Az ie ziua` lu Moshu
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
La multi ani Moshule! Ce mai pot sa spun acum cand deja ti-au fost urate toate cele....poate doar sa ai parte de cat mai multe salate de beuf si de o femeie cu care sa le mananci de Revel si care sa te merite!
Inca o data la multi ani
Inca o data la multi ani
-
Love2Fly - Junior Member
lol........nu te arunca asa love2fly ca salatele beuf de revelion le mananca de obicei cu mine 

If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
sa ne traiesti TITANULE !
la multi ani la implinirea "VENERABILEI" varste
, mere cred ca si azi urarea nu ?

Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
2:05 AM. Acum am scapat de ultimul oaspete. Nu am reusit sa ma imbat. Stiti si voi cum e cand esti la tine acasa, nu ? Nu iti da inima sa nu mananci si bei cumpatat...ca doar e pe banii tai. *p
A fost frumos. Am primit o multime de daruri minunate. Chiar si niste euroi. Pentru prima data vad cum arata hartiile de euro. :yD
Sambata sper sa continui petrecerea in compania forumistilor.
Multe multumiri tuturor celor ce mi-au urat de bine pe acest subiect. Tot binele din lume si pentru voi. As fi fericit...macar daca s-ar implini jumatate din urarile voastre.
Multumiri si forumistilor ce m-au bombardat cu sms-uri si telefoane. La 23:45 am primit chiar si un telefon surpriza. Mama Oanei. *p
Ma opresc aici. La 6:45 AM tre' sa fiu in picoare si apt de munca. Mai multe...maine.
I :love: you all !
Gabriel
A fost frumos. Am primit o multime de daruri minunate. Chiar si niste euroi. Pentru prima data vad cum arata hartiile de euro. :yD
Sambata sper sa continui petrecerea in compania forumistilor.
Multe multumiri tuturor celor ce mi-au urat de bine pe acest subiect. Tot binele din lume si pentru voi. As fi fericit...macar daca s-ar implini jumatate din urarile voastre.
Multumiri si forumistilor ce m-au bombardat cu sms-uri si telefoane. La 23:45 am primit chiar si un telefon surpriza. Mama Oanei. *p
Ma opresc aici. La 6:45 AM tre' sa fiu in picoare si apt de munca. Mai multe...maine.

I :love: you all !
Gabriel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani mosule, sa ai parte de tot ce iti doresti inclusiv shaworme si beri cehesti
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
La multzi ani!!!
Scuze ca n-am ajuns ieri pe Net... la multzi, multzi ani, Moshule!!!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
La multzi ani si cat mai multe meciuri de hochei pe Flamaropol (intre steaua si MC)!!!
Macar tu sa te bucuri de jocul asta fain, daca altii nu pot.
Macar tu sa te bucuri de jocul asta fain, daca altii nu pot.
-
Monsters INC. - Junior Member
Multumesc frumos si celor ce mi-au urat azi.
Monster
Monster

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
La multi ani Moshule. Imbatranire usoara!!
)

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
La multz ani Mosh! Si tine minte ca niciodata nu esti prea batran sa futzi si sa bei :p
sa stiti ca am fost prima care i-a urat la multz ani oficial...desi pe forum probabil ca sunt ultima..dar se spune ca primii si ultimii sunt cei mai importanti deci..
sa stiti ca am fost prima care i-a urat la multz ani oficial...desi pe forum probabil ca sunt ultima..dar se spune ca primii si ultimii sunt cei mai importanti deci..

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
moshule... eu iti zic la multi ani ca alt ceva n-am ce-ti face
sa ai o viata lunga si tot ce-ti doresti si poate... imi faci si tu un cadou frumos de ziua mea... ;D
sa ai o viata lunga si tot ce-ti doresti si poate... imi faci si tu un cadou frumos de ziua mea... ;D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
multe multumiri si intarziatzilor. putetzi sa imi uratzi la multi ani in fiecare zi. nu strica. *p
Da, Wild Rose mi-a dat SMS chiar la 5 secunde dupa miezul noptii. Ma uitam uimit la ceas...si realizam ca am 25 de ani....iar telefonul...bip-bip. :yD
bine..Alin mi-a dat sms cu 1 ora inainte de ziua mea. el mereu e primul care ma felciita...chiar daca nici macar nu e ziua mea.
Da, Wild Rose mi-a dat SMS chiar la 5 secunde dupa miezul noptii. Ma uitam uimit la ceas...si realizam ca am 25 de ani....iar telefonul...bip-bip. :yD
bine..Alin mi-a dat sms cu 1 ora inainte de ziua mea. el mereu e primul care ma felciita...chiar daca nici macar nu e ziua mea.

-
La multi ani, Moshule! Imi cer scuze pentru intarziere. Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te impaci cu persoanele pe care esti suparat (inclusiv cu Catze).
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:..Alin mi-a dat sms cu 1 ora inainte de ziua mea...
si eu ti-am urat "la multi ani" cu o zi inainte verbal, la telefon, dar ai spus ca nu se pune.... eu zic ca WR ramine totusi prima! si cum zici ca facea telefonul...?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
"La multi ani!" cu mare intarziere... da` sper sa se ierte... fu sfarsit de saptamana inceput mai devreme ca de obicei... fu bere multa muuuuuuulta si abia acuma am gasit threadu` asta... si chiar daca nu stiu eu multe despre tine Moshule tin sa-ti urez una bucata an calitativ superior tuturor celor 24 adunati la un loc (se simt urmele alcoolice)!
La muuuuuuuuulti multi frumosi si bucurosi ani!
La muuuuuuuuulti multi frumosi si bucurosi ani!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Multumesc si "intarziatilor". *p
poze de la ziua mea gasiti daca accesatzi urmatorul link : http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10913
poze de la ziua mea gasiti daca accesatzi urmatorul link : http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10913
-
uhhh...am intarziat?La multi ani bah Oribilule ! 

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii