C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
apai io nu l-am vazut pe ala de la tine ci pe ala de la mine din fata blocului de la librarie..cine stie poate frecventam acelasi librarii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci yaurta: am avut laomomendat o "dicutzie" cu cineva, nu spun cine, persuana nainportanta. shi, la sfarshit, vazand ca ori il ignor, ori il injur, ii zice la un comesean:
"vad ca neatza ie suparat pe mine"
la care eo: "suparat? bre, pentru asta trebe sa te chinui serios, nu asha. tu doar imi ieshi indiferent"
cred ca sa suparat pe mine.
"vad ca neatza ie suparat pe mine"
la care eo: "suparat? bre, pentru asta trebe sa te chinui serios, nu asha. tu doar imi ieshi indiferent"
cred ca sa suparat pe mine.
-

neatza - Mesaje: 5820
deci mam intors de unde fusei plecat cand plecai acu o ora acolo unde fusei da mantorsei
se pare ca rebusachele vietzii isi merita gradu de dificultate 10 castigat cu truda si suduare
matinale gata trebile? mersi pt buzz...
se pare ca rebusachele vietzii isi merita gradu de dificultate 10 castigat cu truda si suduare
matinale gata trebile? mersi pt buzz...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre io parca ,parca as merje la o biblioteca da nu puate matinalu ca cica are trebi pana peste cap saptamana asta si in + merje cu ento la bere sa discute tet a tet de bodler ala tanaru
-

yaurta, eo in biblioteca ma infig. da nujtu unte. ca trebe sa mantalnesc cu nejte baietz care se face unu demigrant shi trebe sarbautorita problema. deci da.
ce faci ma? te duci la bebleoteca? aha! deci noi naveam dreptate cand ziceam ca nu mai ieshi. sau nu ziceam noi asta?
gfLASDGLDI: deci eo va urez traditzionalul haipa! shi mam carat dupe nejte trebi shi dupaia la nejte strong. care sper sa fie.
ce faci ma? te duci la bebleoteca? aha! deci noi naveam dreptate cand ziceam ca nu mai ieshi. sau nu ziceam noi asta?
gfLASDGLDI: deci eo va urez traditzionalul haipa! shi mam carat dupe nejte trebi shi dupaia la nejte strong. care sper sa fie.
-

danone io pe cuacavete il inteleg ie cu neuronu la pamant dupa strofocarile rebusiste iar neatza ie neatza deci nu se pune
-

mai bine ca mine ca nu m-am bagat deloc...
mai stau o tura doo porma plec la concert unde filmeaza nejte uameni nejte chestii.
auz aiule? daca vrei sa il oftici pe neatza cu treaba aia ie bine sa mergem la bebleoteca cand puate si el, da sa nu vrem sa il lom
mai stau o tura doo porma plec la concert unde filmeaza nejte uameni nejte chestii.
auz aiule? daca vrei sa il oftici pe neatza cu treaba aia ie bine sa mergem la bebleoteca cand puate si el, da sa nu vrem sa il lom
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cuacavete, dute linistit cu dumnezeul cuacervatelor, nu ie printz. fara cheie nici un cuvant din careu nare sens.
-

gudmorning shi ser`us la bibliotecari!
azi nu-i maine, da ` maine ie vineri, deci ar putea fi bine!
azi nu-i maine, da ` maine ie vineri, deci ar putea fi bine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nihau la carcotasii betzivi si hienele saltarete
danone , iote bre ce tread de inalta tinuta artistica gasi io la matale in brazda
http://www.fanclub.ro/search.php?searchid=13777&page=1
uare ne mai alinta azi matinalu cu un post pe industrial ?
danone , iote bre ce tread de inalta tinuta artistica gasi io la matale in brazda
http://www.fanclub.ro/search.php?searchid=13777&page=1
uare ne mai alinta azi matinalu cu un post pe industrial ?
-

nui bai danone ca si asa nu ne intereseaza ce zici matale
bre io cand vam zis ca rocku decosmetiteaza si demachiaza nu mati crezut iote ca am avut dreptate
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=242884#post242884
btw danone, matale mai moderezi in timpu liber?
bre io cand vam zis ca rocku decosmetiteaza si demachiaza nu mati crezut iote ca am avut dreptate
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=242884#post242884
btw danone, matale mai moderezi in timpu liber?
-

bre uamini buni shi mai putzin, nuj`ce am facut, da` de eri, de cate ori intru pe fc imi cere sa ma loghez cu nume user si parola! putetz sa ma scoatetz din negura ignorantzei shi sa-mi spunetz cum sa fac sa ma logheze automat ca shi pan`alaltaieri?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

apai neatza bre...
aiule io n-am gasit nicio chee
nae: vezi ca ie pacolo un patratel alb care are in stanga un mesaj remember me...
ba ieri spre rusinea mea am ramas la munci (si am si muncit) pana la 8 jumate....
aiule io n-am gasit nicio chee
nae: vezi ca ie pacolo un patratel alb care are in stanga un mesaj remember me...
ba ieri spre rusinea mea am ramas la munci (si am si muncit) pana la 8 jumate....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

alaleo
ma duc sa munc
pa
ma duc sa munc
pa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cuacavete, il cunosc bre pe patratzelu ala, da` ma minte, ca nu ma tzine minte de pe-o zi pe alta! da` nu-i ashea mare baiu, ca doara n-oi mui daca ma loghez io singur!
alfel? bine? sanatoshi? ...ceea ce-mi doresc shi mie dealfel!:)
baixu, a cashtigat ciucanii eventu! o fo fain meciu?
leiter: lol, am vrut sa scriu muri, da n-am nimerit tasta r!
alfel? bine? sanatoshi? ...ceea ce-mi doresc shi mie dealfel!:)
baixu, a cashtigat ciucanii eventu! o fo fain meciu?
leiter: lol, am vrut sa scriu muri, da n-am nimerit tasta r!
-

pe baicsu intreabal de rapid mai bine, lasai pe ciucani ca siasa baicsu a adus toti ungurii pe forum ca numai maghiara nam vorbit pe forum pana acu
-

nae, ai cumva vrun pop up stoper caruia ii zici satz stearga si cookieurile? daca da spune-i sa nu mai faca asa ceva...
ba voi vazurati cum o echipa de o inalta tinuta artistica pierdu calificarea aseara? pacat ma de poli...
ba voi vazurati cum o echipa de o inalta tinuta artistica pierdu calificarea aseara? pacat ma de poli...
-

subconshtientu freudian loveshte supt
centura!
cuacavete, a luat-o poli?
poi io ma bucur, ca inseamna ca nea jean vrea sa mai joace o data in uefa inainte de retragere shi poate mai vad pe juve in bistritza!
centura!
cuacavete, a luat-o poli?
poi io ma bucur, ca inseamna ca nea jean vrea sa mai joace o data in uefa inainte de retragere shi poate mai vad pe juve in bistritza!
-

aoleoha!
az ie joi, iar pe mine nu ma ajuta cu nimic informatzia asta deoarece muncesc shi az. deci najpa.
az ie joi, iar pe mine nu ma ajuta cu nimic informatzia asta deoarece muncesc shi az. deci najpa.
-