Sexul tantric

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Sexul tantric

Mesajde Eros » Dum Mar 07, 2004 11:02 am

Toata lumea vrea sex ... in nu stiu cate feluri ... ce se intampla cu acea "dragoste" care face totul atat de feeric? Acel amor care te face sa suspinuri ... atingeri tandre, saruturi patimashe, priviri pline de patima, cuvinte dulci, lumanari parfumate, sampanie, ... acel amor cu implicare totala, momente in care ai vrea sa te pierzi cu persoana iubita, sa ramai acolo pentru eternitate pentru ca simti ca mai bine nu se poate. Eu stiu ca vreau asta, voi ce spuneti?
Eros
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Mar 07, 2004 11:08 am

iti zice moshu ,intre doo maltratari de maimutza mai aprinde cate-o lumanare si mai bea si-o bere ca sampania ie cam scumpa. singura chestie najpa ie ca iel nu suspina ci rage de-a bagat spaima in titan ,cand isi bate maimuta zici ca trec pompierii.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Joao » Dum Mar 07, 2004 2:07 pm

merge,nu ai inteles prea bine ideea, dar de mers merge. e subiect greu de discutat aici. mai citeste si vei reusi
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Josefine » Mie Mar 17, 2004 8:40 pm

Eros scrie:Toata lumea vrea sex ... in nu stiu cate feluri ... ce se intampla cu acea "dragoste" care face totul atat de feeric? Acel amor care te face sa suspinuri ... atingeri tandre, saruturi patimashe, priviri pline de patima, cuvinte dulci, lumanari parfumate, sampanie, ... acel amor cu implicare totala, momente in care ai vrea sa te pierzi cu persoana iubita, sa ramai acolo pentru eternitate pentru ca simti ca mai bine nu se poate. Eu stiu ca vreau asta, voi ce spuneti?

Implicarea totala e atat de rara!Bine ca este si asa.Cat de mult ai iubii un om, nu se intampla de fiecare data sa simti la maxima intensitate.Savureaza din plin momentele astea de care spui, nu dispera cand nu mai sunt...vor apare cat de curand.
Josefine
Junior Member

josefine, speranta ...

Mesajde thesoulline » Vin Mai 14, 2004 1:02 am

Josefine, speranta s-a stins in multe inimi, intre doua servicii si trei femei prea putini barbati mai scapa din robia sexului, asha ca fii compasiva. Sexul e simplu si accesibil, preferat de cei comozi, iar amorul transfigurator este neplacut pentr cei lipsiti de generozitate, deoarece, cu toata forta lor afisata, sunt doar culegatori ai unor flori provenite dintr-o magie straina de cotidianul lor obtuz. Femeile se multumesc in luxul oferit de curbele senzuale ale trupurilor lor, se extaziaza cand porovoaca pasiunea barbatilor - uitand sa le pretuiasca sentimentele....
Asemenea lucruri abunda astazi, insa chiar si asa, ele raman doar un rod al slabiciunii in fata tentatiilor, o poarta pentru suferinta si un drum descris de un cerc.
Spera, si inima ta se va bucura si in asteptare, si in implinire, caci aceea care cere, aceea va si primi!
Pentru orice ulterioare aprecieri, este un procedeu tantric numit transfigurare. Daca apare Danone, un ezemplu', da' nu uo definitzie, pic, poc...
Mult succes, Josefine, si curajul de a-ti trai idealul...!
thesoulline
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 15, 2004 1:57 pm

Spera, si inima ta se va bucura si in asteptare, si in implinire, caci aceea care cere, aceea va si primi!

Vrajeala! asta cu "aceea care cere, aceea va si primi" e din Biblie probabil. Realitatea o contrazice 100%.
Oricum...faza cu sexul tantric e reala si totusi imposibila in ziua de azi (vezi Eye-ul) dar asta e o alta discutie....
Love2Fly
Junior Member

love2fly

Mesajde thesoulline » Lun Mai 17, 2004 12:08 pm

Flaiule, da' eshti plin de sperantza, mai! Parca in alte post-uri erai criticat pentru optimism exagerat, acuma dai in mine?
Nu e din Biblie, dar gasesti idei asemanatoare in citatele despre nunta si comuniune din Biblie, deoarece se refera la acelasi subiect, dragostea, care va fi aceeasi indiferent de timpul de referinta.
Iar in plus, inteleg io bine ca nu citesti ce scriu acuma? Adk io nu ezist, eh, asta-i trist, Flaiule. Dar, psihologic si mistic, am postat argumentat, dak te intereseaza si parerea mea.
Te referi la transfigurare? (ca si ea e destul de putin logica...). See you ... :-:
thesoulline
Junior Member

Înapoi la Sex