormtroopers_od: ie bine
stormtroopers_od: zii ola de la mine
si zarzarica va saluta in felu lui:
stormtroopers_od: mi-am adus aminte
stormtroopers_od: a intrat necko
stormtroopers_od: ie bine
stormtroopers_od: zii ola de la mine
-

sio multzumesc ca am fo de cateva ori in turnu ala.
neco, cunojti pe un baiat tavi voinescu?
zarzarica de ce nu mai iese la o bere?
*boni em - abar nam cum se chiama pesa da ie supercunoscuta (daca ma mancat in dos acu ma fac de cacao fara sa ma oblije nimeni, tot ie bine, macar nu ma oftic ca nu vreau sa particip)
neatza?
neco, cunojti pe un baiat tavi voinescu?
zarzarica de ce nu mai iese la o bere?
*boni em - abar nam cum se chiama pesa da ie supercunoscuta (daca ma mancat in dos acu ma fac de cacao fara sa ma oblije nimeni, tot ie bine, macar nu ma oftic ca nu vreau sa particip)
neatza?
- gaga
aoeloha!
deci am intrat scurt ca sa va zic care este. az am treaba multa, da promit co sa gasesc juma de ora sa scriu ceam zis ca scriu.
deci am intrat scurt ca sa va zic care este. az am treaba multa, da promit co sa gasesc juma de ora sa scriu ceam zis ca scriu.
-

neatza - Mesaje: 5820