C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci care va sa zica pun shi eo odat din an in pashte hernia la ridicarea tzarishoarii noastre scunpe (frate, cat sa facut benzina!), shi atuncia im saritz cu totzii la beregata. deci al dracu sa fie care mo mai vedea pe mine muncind!
-

neatza - Mesaje: 5820
none , cand io ascultam slaier matale te uitai in oglinjuara intrebandute daca iejti fetita sau baietzel
si btw cinei bre slaier?
si btw cinei bre slaier?If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
apropos de muzici. neatza, auzishi bre ca domnu de canta la noir desir e anchetat pentru ca shi-a batut logodnica pana cand logodnica a cam murit de un edem cerebral, shacuma il cam pashte asha fo 15 ani la racoare? nashpa bre, tare nashpa.
-

nocturna - Mesaje: 8725
aiule, cica ca s-a unblat deja la elevii lu cartu. acuma nu jtu. aj vrea sa ma duc la meci, da depinde cant se termina umilinta de la Miercurea Ciuc a traditiei din lanu de porumb. daca se termina pana in 19.15, ma duc la meci, alfel il vad acasa. nu te interesa? ete na.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule , as merje si io da numa daca gasesc loc la galeria lu sportu.
merluciu, se gasesc belete? chiar as merje...
merluciu, se gasesc belete? chiar as merje...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

de ce sa nu se gaseasca? trebe sa se gaseasca. numa ca tzam spus, daca e sa depinzi de mine mai bine faci cum crezi. io astept un telefon de la un nene din Ciuc. reprizele la hochei ie 20 de minute timp de joc, la care se adauga intreruperile. eri m-a sunat pe la 19.20 sa-mi dea rezultatul, deci pe la 19.30 am terminat treaba. daca si azi o sa fie la fel, nu ma duc la meci.
ANTI
-

bensina s-a facut cat sa potz sa o consideri saians ficshan de mult, ce sa shtie neatza care nu shtie nici ce ie aia otomobil?!
LOL asculta aiu slayer, ma lashi? si sa shtii ca nu prea m-am intrebat des ce zici matale deuarece mi-au crescut relatif repede protuberantzele asha ca mai suptzire.
LOL asculta aiu slayer, ma lashi? si sa shtii ca nu prea m-am intrebat des ce zici matale deuarece mi-au crescut relatif repede protuberantzele asha ca mai suptzire.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
stiam io can matale pot avea neincredere totala si ma pot bizui in momentele in care nam nevoie de bizuiala.
danone, protuberantele? hmmm, io credeam ca scobiturile
danone, protuberantele? hmmm, io credeam ca scobiturile

-

nocturno, jtiam de domnu cantat. ete aicia tuata povestea de la inceputurile iei nefericite http://www.mcm.net/news/index.php/38583/
-

muncitz, muncitz
io n-am chef asa ca am sa va zic io:
unu: aiule, pe strada ta (si inplicit a bebliotecii pizzuase centrale), pe stanga vis a vis de parcul circului, ie o crajma chinezeasca.
ai vizitat-o? stii ceva despre ia?
doi: az am o mare problema ezipstentziala care tomnai mi s-a pus: de ce unii uameni, ca mine adica, is sortitz sa iasa mereu pe locu doi?
de egzenplu: la rebus, chiar daca-s pe faza ma ia afex = locu doi. la umor, de cand a aparut pe net unu neatza care ie mai umorist decat definitzia umorului, ie evident (cel putzin pt mine) ca n-am nici o shansa = locu doi.
subectu meu favorit cu haleala l-am abandonat din cvasimotive, desigur ca mai dau eo o retzeta doo dar nu mai ie in top mandea = locu doi.
io protestez, daca cineva nu face ceva, nush ce ma fac, io nu mai suport, datzimi un sfat (in afara de vamos a la playa, da?)
unu: aiule, pe strada ta (si inplicit a bebliotecii pizzuase centrale), pe stanga vis a vis de parcul circului, ie o crajma chinezeasca.
ai vizitat-o? stii ceva despre ia?
doi: az am o mare problema ezipstentziala care tomnai mi s-a pus: de ce unii uameni, ca mine adica, is sortitz sa iasa mereu pe locu doi?
de egzenplu: la rebus, chiar daca-s pe faza ma ia afex = locu doi. la umor, de cand a aparut pe net unu neatza care ie mai umorist decat definitzia umorului, ie evident (cel putzin pt mine) ca n-am nici o shansa = locu doi.
subectu meu favorit cu haleala l-am abandonat din cvasimotive, desigur ca mai dau eo o retzeta doo dar nu mai ie in top mandea = locu doi.
io protestez, daca cineva nu face ceva, nush ce ma fac, io nu mai suport, datzimi un sfat (in afara de vamos a la playa, da?)
- gaga
yaurta, din orizontul meu de vedere, shi cred ca sunt in asemntimentul tuturor comesenilor cand spun aceste lucrur, eo zic ca iesht pe locu unu in categoria gagicilor care au chefuit cu noi.
-

intreabal, intreabal, creca ie masochista daca posteaza ce posteaza asa ca abia ashteapta sa i se zica "bah coae, eshti anormal"
ghsf: neatzo, taman cand sa ma ud ca la orice conpliment sensibil am afut momentu realizarii: poi cum sa fiu a doua daca-s singura? sa va fie rushine la uamenii ashtia care facetz mijto de uameni necajitz ca mine ...
ghsf: neatzo, taman cand sa ma ud ca la orice conpliment sensibil am afut momentu realizarii: poi cum sa fiu a doua daca-s singura? sa va fie rushine la uamenii ashtia care facetz mijto de uameni necajitz ca mine ...
- gaga
pai da bre, da daca nu iesheai pe locu unu, puate ca nu mai aveai a doa shansa daca mantzelegi ce vreau sa zic
-

ce nu mai bia? apa de la ghiveta?
ANTI
-

cuacavete , apdateazatzi bre dictzionaru cu neologismele aferente ca chestia de mai sus numi apare
danone, chinezescu ie nou (din vara trecuta) nu fusei si nici nu m-atrage. la carciumi noi nu prea ma impac cu postura de cobai. puate merje matinalu si ne spune
danone, chinezescu ie nou (din vara trecuta) nu fusei si nici nu m-atrage. la carciumi noi nu prea ma impac cu postura de cobai. puate merje matinalu si ne spune
-

ete na
merluciu: mai nene hai cam inteles sa face-ti comentarii la scrierile alea care nu le citesc nici dacami da-ti bani, da pe bune, face-ti si voi comentarii nu o da-ti din batae de joc in batae de joc. o tine-ti langa cu faza cu familia duamna ionescu. parerea mea. acum probabil co sam sari-ti in cap cu totii.
merluciu: mai nene hai cam inteles sa face-ti comentarii la scrierile alea care nu le citesc nici dacami da-ti bani, da pe bune, face-ti si voi comentarii nu o da-ti din batae de joc in batae de joc. o tine-ti langa cu faza cu familia duamna ionescu. parerea mea. acum probabil co sam sari-ti in cap cu totii.
ANTI
-

sa trecem dara peste postu baicsului caruia cu greu am putea sai deslusim menirea si mesaju ,baicsu fiind acu in periuada receptionarii de pucuri in occipitale odata cu desfasurarea finalelor de uochei, ipostaza nefasta pentru comportamentu sau jeneral care va necesita o spitalizare nedeterminata cat mai urgenta . creca fro 8-9 pixuri in plus la piept ii va face bine...baicsule , mai merji bre prin metrou cu icsigna de presa la gat?
-

exact ce am anticipat. acum, hai, urma-ti ezemplul lui eyewitness si sari-ti cu toti ca hienele.
ANTI
-

nostradamusu lu tata ce le anticipezi matale...
-

io pot pentru ca sa sar ca hiena la cate beri am beut de la aiu, da mi-e lene, puate pentru o shauorma mai merje...
bah da voi vedetz in cate dodii vorbitz de nu va pricepe nici macar baicsu (zis si omu cu picsu)?
singuru coierent mai era neatza da sa poticnit shi iel in opsesia pentru orientarea nesecsuala la entomofili.
bah da voi vedetz in cate dodii vorbitz de nu va pricepe nici macar baicsu (zis si omu cu picsu)?
singuru coierent mai era neatza da sa poticnit shi iel in opsesia pentru orientarea nesecsuala la entomofili.
- gaga
-

dana te rog frumos sa nul jicnesti pe nenea baicsu. iel e omul cu picsurili zis si omu pics, nu omu cu pics...deci, ceretz scuze imediat.
bre io ca cunoscator al animalelor, care este (cn) spui ca.
uite-te la un caine cum sare...si dupa ce te uiti afla de la mine ca hiena sare altfel
cum sare hiena?
bre io ca cunoscator al animalelor, care este (cn) spui ca.
uite-te la un caine cum sare...si dupa ce te uiti afla de la mine ca hiena sare altfel
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050