Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 10:07 am

in programul tv sport nu scrie ce meci da de la ora 20.00. mentioneaza doar FInala Campionatului national de hochei: SC Miercurea Ciuc - Steaua. daca e sa aflu ceva, anunt.

ps: vedeti ca incepe meciul. ie 10.30.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Revista presei

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 17, 2004 10:13 am

As fi vrut sa fac pentru voi o revista a presei centrale, dar se pare ca azi numai Gazeta Sporturilor scrie despre meciul de aseara. Ceilalti sunt mult prea ocupati cu scandalul de la FRF.

http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=8452
ghionoiul

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 10:13 am

Cei care se uita acum la meci pe teve, sa se uite bine, nu cumva sa cistige steaua :)
Baix, te sun si astazi, da' dupa meci nu garantez ca o sa fiu stapan pe mine!
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 10:16 am

codorean a inceput cu tampeniile: cica SCMC a castigat Cupa Romaniei in toamna castigand cu scorul de 3-0, iar acum ar fi al optulea titlu national. oare?

Viszkis, sa ma suni si la sfarsitul meciului si dupa aia poti sa te imbeti manga, ca nu ma intereseaza. dupa ce dau la ziar poti sa faci ce vrei tu, si sa intri in coma alcoolica. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Tuskes Wanyek » Mie Mar 17, 2004 12:09 pm

Hajra Csikszereda!!!
Tuskes Wanyek
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Mie Mar 17, 2004 12:12 pm

baixinho © scrie:codorean a inceput cu tampeniile: cica SCMC a castigat Cupa Romaniei in toamna castigand cu scorul de 3-0, iar acum ar fi al optulea titlu national. oare?

Daca ai nevoie de date de orice fel, poti sa ma cauti si pe mine, va stau la dispozitie. De sunteti baieti buni ]http://www.sportclub.ro/html/kepek/2003/04mar16/bl.jpg[/URL]
Am nevoie de un contact care poate sa-mi faca rost de foile de arbitraj din Bucurest - cel putin pe viitor. E cineva care ma poate ajuta?
Datele despre Cupa le aveti aici:
http://www.sportclub.ro/html/kupak/2003/rkupa2003.html
inclusiv foile de arbitraj. Eventuale translatii maine.
Intr-adevar va fi al optulea titlu pentru oras, daca vrei detalii, spune repede!
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 17, 2004 12:24 pm

In seara asta bate Steaua...si finala se va muta la Bucuresti !

FORZA STEAUA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 12:48 pm

Szekujule, io am toate foile de arbitraj a ciucului in acest sezon!
Mosh, Steaua poate sa bata Ciucul in urmatoarele cazuri:
1. Daca inainte de meci stelistii iau pastile ptr dopaj
2. Daca arbitrii vor tine cu ei.
3. Daca omori jumatatea echipei din Ciuc.
4. Daca Ciucul nu intra pe gheata.
Primul si al doilea punct este posibil, iar ultimele doua nu se va intampla. In cazul in care primele doua vor fi adevarate un lucru sa tii in mintea ta stelista: nimeni nu garanteaza securitatea arbitrilor si stelistilor in cazul respectiv! In plus steaua nu are forta fizica, nici psihica pentru a reveni. Si niciodata nu s-a intamplat in PO, ca o echipa condusa cu 2-0 sa castige titlul!!!
Am uitat sa va comunic, ca a fost prezent aseara la meci cel mai prost om nascut vreodata in tara asta: pavelica jeane. A mai incasat si ieri niste pumni de la gendarmi, pentru instigare la violenta, ia` amenda iarasi va fi vreo 10 milioane. Sarmanul Gliga iarasi va scoate bani frumosi din buzunar, findca poponarul jeanne n-are bani!!!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 17, 2004 12:55 pm

Viszkis...mintea mea nu este stelista. Nu simpatizez in mod special echipa militara. Vreau doar sa mai vad hockey in acest sezon.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 1:09 pm

Si io vreau sa vad hochei, da` numa` azi. Si de aia vreau sa castige Ciucul!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 17, 2004 1:25 pm

Viszkis, fratele meu, povestiti si voi careva care ati fost la meci cum a fost atmosfera, ca tare mi-ar fi placut sa fiu si io pe acolo... Atmosfera, detalii, comentarii din tribune, chestii de-astea...
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 1:43 pm

m-am uitat azi la reluare si tot SPORT CLUB MIERCUREA CIUC a castigat. si culmea, tot cu 5-2. ma gandeam ca poate finalista mai marcheaza si ea un gol sau primeste mai putine, dar vad ca nimic. pai daca primul meci al PO al fost castigat de SPORT CLUB MIERCUREA CIUC cu 5-3 si al doilea cu 5-2, sa inteleg ca viitoarea campioana a Romaniei se va impune azi cu 5-1?

cei care vor sa mai vada hochei in acest sezon se pot uita la TV Sport, post care da in reluare meciuri din campionatul nord-american.

secuiu, o sa incerc sa te ajut eu cu foile de arbitraj la meciurile care se joaca pe viitor la Bucuresti. mai tinem legatura si stabilim detaliile.
ANTI

baixinho©

Mesajde tnt » Mie Mar 17, 2004 2:09 pm

Salut ghionoiule
m-am trezit si eu din amorteala asa cava pot relata ce s-a intimplat ieri:plictiseala mare in tribune,citiva se invirteau la patinoar cu pop corn si apa plata in miini,liniste profunda,jandarmi plictisiti(dar erau vreo 200) deci nimic deosebit.Pui tu ghilimelele necesare.La Ciuc n-a fost soare dar a fost bine.Azi se va bea un kilometru de bere.

Hajra Sport Club
tnt
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mie Mar 17, 2004 2:17 pm

Ce-i Moshule? Ai fost la frizer? Arati mai bine asa, cu acest look. Te pregatesti pentru sarbatoarea de deseara??

HAJRA SZEREDA!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 2:26 pm

Baix, eu as fi multumit si cu 8-0, cum a fost in 2000, meciul 2, sau 7-3, tot atunci, da` in ultimul meci :) Sau cu 1-0. Scoru` nu ma intereseaza, numa` sa castige SPORTKLUB! Restu` nu conteaza.
Despre atmosfera, asa ceva n-am vazut in tara asta! A fost excelent tot ceea ce s-a intamplat aseara. Iar astazi.... tot asa o sa fie!
Iar despre bere, teneteu a scris putin, fiindca daca inmultim cele 1000 de metri de bere cu 4000, iese un numar fabulos, cca 4000 km de bere! Asta inseamna de 8 ori drumul de la Ciuc, pana la Bucuresti dus-intors!!!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Mie Mar 17, 2004 2:43 pm

A Viszkis scrie:Iar despre bere, teneteu a scris putin, fiindca daca inmultim cele 1000 de metri de bere cu 4000, iese un numar fabulos, cca 4000 km de bere! Asta inseamna de 8 ori drumul de la Ciuc, pana la Bucuresti dus-intors!!!

Bine, bine, da' cine canta intre timp? Eu zic, sa bem ceva mai putin, s-avem timp si de cantat! ;D
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 17, 2004 2:49 pm

baixinho © scrie:cei care vor sa mai vada hochei in acest sezon se pot uita la TV Sport, post care da in reluare meciuri din campionatul nord-american.

Toate meciurile finalei NHL vor fi transmise in direct de TV Sport. Hockey rulez !

eu ma refeream ca vreau sa mai vad hockey pe Flamaropol...saptamana viitaore. meciurile 4 si 5. si voi mai vedea.

baixo, tzi cu mine un pariu ? 1 bere la Fanutza....ca Steaua Bucuresti invinge azi ! daca te tine...anunta-ma pe acest subiect pana la inceperea partidei. (deci daca crezi ca invinge Ciucul in aceasta seara...potzi paria pe 1 bere la Fanutza impotriva mea)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mie Mar 17, 2004 3:10 pm

fratilor, eu am plecat spre Ví
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 5:42 pm

ie cam nasolica. in prima repriza s-a marcat un singur gol. nu stiu cine l-a inscris, ca nu ma intereseaza. eu sper ca in reprizele 2 si 3 sa marcheze si gazdele. nu de alta, dar este mult mai bine sa te aplaude 4.000 de oameni cand primesti tricourile de campioni, cupa, medaliile si ce s-o mai da decat sa te fluiere 2.000 de suporteri adversi.

REPRIZA A DOUA
Situatia incepe sa intre in normal. Pentru gazde au marcat Filip si Hozo. Au fost, de altfel, singurele goluri ale rundei. in concluzie, viitoarea campioana a Romaniei, adica SPORT CLUB MIERCUREA CIUC, conduce finalista cu 2-1 si se afla la cateva minute de titlu. si, daca punem la socoteala ca SPORT CLUB MIERCUREA CIUC a castigat in acest sezon si Cupa Romaniei, putem spune despre hocheistii din MIERCUREA CIUC ca vor fi realizatorii eventului.
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mie Mar 17, 2004 6:34 pm

Mah Baix, sa-ti fie gura de aur.....
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 17, 2004 6:43 pm

stai sa-ti mai spun o chestie. m-a sunat omu din Miercurea Ciuc. nu puteam sa ma inteleg cu el la telefon datorita dezmatului care era pe patinoar, dar mi-a explicat ca echipa gazda, despre care spuneam in postul precedent ca este viitoarea campioana a Romaniei, a marcat trei goluri in ultima repriza. Cu alte cuvinte, in minutul 50 scorul era 5-1 pentru SCMC. cam cat am spus eu ca se va termina partida.

hai ca nu mai este mult.

SPORT CLUB MIERCUREA CIUC ESTE NOUA CAMPIOANA A ROMANIEI

rezultatul ultimei reprize a fost 4-0 pentru echipa gazda (goluri marcate de Sherbatyuk, R. Peter, Polomsky si Sandor, astfel ca scorul final al meciului este: SPORT CLUB MIERCUREA CIUC - finalista 6-1 (0-1, 2-0, 4-0). oameni buni, care vreti acum sa vedeti celelalte meciuri ale finalei, duceti-va cu totii marti si mai ales miercuri la patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti. ar fi indicat sa ajungeti acolo de la ora 7.00 ca sa apicati locuri pe scaune.

noii campioni ai Romaniei sunt: (GK) Attila Ferenc NAGY, (GK) Peter HRICINA, (GK) Szilard KOSA, (GK) Laszlo ANTAL, (LW) Levente ELEKES (A) 29 (goluri marcate), 16 (pase), 45 (puncte), (RW) Ervin MOLDOVAN 18 9 27, (RW) Szabolcs SZí–CS 9 16 25, (RD) Zoltan KERTESZ 11 11 22, (CE) Levente HOZO (C) 10 11 21, (RW) Ludomil ONDOV 13 5 18, (RW) Szabolcs PETER 11 5 16, (RD) Jozsef ADORJAN 11 3 14, (LW) Robert PETER 11 3 14, (CE) Attila TANKO 8 5 13, (CE) Levente ZSOK 6 3 9, (LD) Pavel DVORETSKY 6 2 8, (CE) Zsolt ZERKULA 2 4 6, (LD) Rudolf SIMON 3 2 5, (LD) Endre KOSA (A) 2 3 5, (RW) Zoltan NAGY 2 3 5, (RW) Elí¶d ANTAL 1 4 5, (F) Samuel POLOMSKY 3 0 3, (AW) Szilard SANDOR 2 1 3, (LD) Roman SHERBATYUK 1 2 3, (F) Petr FILIP 2 0 2,(RD) Istvan NAGY 1 1 2, (F) HRUBY 1 1 2, (LD) Elí¶d SZí–CS 0 2 2, (RD) Szabolcs PAPP 1 0 1, (LD) Istvan ANTAL, (LW) Attila GERGELY.

ps: in statistica de mai sus nu sunt incluse punctele de pe urma paselor decisive date ieri.
ANTI

baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mie Mar 17, 2004 7:26 pm

YEAHHHHH!

Mersi Baix si Viszkis pentru relatarile voastre profesioniste!!
Iar lista cu jucatorii m-a impresionat.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Tuskes Wanyek » Mie Mar 17, 2004 9:19 pm

Multumesc pt toti pt relatarile profesioniste si pt sustinerea a celui mai bune echipe de hochei din Romania SPORTKLUB M-CIUC!!!!!
tot asa in continuare baietii!!!! :rulz:
Tuskes Wanyek
Junior Member

Statistici

Mesajde (se)cuiul » Joi Mar 18, 2004 7:46 am

Sport Club - Steaua 6-1 (0-1, 2-0, 4-0)
0-1 14.52 Lupascu (Butochnov, Corduban, eq)
1-1 27:14 Filip Peter, Scherbatyuk, +1
2-1 33:31 Hozó, Szőcs Sz, -1
3-1 43:00 Scherbatyuk, eq
4-1 44:46 Péter Robert, eq
5-1 49:30 Polomsky, eq
6-1 58:37 Sándor, eq

Ce sa mai... trebuia sa fi fost acolo, nu puteai sa mai bagi suflet de securist printre spectatori, cred, ca pe alocuri au fost baietii in straturi asezati (am stat 3 pe doua scaune, cu Viszkis si cu alte persoane importante ;b)
Prima repriză a fost ultima tresarire de orgoliu a Stelei. Asistati de un arbitraj de rahat (ca sa ma exprim elegant) au reusit, dupa o faza confuza sa marcheze. Scorul insa nu reflecta adevarul de pe gheata, un scor egal ar fi fost mult mai aproape de adevar. Multe duritati ramase nesanctionate, lovituri la figura, cot in ochi, alte chesti de astea. Baix, multumeste Stelistilor, ca pe Vakar Lajos s-a cantat â€Â
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Joi Mar 18, 2004 8:35 am

Si tot ceea ce scrie secuiu' se va putea vedea pe tvsport de la ora 13.00!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 18, 2004 9:25 am

secuiule, nu am fost eu inspirat, ca va bagam aici o uratura pentru finalista, mai precis Anu-acesta **** e-n Ghencea.
ANTI

baixinho©

Mesajde A Viszkis » Joi Mar 18, 2004 10:27 am

Salutare fratilor!
Dupa o noapte alba, am ajuns la munca, fara voce, fara minte, ca aseara am baut putin mai mult, decat trebuia. Atmosfera excelenta, patinoar super-arhiplin, peste 4000 de oamnei. In ultimele trei minute publicul a stat pe picioare, scandand "Aic sunt campionii" si "Plecati acasa", ultumul pt stelisti. Dupa meci s-a declansat fiesta, si mortii au cantat si au dansat, nu numa` cei vii. Masinile au inceput sa claxoneze, s-a facut turul orasului, iar cativa destepti l-au insotit pe stelisti pana la iesirea din oras, scandand Plecati acasa! Astia au si plecat. Dupa cina festiva, echipa s-a mutat la "RODEO", unde a curs bere, vin si sampanie pana dimineata, si acolo era super arhilin, se dansa pe podea, pe scaune si pe masa. La ora 10 nu gasisem un om treaz, cu mintea in cap si nebaut in tot orasul. Nu stiu cate sange am in vene, da` alcool e, asta-i sigur. Sa nu-mi intrebati despre alcoolemie in sange, ci sangelemie in alcool! Am vreo 0.006 la mie sange in alcool!
Despre meciurile 4 si 5, se amana pentru anu` viitor :) Ca anu` asta steaua a luat o mumuie de la SPORTLUB! Si sper ca si la anu` o ia Ciucul Cupa si Campionatu`!
Baix, sunt un om fericit, mersi ca ai pus rezultatele pe net, cat despre blondina ta, am stat de vorba cu ea si te saluta!
Si nu uitati SUNTEM CAMPIONII ROMANIEI!!!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Mar 18, 2004 11:46 am

Ura pentru campioni ! Bravo celor mai buni hocheisti ai tarii, bravo frumoasei lor galerii, multumiri celor care ne-au tinut la curent cu evenimentul pe cei care n-am avut placerea sa fim acolo.

Rusine kknarilor de la TV Sport, care, dupa ce anuntasera pentru aseara la ora 20 reluarea inregistrarii meciului de alaltaieri, la ora respectiva difuzau bine-mersi tenis in direct, intre doi ilustri necunoscuti. Iar azi la 13 draq se poate uita la televizor... Daca nu le convine ca nu a castigat cine trebuia, sa spuna cu voce tare, eu nu ma supar, si dupa aia n-au decat sa dea numai biliard si cricket daca asa vrea muschii lor...

Fratzii mei din Ciuc, ma bucur tare mult de bucuria voastra, dar ar fi frumos sa aratati oleaca mai mult respect pentru adversarul vostru, chiar daca el nu arata respect pentru voi. La urma urmei, asta va deosebeste de grobienii si urangutanii din Ghencea, Giulesti sau Stefan cel Mare. De asta mi s-a lipit si mie de suflet Sport Clubul ! Lasati-i pe arbitri si pe stelisti in plata Domnului, gaseau si singuri iesirea din oras, vedeti-va doar de bucuria voastra, adica a NOASTRA !

Felicitari Campionilor !
ghionoiul

Mesajde ghionoiul » Joi Mar 18, 2004 12:59 pm

Iata un comentariu frumos si echilibrat din Gazeta Sporturilor:

http://www.gsp.ro/index.php?c=28&a=8523
ghionoiul

Bucurestiul si tiganii

Mesajde (se)cuiul » Joi Mar 18, 2004 12:59 pm

Oribilul Mosh scrie:secuiule..in Bucuresti..tigani sunt doar suporterii unei anumite echipe. in rest suntem romani si suntem majoritari in tara asta. suntem ca numar si peste unguri si peste tigani.

Mosule, scuze pentru toti, care nu sunt tigani! Nu-i vorba de etnie aici, ci de un comportament caracteristic, asociat cu aceasta. Am trait prin Bucuresti destul, ca sa-mi dau seama, cine traieste acolo. Departe de mine gandul, sa va vad ca o gloata de tigani. Am prea multi prieteni pe acolo, ca sa-mi permit asa ceva ;B
Poate nu-m-am exprimat destul de clar, dar din acest punct de vedere echipa de hochei fosta campioana - mama, ce placere s-o pot scrie =D - unde am ramas? Ah, da, deci fosta campioana a Romaniei :A ;B :@) ;y :@) va cam face reclama proasta de ani de zile. Multumeste-i lui Cazacu et co pentru asta. Eu am relatat fapte. Ce sa fac, daca asta s-a scandat :silly:.
Daca asta te face fericit, pot sa zic in loc si altele, mai nasoale.

PS. Sper, ca chestia cu ziaristul nu se refera la mine. Daca da, sa stii, ca ai cam dat-o pe langa. Eu doar citesc ziare, nu le scriu... :sal:
(se)cuiul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport