Sanda Ladosi - reprezentanta Romaniei la Eurovision 2004
60 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sanda Ladosi - reprezentanta Romaniei la Eurovision 2004
...cu melodia "I admit". ce parere aveti? cum vi se pare?
melodie e ce le trebuie turcilor, are prezenta scenica si se stie ca sanda canta bine...si oricum ea, spre deosebire de 'simpatica' elena carstea, mai e si frumoasa. melodia nu e ce mi-as fi dorit eu, dar fatza de celelalte melodii... ;n
melodie e ce le trebuie turcilor, are prezenta scenica si se stie ca sanda canta bine...si oricum ea, spre deosebire de 'simpatica' elena carstea, mai e si frumoasa. melodia nu e ce mi-as fi dorit eu, dar fatza de celelalte melodii... ;n
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
anu atsa a fost foarte slab tot concursul.. numai non-talente au particfipat dar oricum din toti sanda ladosi a cantat cel mai bine.... noroc ca nu a iesit elena carstea ca imi era cat se poate de antipatica...

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Melodia este cea mai buna dintre toate participantele desi.....daca ascultati cu atentie este o copie fidela a melodiei turcesti castigatoare anu' trecut. Oricum....e bine ca s-a promovat un semi-turcism.
Eu m-as fi dus cu o manea....cred ca am fi rupt gura turcilor!
Eu m-as fi dus cu o manea....cred ca am fi rupt gura turcilor!

-
Love2Fly - Junior Member
piesa sandalei ladosi e mai proasta chiar decat aia cand au fost anghel cu pavel. oricum juriul a fost de cacat, cateva babe nefutute si cativa 'macho' trecuti de prima tinerete ce puteau s-aleaga? au zis ei ca rupem gura targului cu orientalele... tinand cont ca juriul e format din tarile europene sigur rupem gura targului. pai se compara tampenia asta de melodie cu prestatiile cel putin decente, daca nu chiar faine ale lu' taxi sau nicola din alti ani?
gabizzule anti-talente vrei sa spui nu? in afara de supermarche, shake si poate din etapele anterioare adrian enache, n-au prea fost dar concurenta a fost slaba. nu s-au 'batut', piesele n-au prea fost reusite. totusi o maria radu parca ar fi mers mai bine... eh, asta e, is pe cale de disparitie aia de fac treaba ca lumea in tara asta.
gabizzule anti-talente vrei sa spui nu? in afara de supermarche, shake si poate din etapele anterioare adrian enache, n-au prea fost dar concurenta a fost slaba. nu s-au 'batut', piesele n-au prea fost reusite. totusi o maria radu parca ar fi mers mai bine... eh, asta e, is pe cale de disparitie aia de fac treaba ca lumea in tara asta.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
shake , anti-talente? hai ma , tre, c-aveam pretentii! daca-s tinere , cat de cat dragutze si cu o panarama de melodie in seamna ca is anti talente? pe blonda o stiu de multa vreme si are o voce plina, puternica, printre cele mai bune voci din concursul ala! pe roscata o stiu de asemenea dintr-un concurs muzical unde in doua luni a demonstrat ca stie intr-adevar sa cante...
anti talente sunt spicy. pe ele nu le vom vedea niciodata intr-o preselectie eurovision pentru ca daca nu au ele ceva cap, are cineva din spatele lor care realizeaza cat de important este sa le protejeze si sa nu le puna vreodata sa cante. poate doar sa arate...
la eurovisionu' de anu asta nu au existat anti-talente si punct.
anti talente sunt spicy. pe ele nu le vom vedea niciodata intr-o preselectie eurovision pentru ca daca nu au ele ceva cap, are cineva din spatele lor care realizeaza cat de important este sa le protejeze si sa nu le puna vreodata sa cante. poate doar sa arate...
la eurovisionu' de anu asta nu au existat anti-talente si punct.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Macar sa nu mearga degeaba...
...cum au mers altii... Si nu numai de la noi!
-
Alex_Damian - Junior Member
Ma bucur ca a castigat Sanda. Nu sunt o mare fana a ei, dar as putea spune ca reprezinta un adevarat model de profesionalism. De-a lungul timpului a demonstrat acest lucru.
Cineva spunea mai sus ca piesa ei este o copie fidela a melodiei castigatoare a Eurovisionului de anul trecut. Da-mi voie sa te contrazic, Love2Fly. Nu o confunda pe Sanda Ladosi cu Silvia Stefanescu. Prima este blonda (nu fac nici o aluzie - nici nu as avea cum pentru ca Sanda este satena de la mama natura - cea de-a doua este bruneta. Lasand gluma la o parte, mai degraba piesa Silviei a adus enorm de mult cu melodia turcoaicei, dar numai la refren. Este adevarat ca I Admit a avut ceva influente turcesti in orchestratie, dar de aici pana la a fi o copie fidela a piesei susamintite este ha-ha-ha....cale lunga!
Cat priveste antitalentele...nici gand de asa ceva. Poate ca nu ii suportati pe unii sau pe altii care au participat, asta nu inseamna ca nu au talent. Poate ca mai tinerele Shake sunt mult mai talentate decat altele pe care le vad toata ziua la televizor si care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte, d-apoi sa mai si fredoneze un solfegiu( traiasca Antares-ul!).
Este adevarat ca piesele au fost foarte slabe in raport cu cele din anii trecuti, dar oare de vina pentru acest lucru nu suntem noi, publicul? Daca va ganditi putin, veti intelege ce vreau sa spun.
Cineva spunea mai sus ca piesa ei este o copie fidela a melodiei castigatoare a Eurovisionului de anul trecut. Da-mi voie sa te contrazic, Love2Fly. Nu o confunda pe Sanda Ladosi cu Silvia Stefanescu. Prima este blonda (nu fac nici o aluzie - nici nu as avea cum pentru ca Sanda este satena de la mama natura - cea de-a doua este bruneta. Lasand gluma la o parte, mai degraba piesa Silviei a adus enorm de mult cu melodia turcoaicei, dar numai la refren. Este adevarat ca I Admit a avut ceva influente turcesti in orchestratie, dar de aici pana la a fi o copie fidela a piesei susamintite este ha-ha-ha....cale lunga!
Cat priveste antitalentele...nici gand de asa ceva. Poate ca nu ii suportati pe unii sau pe altii care au participat, asta nu inseamna ca nu au talent. Poate ca mai tinerele Shake sunt mult mai talentate decat altele pe care le vad toata ziua la televizor si care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte, d-apoi sa mai si fredoneze un solfegiu( traiasca Antares-ul!).
Este adevarat ca piesele au fost foarte slabe in raport cu cele din anii trecuti, dar oare de vina pentru acest lucru nu suntem noi, publicul? Daca va ganditi putin, veti intelege ce vreau sa spun.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
da asta ziceam si eu.
bine gabizzule presupunand ca ar avea voci de ce n-au incercat sa iasa din mediocritate? nu e lumea suprasaturata de formula "n (n apartine [2, 5] fetite colorate si parfumate cu versuri stupide pe muzica dance"? totusi eu zic ca nema voce (bine poate un pic acolo cat sa nu se sparga geamurile sau sa urle cainii)... pana si labele alea de la supermarket mai miscau... iar adrian enache nu e anti-talent din cauza vocii, ca d-aia are, restu' ii lipseste, de la orchestratie pan' la atitudine... conteaza vocea foarte mult dar nu e tot. ce la un cacat daca pui frisca e mai bun?
bine gabizzule presupunand ca ar avea voci de ce n-au incercat sa iasa din mediocritate? nu e lumea suprasaturata de formula "n (n apartine [2, 5] fetite colorate si parfumate cu versuri stupide pe muzica dance"? totusi eu zic ca nema voce (bine poate un pic acolo cat sa nu se sparga geamurile sau sa urle cainii)... pana si labele alea de la supermarket mai miscau... iar adrian enache nu e anti-talent din cauza vocii, ca d-aia are, restu' ii lipseste, de la orchestratie pan' la atitudine... conteaza vocea foarte mult dar nu e tot. ce la un cacat daca pui frisca e mai bun?
-
tre - Junior Member
oare avem noi notiuni diferite asupra sintagmei "anti-talent"? in mod sigur. cand ai spus ca x e antitalentat , eu m-am gandit, evident, ca n-are ureche si ca n-are voce. ce legatura are orchestratia, aranjamentul, imaginea cu talentul nativ? nici una! andra a cantat manele, insemna ca pe vremea aia n-avea talent?
compozitiile sunt jalnice, in mare parte, dar toti sunt talentati! nu ai cum sa contesti si punct.
compozitiile sunt jalnice, in mare parte, dar toti sunt talentati! nu ai cum sa contesti si punct.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
eh, normal, esti de acord cu mine, da nu-ti poti calca pe mandrie. heh...o sa vezi tu!
bah , piper? tu esti lutza? esti prost? ce esti? pe ce planeta traiesti? ani la rand romania a trimis solisti mega talentati si fara prezenta scenica, doar ei pe scena, si a fost incredibil de contestata prestatia, in plus eu un show de televiziune, NU DE RADIO!
Doh, next! (mai sunteti multi?)
bah , piper? tu esti lutza? esti prost? ce esti? pe ce planeta traiesti? ani la rand romania a trimis solisti mega talentati si fara prezenta scenica, doar ei pe scena, si a fost incredibil de contestata prestatia, in plus eu un show de televiziune, NU DE RADIO!
Doh, next! (mai sunteti multi?)
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
bey gabizzu, care ani la rand, frate, ca, a fost bitman cu backing vocals (vreo 3 fete), a fost malina, singura pe scena, si care nu era mega talentata, au fost taxi, care mai bine cantau piesa in romana, au fost monica anghel si marcel pavel, la care nu trebea dansatori, si s-au clasat parca pe un loc bunicel, a fost nicola cu steagu romaniei de mare exceptie si cu balerini etc. poporul roman privitor de TVR le-a votat pe sanda ladosi si pe carstea, nu piesa sau showurile lor care au fost kitch (din punctu' meu de vedere), ca altufelu' lua si paula seling un loc fruntas. iar la maria radu nu-mi explic ce s-a intimplat, dar si-a meritat punctajul. iar juriul le-a votat ca ele sunt fostele stele TVRiste pe ultima suta de metri de cariera, care stele pana acuma nu se ajutau de backing vocals (ai vazut-o tu vreodata pe Ladosi cantand la restaurant cu backing vocals?) si nici de dansatori ... de asta ma tot mir ...
piper1996
-
piper1996 - Junior Member
ideea e ca la noi nu conteaza showul, nici melodia, ci artistu care presteaza. iar la finala, conteaza sa ajunga o melodie care sa prinda, orchestrata modern, nu orientalismele care ne caracterizeaza ... sa ne reprezinte cu cinste tara .... dar, la noi, de obicei, trimit astia piese facute pe genunchi si teminate cu 3 ore inainte de termenu limita ...
piper1996
-
alooooooooo! copilu rapit shi abuzat de un om minunat, piperico, ce va agitatz atat? de ani shi ani de zile, eurovisionu' e un festival la care trofeul este acordat pe interese politice. care-i baiu? de ce va scoatetz ochii? ce conteaza cu cine ne ducem acolo? putem fuarte bine sa ne ducem cu mainile in buzunar.
-
nocturna - Mesaje: 8725
bre, io am observat un lucru: ca primim voturi multe de la niste tari pe unde avem noi emigranti multi ... israel, germania, austria, rusia (aici cred ca vin de la rep.moldova) ... ca altfel, nu stiu ce interes politic ar avea astia la noi .... :-)
in alta ordine de idei, asa e cu castigatoru trofeului, dar, daca tot ne prezentam, hai sa nu mergem cu steagu romaniei, cu dansatori cool (voi l-ati vazut pe ala cum erea tuns??) si cu melodii orientalo-sud-americane ....
in alta ordine de idei, asa e cu castigatoru trofeului, dar, daca tot ne prezentam, hai sa nu mergem cu steagu romaniei, cu dansatori cool (voi l-ati vazut pe ala cum erea tuns??) si cu melodii orientalo-sud-americane ....
piper1996
-
nocturna iti dai seama ca nu se-asteaptaa nime sa luam eurobizonu, cel putin la ala trecut vesticii isi dadeau voturile-ntre ei, da nu asta conteaza. daca e s-o luam cum zici tu cu mainile-n buzunar, de ce mai participam? ideea e sa avem si noi o prestatie cat de cat decenta si daca se poate chiar buna. ce conteaza ca nu luam, macar vede heuropa ca-cantam si noi corespunzator.
gabizule da sunt al dracu' de mandru. sunt de-acord cu tine la faza cu enache. am exagerat, orbit fiind de faptu ca e de cacat din aproape toate privintele, dar intr-adevar are voce. cu shake insa nu. si gata.
in rest de-acord cu piper1996 vizavi de modu acordarii voturilor...
gabizule da sunt al dracu' de mandru. sunt de-acord cu tine la faza cu enache. am exagerat, orbit fiind de faptu ca e de cacat din aproape toate privintele, dar intr-adevar are voce. cu shake insa nu. si gata.
in rest de-acord cu piper1996 vizavi de modu acordarii voturilor...
-
tre - Junior Member
bre sare, pardon piper, hare dreptate matinala, ce dracu ne ajitam atat? in fine, eo ma dau cu parerea asa ca om, ca deh, ie si eo om (in ciuda aparentelor) .
parerea mea e ca alexansdrea ungureanu a avut o piesa f faina, dar evident, nu era buna pentru eurobiz, era doar prea buna, maria radu cu tot cu fatza aia de cal are voce f buna si melodie ascultabila, dar departe de ceea ce as numi eu melodie "demna de winamp" . Scenografia lu carstea fu jenibila, la fel si prezenta in sine. Andra salva piesa pe care o canta, prin calitatile sale si anume vocale. Adrian Enache e penibil cu tot cu vocea lui si punct.
Asta mica, Sanda, e frumoasa, canta bine da-o in spanac, si are o melodie LUCRATA. Piper, nici eu nu ascult latino sau ce e melodia asta, dar sa recunoastem ca nu orice moga(r) poate compune asa ceva. E mult mai buna decat melodia castigatoare anu' trecut, sau e mult mai buna fata de melodia austriei tot de anu' trecut...in concluzie, la asa concurentza, asa castigatoare.
parerea mea e ca alexansdrea ungureanu a avut o piesa f faina, dar evident, nu era buna pentru eurobiz, era doar prea buna, maria radu cu tot cu fatza aia de cal are voce f buna si melodie ascultabila, dar departe de ceea ce as numi eu melodie "demna de winamp" . Scenografia lu carstea fu jenibila, la fel si prezenta in sine. Andra salva piesa pe care o canta, prin calitatile sale si anume vocale. Adrian Enache e penibil cu tot cu vocea lui si punct.
Asta mica, Sanda, e frumoasa, canta bine da-o in spanac, si are o melodie LUCRATA. Piper, nici eu nu ascult latino sau ce e melodia asta, dar sa recunoastem ca nu orice moga(r) poate compune asa ceva. E mult mai buna decat melodia castigatoare anu' trecut, sau e mult mai buna fata de melodia austriei tot de anu' trecut...in concluzie, la asa concurentza, asa castigatoare.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Naituso, aici nu prea ai dreptate, a trecut vremea aia, de cand cu voturile telefonice nu mai se da trofeul pe criterii politice, ci pe simpatii... Adicatelea Suedia voteaza Norvegia si vitavercea, Estonia voteaza Letonia, Ungaria nu voteaza Romania samd. Pe de alta parte, noi am primit si anul trecut si acum doi ani voturi multe de la cine nu ma asteptam, de la Franta si de la Spania si asta nu pentru ca ne iubesc in mod deosebit, ci pentru ca acolo sunt multi romani...
P.S. Mie mi-a placut cat de cat Maria Radu.
P.S. Mie mi-a placut cat de cat Maria Radu.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
de ce mai participam?
cum de ce? poi shi sa nu se plimbe shi ale noastre eterne tinere sperantze, precum sanda ladosh. (pacat ca n-a fost in duet cu marcel anghel.) sa nu facem shi noi romanii ceva chefuri, concursuri shi exhibitzii televizate? ai vazut cata crema de vedete au chemat ashtia ca sa citeasca fiecare cate 3 cuvinte dupa nishte foi shifonate? sa nu facem neshte circ cu televotingu? shi libertatea sau laiv despre ce-o sa mai scrie? (in afar de aventurile lu' neatza shi ale lu' baicsu)
toboshare, vremea aia n-a trecut ci a sosit shi ie prezenta. da' sa nu ne mai obosim cu astfel de probleme. shi mie imi place Maria Radu, da' asha, din principiu, nush cum a evoluat la preselectzia eurovision.
-
nocturna - Mesaje: 8725
bre, pana la urma , sa mearga si ladosi, da sa nu o vad cu pantalonii aia de pescar si cu papucii aia de budoar, si cu centura aia aurie la mijloc ... si cu corsetu ala roz ... si nici cu piesa aia arabeasca ... si cu bilutele in par ... (tocmai ce m-am uitat pe site-ul tevereului la niste poze) si sper sa nu-l vad pe dansatoru cu smokurile de par vopsite in culorile steagului nost ... :-)
piper1996
-
Gabizzu scrie:hare dreptate matinala
aloo! junioru! eo zic sa lasam adjectivele ironice in seama alora care shtie sa le foloseasca. nu de alta, da nu shtii cum faci vro manevra greshita cu iele shi te tai exact la degetu ala cu care vorbeshti.
-
neatza - Mesaje: 5820
60 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii