C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
pai sfecla keciapata iejti tu ca te ambitionezi ca un copil indaratnic sa nu scrii pe tredu adecvat de mancarari ca nu mai iejti mod vezi duamne ce lovitura in orgoliu propriu primisi tu moderatuarea lu shprot afumat
si oricum ,oriunde l-ai deschide tot til muta beep pe mancararuri
faci pariu?
si oricum ,oriunde l-ai deschide tot til muta beep pe mancararuri
faci pariu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
meam revenit! deci shi eo tot cinci am numarat, da` shtiam ca-s doar semigeniu, ashea ca nu-s dezamagit!
danone, pan` la urma unte-ai pus alea cu mancaruri?...nu, nu alea cu checiap in bere!
danone, pan` la urma unte-ai pus alea cu mancaruri?...nu, nu alea cu checiap in bere!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
nu ie anbitzie, sa si-l tzina p'ala cineo frea, io numi stramb dejtele scriind ca sa viu dimineatza (forba nocturnei), si cu plamanu plin de tutun sa citesc acolosha, printre subecte adevarate, daca mananc macinicu fert, prajit sau gatit de vitraliu sau mai stiu io ce, basta.
iete d'aia numi place nici pala de caterinci.
fac io, vad cum si unde, acu incerc sa mai si munc, desi nam chef gamiash.
cine ma poreclea pe mine, boshoberaru
iete d'aia numi place nici pala de caterinci.
fac io, vad cum si unde, acu incerc sa mai si munc, desi nam chef gamiash.
cine ma poreclea pe mine, boshoberaru
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tii, ce mam mai inspaimantat. care nam shtiut de unde a picat meilu, ca nu cunoashteam, shi ma gandeam ca e fo treaba nashpa shi interminabila de facut tocma cand vroiam sa mai stau umpic shi sa ma car. slava domnului ca nus munci.
deci, multzumim sod.
de ce uare totz shefii simt nevoia sa tranteasca ushile in urma lor? e ca un fel de: 'am intrat! sunt aci! va vad cum nu muncitzi! hai, distractzia sa terminat! da, tu ala mic dacolo, ie valabil shi pentru tine."? ashtia chiar au impresia ca pot trece neobservatz? norocu meu ca usha e in fatza mea shi am ajuns sa presimt cand pune mana pe clantza.
deci, multzumim sod.
de ce uare totz shefii simt nevoia sa tranteasca ushile in urma lor? e ca un fel de: 'am intrat! sunt aci! va vad cum nu muncitzi! hai, distractzia sa terminat! da, tu ala mic dacolo, ie valabil shi pentru tine."? ashtia chiar au impresia ca pot trece neobservatz? norocu meu ca usha e in fatza mea shi am ajuns sa presimt cand pune mana pe clantza.
-

nocturna - Mesaje: 8725
ai noroc, ai mei o trantesc cand intra, demi sare inima din pept si tre sa iau sursa la shuturi ca napuc nici sa mai inchid fanclubu de sparietura...
neatza, tanase daniel ala iejti tu mai? ca vorbeste cam ca tine... sau e fun hibrid, ca vorbeste ca tine da lentzelege ca unu din cei carora nam voie sa le spun numele.
numa care este nu zice, in rest ie identic
neatza, tanase daniel ala iejti tu mai? ca vorbeste cam ca tine... sau e fun hibrid, ca vorbeste ca tine da lentzelege ca unu din cei carora nam voie sa le spun numele.
numa care este nu zice, in rest ie identic
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
danone ,io zic ca ie de jurnale bre tanasica mancalar berebosho sal manance de baiat dashtept, io totusi tind sa cred ca dupa stil aduce a entomofilu . uare cum il chiama bre pe entomofil in realitate?
-

acolo la voi, in Ardeal.
vedetz mah, aici la mine in ardeal ie alfel!!! adevaru ie ca trece ardealu mereu pe aici, chiar acum sbuara un ardeal si aterizeaza, ca daca vin de afara aviuanele vin din ardeal. daca nu vin din rusia, normal.
sau din china.
la ce satz dau linc mai, la posa aia care ie de la tine? ejti intro dunga?
na loatz:
- Fişiere ataşate
-
- revolutia.jpg (176 KiB) Vizualizat de 2042 ori
- gaga
aaaaa.... nam opservat acest amanunt
deci linc:
http://brecht.edustria.com/jokedata/mr_otto_olympics.swf
deci linc:
http://brecht.edustria.com/jokedata/mr_otto_olympics.swf
-

domnu VALI
acest post face referire clara la baicsu care este un cemeist
in acest caz daca toti cemeisti ar sari in haita impotriva lui beep bineinteles ca am lua ban imediat el fiind pur si nevinovat. ti-am adus la cunostinta o provocare cum de altfel s-a intamplat in mai tuate cazurile de scandal. bineinteles ca viata forumului va merje inainte si postul lui beep de mai sus ignorat
multumesc pentru atentie (cb)
acest post face referire clara la baicsu care este un cemeist
Oribilul Mosh scrie:secuiule..in Bucuresti..tigani sunt doar suporterii unei anumite echipe. in rest suntem romani si suntem majoritari in tara asta. suntem ca numar si peste unguri si peste tigani.
mi se pare penibila atitudinea unui ziarist care scrie si pe acest forum..si denigreaza total echipa fosta campioana a Romaniei....Steaua Bucuresti. asta nu este o atitudine sportiva.
in acest caz daca toti cemeisti ar sari in haita impotriva lui beep bineinteles ca am lua ban imediat el fiind pur si nevinovat. ti-am adus la cunostinta o provocare cum de altfel s-a intamplat in mai tuate cazurile de scandal. bineinteles ca viata forumului va merje inainte si postul lui beep de mai sus ignorat
multumesc pentru atentie (cb)
-

bre voi vorbitz ca nebunii, de parca atz avea chef de lucru, da` mie mi-e un somn shi ie ashea fain afar ca amu ni m-ash urca in mashina sa merg undeva la un mic sho bere!
la problema cu shefii din usha raspund afirmativ! in plus, cum la mine in biurou ie deschi giaeamu nonstop, cant se deschide ushea brusc se face curent shi-mi sboara hartiile de pe biurou mai ceva ca ardealu pe langa fereshtrile lu danone!
la problema cu shefii din usha raspund afirmativ! in plus, cum la mine in biurou ie deschi giaeamu nonstop, cant se deschide ushea brusc se face curent shi-mi sboara hartiile de pe biurou mai ceva ca ardealu pe langa fereshtrile lu danone!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
iar iejti sfecla checiapata , abar nai ,asa ca mucles. nare nici o legatura cu adminastrarea sau nu.
-

iote ce post telijent la matale pe parcea
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=243117#post243117
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=243117#post243117
-

sí£ bag io una dintre alea doo mii de pule, de care se vorbea acu ceav vreme pe aici, in gura lu í£la care a inventat virusii. cí£ca-s-ar sange sí£ se cace.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

ba deci io protestez, da nustu la cine, ca neoronu meu senvarte ca un crocodil prin capu meu. si nu m-ar deranja rau dar se da cu capu de toti pereti deci prin urmare ma duare si capu si neuronu..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
yaurta, puate te milostivesht sa faci shi matale lista aia ca sa shtim shi noi. daca zici ca ie tuaten trun folder, fa o poza dupe iel shi trimite.
deci mai stau fics zece min shi plec!
deci mai stau fics zece min shi plec!
-

pai latzashte folderu pe tot ecranu la conputer, da un print scrin, salveaza jpg shi trimite poza. sau mai multe poze, depinde cat ie de mare
-

deci la 16.30 fics matinalu zicea ca mai sta fics 10 minute si ne face favuarea de a parasi incinta
acu fics trecura 35 de minute si inca se zbenguie pe forum. uare careo fi notziunea matinalului de fics 10 au iel masuara timpu in alte unitati de masura ?
acu fics trecura 35 de minute si inca se zbenguie pe forum. uare careo fi notziunea matinalului de fics 10 au iel masuara timpu in alte unitati de masura ?
-