comentarii impertinente la poze
Du`te frate! Pozele alea sunt de pe tare.ro,tocmai mi`a zis Moshu`.Ce mincinoasa e copkila aia...Ihhhh!!!NU pot sa neg ca arata bine,da` nici asha sa te dai altcineva!Huooooo.Ma fac shi eu pamela anderson 

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
ceva e putred la mijloc. riana nu e atat de frumoasa precum jane doe, asa ca tot jane sa castige missu'. riana...poate la anu! :yD
later: eu sunt nanuka acum "Vai..ce sa spun, da, da, da, migule, ha, ti-ai pus poze ca sa fii votat, hahah, poze d-alea de fitze, hahaha, ce sa zic, haha"
:o
later: eu sunt nanuka acum "Vai..ce sa spun, da, da, da, migule, ha, ti-ai pus poze ca sa fii votat, hahah, poze d-alea de fitze, hahaha, ce sa zic, haha"

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
O sa intre iar din vara ... ca acu are capacitatea ... si nu mai are net pana la examen
Weet Weet .. fotografu face toata poza :yD
Weet Weet .. fotografu face toata poza :yD
-
monk - Mesaje: 2747
Vreau sa va multumesc pt tot ce ati spus despre mine :kiss:
Mig,dupa ce am vazut pozele cu tine sa stii ca mi-am dat seama ca n-am gresit deloc cand te-am votat:P
Mig,dupa ce am vazut pozele cu tine sa stii ca mi-am dat seama ca n-am gresit deloc cand te-am votat:P
-
Riana_Duffy - Junior Member
mda... si-n a 5a poza riana, daca o fi ea, arata fain tare.
asadar riana, daca fanclubul mi-o va cere, desi sunt om cu obligatii, eu sunt gata sa ma sacrific si sa ma-ntalnesc cu tine sa vad daca intr-adevar esti tu
.
asadar riana, daca fanclubul mi-o va cere, desi sunt om cu obligatii, eu sunt gata sa ma sacrific si sa ma-ntalnesc cu tine sa vad daca intr-adevar esti tu

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Riana are fatza comuna, de fufa da discoteca, de club, prietena de barbatoi cu ceafa groasa, par scurt gelat si vopsit negru, lant de aor, ochelari de soare etc. Are un corp misto, ash freca-o de cateva ori. Arata-ne si tu mai mult din tatze Riana draga, ca vara lu Monk!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Daca nu ma-nsel, vara lui monk ne-a aratat goliciunea neuronului pe forum mai demult postand cu nickul "X-tina Aguilera", nu? Noua cale de exprimare mi se pare mai adecvata
.

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
iar monk o da pe var'sa. de ce nu e si var'mea asa buna ? :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Regina Matrashita, ai niste ochi dementiali.
Wild,esti superba.
Diana_bo2002(parca asta era numele tau)esti f draguta.alte poze mai ai?
Wild,esti superba.
Diana_bo2002(parca asta era numele tau)esti f draguta.alte poze mai ai?
-
Riana_Duffy - Junior Member
Diana_bo2002, pe unde ziceai ca stai in Bucuresti?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117