Schinbare de prefics cu lamultzean!
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Schinbare de prefics cu lamultzean!
bre, nu ca ash avea eo ceva cu fata asta, da am vazut ca ie zioa iei shi ce miam zis? ia te uita bre, ca nu ia zis niminea nimic! ppuate ca dacai zic eo, o da shi ia fro bere cant mio fi mai ghreu. deci lamultzean dia di coala ber (scuze, da ie prea greu de scris ditai nicu, shi, orcum, intentzia conteshte).
-
neatza - Mesaje: 5820
Da, La multi ani! Si io i-as fi urat, da mi-o fost frica sa nu creada ca-mi place da ea si sa-mi ceara prietenia. Bine c-ai inceput tu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
lamultzean la ursoaica si sa ai parte de tot ce vrei da de sanatate in primu rand.
ps: cand te prind, te pup stie Trandafiroaica unde.
ps: cand te prind, te pup stie Trandafiroaica unde.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
apai daca nimeni nu i-a urat nimic dupe urare lu baicsu ii urez io la multz ani, baieti cu banii si cu numarul de centrimetrii necesari si tat cetz doresti tu, urs coala ce iejti...
pese: bre voi stiti ca si urji coala ie tot animale? deci iea e ruda cu mini asa ca draq sa va puna sa ziceti az ceva urat...
pese: bre voi stiti ca si urji coala ie tot animale? deci iea e ruda cu mini asa ca draq sa va puna sa ziceti az ceva urat...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
La multi ani, ursulet somnoros !
Sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa si iubita, sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
Sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa si iubita, sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
acum te poti simtiiii razbunata, scumpa mea koala:
the_child_kidnapped: muieee
catharsis: sugi pula !
the_child_kidnapped: tu!
the_child_kidnapped:
catharsis: , gabubba!
the_child_kidnapped: muie tabarcea, muie tabarcea, he! he1
the_child_kidnapped:
catharsis: stai ca e mama prin camera
the_child_kidnapped: MUIE DOAMNA TABARCEA, SI SPER SA CITITI ASTA!
the_child_kidnapped: muieee
catharsis: sugi pula !
the_child_kidnapped: tu!
the_child_kidnapped:
catharsis: , gabubba!
the_child_kidnapped: muie tabarcea, muie tabarcea, he! he1
the_child_kidnapped:
catharsis: stai ca e mama prin camera
the_child_kidnapped: MUIE DOAMNA TABARCEA, SI SPER SA CITITI ASTA!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Stiu ca e cu intarziere insa mai bine mai tarzu decat niciodata:
La multi multi ani Dia,sa ai parte de multa iubire si tot ce`ti mai doresti tu!
La multi multi ani Dia,sa ai parte de multa iubire si tot ce`ti mai doresti tu!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Mai nene, incerc sa te evit, sa ma fac ca nu ma vezi, da vad ca n-ai nici o treaba. ce legatura are discutia aia de rahat cu faptu ca noi aici ii uram lamultzean cu schinbare de prefix lu ursoaia?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixule...eu inteleg urmatoarele din postul lui gabizzu (daca la el te referai...)
creca a ieczistat o oarecare altercatie intre koala si musiu catharsis...si acum gabizzu , ca sa intre in gratiile stimatei koala , l-a facut muist pe impricinatul catharsis (si pe ma acestuia )...asa gandesc eu
...s-ar putea sa ma insel si sa fi gresit gabizzu threadul
creca a ieczistat o oarecare altercatie intre koala si musiu catharsis...si acum gabizzu , ca sa intre in gratiile stimatei koala , l-a facut muist pe impricinatul catharsis (si pe ma acestuia )...asa gandesc eu
...s-ar putea sa ma insel si sa fi gresit gabizzu threadul

If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
superbo, ai dreptate pe jumatate. baix, ce sa-ti fac daca nu stiiiiii :p
in trecut a existat in intreg lantz de polemici koala vs catharsis. sunt sigur ca acum koala e implinita
p.s. oricum eram in gratiile ei *p
la multz an' , draga mea, inc-odat'.
discutia aia cu cathar era la shto
in trecut a existat in intreg lantz de polemici koala vs catharsis. sunt sigur ca acum koala e implinita

p.s. oricum eram in gratiile ei *p
la multz an' , draga mea, inc-odat'.
discutia aia cu cathar era la shto

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
lol...daca tu crezi ca doar cu atata lucru o s-o faci pe koala sa se simta "implinita" esti varza....sorry
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Abia acum am vazut threadul.imi pare rau ca va raspund cu intarziere dar nu ma asteptam sa imi spuna cineva La multi ani si nici macar nu am intrat sa ma uit dupa un asemenea thread ! cat despre discutia dintre Gabizzu si Catharsis...habar n-am care a fost si nici nu ma prea intereseaza!
multumesc mult pt urari ! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii