Az ie ziua` lu Moshu
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Az ie ziua` lu Moshu
Asa ca ii fac shi io thread ca shi iel mi-a facut mie shi ii urez La Multzi Ani! shi tot ce-tzi doresti,shi beri shi shaworme shi puate cu putin noroc sa ramana shi Poli in A!:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Pai dai cu spritu' pan' la ziua, gal, gal, gal, gal, gal, gal
Pe soseaua gatului
A fost o data ca niciodata un Mosh.Si era Moshul batran, batran si traia impreuna cu maimutza lui intr-un apartament decomandat.Intr-o buna zi cineva suna la usa si batu la sonerie.Moshul se rostogoli catre usa si cand deschise, ce sa vezi? In prag statea sarpele infipt in urechea dreapta a lui Eufrosin Poteca! Si Sarpele zise: " Sa ne traiesti bengosule si voluminosule, mancaule si somnorosule, sa ramai la fel de boem toata viata si sa fii sanatos! "
Pentru ca : "Astazi e ziua ta/Zi frumoasa ca tine...... " se cuvine sa iti uram un calduros si sincer LA MULTI ANI!!!!!!
Pe soseaua gatului
A fost o data ca niciodata un Mosh.Si era Moshul batran, batran si traia impreuna cu maimutza lui intr-un apartament decomandat.Intr-o buna zi cineva suna la usa si batu la sonerie.Moshul se rostogoli catre usa si cand deschise, ce sa vezi? In prag statea sarpele infipt in urechea dreapta a lui Eufrosin Poteca! Si Sarpele zise: " Sa ne traiesti bengosule si voluminosule, mancaule si somnorosule, sa ramai la fel de boem toata viata si sa fii sanatos! "
Pentru ca : "Astazi e ziua ta/Zi frumoasa ca tine...... " se cuvine sa iti uram un calduros si sincer LA MULTI ANI!!!!!!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
Va multumesc mult, dragi prieteni. Ma simt onorat ca desi nici macar o ora nu a trecut din ziua mea ...pe langa faptul ca mi s-a facut subiect s-au gasit cativa oameni sa scrie pe el si sa imi ureze. 10x !
Mig nu ma asteptam ca subiectul meu de 25 de ani sa vina din partea ta. Mare bucurie mi-ai facut. Imi vine sa te pup . *p
Acum ma duc la culcare. Maine imi sarbatoresc ziua prin munca...ca un comunist adevarat ce doreste sa depaseasca planul. :yD
Sambata seara dau o Silva bruna la Fanutza. toti forumistii sunt invitatzi.
Mig nu ma asteptam ca subiectul meu de 25 de ani sa vina din partea ta. Mare bucurie mi-ai facut. Imi vine sa te pup . *p
Acum ma duc la culcare. Maine imi sarbatoresc ziua prin munca...ca un comunist adevarat ce doreste sa depaseasca planul. :yD
Sambata seara dau o Silva bruna la Fanutza. toti forumistii sunt invitatzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani Moshule!si sa dea Domnul sa ajung intr`o zi sa te intrec(nu la posturi...la altceva :p ).
Sa ai parte de sanatate,bani si fericire din belsug alaturi de persoanele pe care le iubesti!
Sa ai parte de sanatate,bani si fericire din belsug alaturi de persoanele pe care le iubesti!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
La multzi, multzi ani, Moshule, sa-ti fie inima curata si plina de zambete... Alunga si tu ploicica asta si trage de Soare sa apara mai repede, sa ne veselim si noi alaturi de tine si de cei dragi tzie...
Multa sanatate!
river

Multa sanatate!
river
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Mare sarbatoare este
Moshul nostru implineste
25 de ani de cind
Face umbra pe pamint
Soarele voios se-arata
La Mc in gara, dar
Iata Moshul se iveste
Si coboara din marfar.
Moshule, privirea ta
Imi starpunge inima
Vorba ta dulcica rau
M-ameteste ca un hau
Mosule de ziua ta
Eu iti voi ura asa:
De berica sa ai parte
Si de fan-misse-le toate
Toti sa crape de necaz
Si sa stea pe la macaz
Ca doar or avea si ei
Parte de asa femei
Moshule sa ne traiesti
Zi de zi sa te-mplinesti
Punga sa ti-o rotunjesti
Mare domn de Bucuresti!
La Multi Ani, Moshule drag!
Moshul nostru implineste
25 de ani de cind
Face umbra pe pamint
Soarele voios se-arata
La Mc in gara, dar
Iata Moshul se iveste
Si coboara din marfar.
Moshule, privirea ta
Imi starpunge inima
Vorba ta dulcica rau
M-ameteste ca un hau
Mosule de ziua ta
Eu iti voi ura asa:
De berica sa ai parte
Si de fan-misse-le toate
Toti sa crape de necaz
Si sa stea pe la macaz
Ca doar or avea si ei
Parte de asa femei
Moshule sa ne traiesti
Zi de zi sa te-mplinesti
Punga sa ti-o rotunjesti
Mare domn de Bucuresti!
La Multi Ani, Moshule drag!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
LA MULTI ANI,MOSHULE!!!!!!Sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti. :fericire,bani,minte multa si...premiul intai la concursul de mr.
p.s. poate cu ocazia implinirii varstei de 25 de ani,dai si tu o petrecere virtuala...macar pentru noi,astai care nu suntem din Bucuresti.

p.s. poate cu ocazia implinirii varstei de 25 de ani,dai si tu o petrecere virtuala...macar pentru noi,astai care nu suntem din Bucuresti.

- Catzelusha
La multi ani porcushorului meu iubit....ce sa-ti doresc...in primul rand femei , bani , beri si un tricou portocaliu *p
:kiss:
:kiss:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Lamultzean moshule
Sa traiesti mult si bine, langa o suedeza cu tzatzele mari al carei scop in viata sa fie fericirea ta prin sex, shaworme shi bere. Sa avetzi in dormitor tapet cu locomotive shi piele de foca pe jos.
Sa traiesti mult si bine, langa o suedeza cu tzatzele mari al carei scop in viata sa fie fericirea ta prin sex, shaworme shi bere. Sa avetzi in dormitor tapet cu locomotive shi piele de foca pe jos.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
hepi birzai tu iu, hepi birzai tu iuuu, hepi biiirzaaai diiiir moooshuuu... HAPI BIRZAI, TU IU!
la multi ani, mosh!
la multi ani, mosh!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
lol...ce te faci moshule cu atatia forumisti sambata ?
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
cred ca sambata fac o excursie la Poiana Brasov. *p
multe multumiri...si imi suntetzi dragi totzi...chiar si cei care nu imi pot pomeni numele. :yD
multe multumiri...si imi suntetzi dragi totzi...chiar si cei care nu imi pot pomeni numele. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sa traiesti ba ... ! femei ... shaorme ... bani si tot ce vrei ...
Si in caz ca nu imi faci cinste ... te blestem sa iti fuga maimutza de la locu ei si sa nu se mai intoarca *p
Si in caz ca nu imi faci cinste ... te blestem sa iti fuga maimutza de la locu ei si sa nu se mai intoarca *p
-
monk - Mesaje: 2747
la multi ani bravului nostru conducator, administrator si iubit fiu al poporului, tov. oribilul mosh!
ps: sa ai tot atatea femei cat posturi
ps: sa ai tot atatea femei cat posturi

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis scrie:sa ai tot atatea femei cat posturi
daca se reinregistreaza sigur o sa aiba
on topic
mulzeani beep!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee