Jocurile Olimpice de Iarna Salt Lake City 2002

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 15, 2002 6:23 pm

Nu..curlingul nu a inceput. Incepe in saptamana a doua a Olimpiadei.
La ala chiar nu ma uit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Feb 15, 2002 6:30 pm

hehe, nu tu vorbeai de snooker parca? E cam la fel de interesant, cu scheme, smekerii etc...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 15, 2002 7:56 pm

Nu Rolf....eu nu ma pricep la snooker ! Mirela este marea experta ! Vorbeste cu ea...dar te rog eu nu la forumul dedicat Jocurilor Olimpice !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

scandalul de la patinajul pe perechi

Mesajde Mirela » Vin Feb 15, 2002 8:48 pm

dupa ce,canadienii au pierdut pe nedrept aurul,s-a inceput un fel de investigatie in urma careia s-a stabilit ca tipa frantuzoaica din juriu a dat notele pe nedrept ca sa castige cuplul rusesc(de fapt,tipa nici nu a tagaduit acest lucru).doamna cu pricina a fost suspendata si votul ei anulat.

s-a stabilit ca federatia sportiva nu le poate lua medalia rusilor ca sa le-o dea canadienilor(acum fiecare dintre ei avand cam aceleasi note),asa ca pana la urma au hotarat ca anul acesta vor fi 2 cupluri cu medalia de aur.....

asa ca moshule,pana la urma esti fericit?canadienii sunt campioni olimpici pe drept...:o

btw,mersi frumos...nu stiam cum se scrie...intr-adevar argintul l-a luat Evgheni Pluscenko
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Vin Feb 15, 2002 9:08 pm

Da, pe aici a fost mare isterie in legatura cu subiectul asta. Nu ma asteptam sa se ia decizia asta. Sunt sigur ca daca erau spre exemplu bulgari in loc de canadieni nu le mai dadea nimeni nimic.
Or fi evoluat superb si probabil ca merita cu prisosinta medalia dar s-a creat un precedent si de-acum o sa tot fie loc de dat la intors in competitii de genul asta.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 1:51 am

Aliosha....canadienii chiar meritau aurul ! Rusii nu ! Trebuia sa le ia medalia rusilor....ca sunt hotzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

The Coolest Game On Earth

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 1:55 am

E prima pauza a superbului meci Suedia- Canada. 1-1 ! Golul canadienilor inscris de Rob Burke dupa o pasa de senzatie a lui Mike Pecca. Golul suedezilor inscris de Matt Sundin. Superb meci ! Nu am cuvinte ! Cat de frumos este hockeyul pe gheatza !

2 portari de senzatzie..Tommy Salo respectiv Curthis Joseph !

Incepe repriza a 2 a...asa ca va las ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 3:24 am

S-a terminat meciul ! 5-2 pt. Suedia ! FANTASTIC
Refuz sa ma culc..in cateva ore incepe Sua-Suomi ! Suomi cica sunt favoritzi la titlul olimpic !
Oribilul Mosh
Junior Member

HALAL SPIRIT OLIMPIC

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 16, 2002 4:23 am

Originally posted by Oribilul Mosh
Aliosha....canadienii chiar meritau aurul ! Rusii nu ! Trebuia sa le ia medalia rusilor....ca sunt hotzi !

Rusii sunt hoti, canadienii sunt hoti. Cum se aranjeaza lucrurile astea dom'le. Cretien era in vizita la Moscova si s-au inteles la o dubla medalie pt ca asa a vrut membrul lor...
Daca erau patinatorii din Romania ce primeau??
Stau si ma intreb ce-ar fi daca SUA si Canada ar reprezenta ceva in fotbal. S-ar rejuca meciurile cu greseli de arbitraj sau cu manarii????
Am mai vazut ca frantuzoaica aia din juriu a recunoscut ca a facut manarie: ma bufneste rasul. O fi avut regrete ( lol) sau a strans-o cineva cu usa ???
Asa ca Oribile Mosh iti recomand sa te uiti la Olimpiada cu acelasi elan si sa te bucuri de superbul spirit olimpic
Vizionare placuta.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 5:23 am

Aliosha..tocmai..spiritul olimpic este...sa castige cel mai bun ! Deci...foarte bine ca le-au dat aur canadienilor. Il meritau cu prisosintza.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 16, 2002 5:25 am

Pentru Aliosha cat si pentru cei interesatzi,iata componentza celor 6 dream-teamuri prezente in turneul olimpic de hockey masculin :

CANADA
Goaltenders: +Ed Belfour (Dallas Stars), +Martin Brodeur (New Jersey Devils), +Curtis Joseph (Toronto Maple Leafs).
Defense: Rob Blake (Colorado Avalanche), +Eric Brewer (Edmonton Oilers), +Adam Foote (Colorado Avalanche), +Ed Jovanovski (Vancouver Canucks), +Al MacInnis (St. Louis Blues), Scott Niedermayer (New Jersey Devils), Chris Pronger (St. Louis Blues).
Forwards: +Theo Fleury (New York Rangers), +Simon Gagne (Philadelphia Flyers), +Jarome Iginla (Calgary Flames), Paul Kariya (Anaheim Mighty Ducks), Mario Lemieux (Pittsburgh Penguins), +Eric Lindros (New York Rangers), +Joe Nieuwendyk (Dallas Stars), Owen Nolan (San Jose Sharks), +Michael Peca (New York Islanders), Joe Sakic (Colorado Avalanche), +Brendan Shanahan (Detroit Red Wings), +Ryan Smyth (Edmonton Oilers), Steve Yzerman (Detroit Red Wings).

CZECH REPUBLIC
Goaltenders: +Roman Cechmanek (Philadelphia Flyers), Dominik Hasek (Detroit Red Wings), +Roman Turek (Calgary Flames).
Defense: +Roman Hamrlik (New York Islanders), +Tomas Kaberle (Toronto Maple Leafs), +Pavel Kubina (Tampa Bay Lightning), +Martin Skoula (Colorado Avalanche), +Richard Smehlik (Buffalo Sabres), Jaroslav Spacek (Chicago Blackhawks), +Michal Sykora (Pardubice - Czech league).
Forwards: +Petr Cajanek (Zlin - Czech league), +Jiri Dopita (Philadelphia Flyers), +Radek Dvorak (New York Rangers), Patrik Elias (New Jersey Devils), +Martin Havlat (Ottawa Senators), Milan Hejduk (Colorado Avalanche), +Jan Hrdina (Pittsburgh Penguins), Jaromir Jagr (Washington Capitals), +Robert Lang (Pittsburgh Penguins), +Pavel Patera (Omsk-Russian league),+Robert Reichel (Toronto Maple Leafs), Martin Rucinsky (Dallas Stars), Petr Sykora (New Jersey Devils).

FINLAND
Goaltenders: +Jani Hurme (Ottawa Senators), +Jussi Markkanen (Edmonton Oilers), +Pasi Nurminen (Atlanta Thrashers).
Defense: +Aki Berg (Toronto Maple Leafs), Janne Niinimaa (Edmonton Oilers), Teppo Numminen (Phoenix Coyotes), +Jyrki Lumme (Toronto Maple Leafs), +Sami Salo (Ottawa Senators), Kimmo Timonen (Nashville Predators), +Ossi Vaananen (Phoenix Coyotes).
Forwards: +Antti Aalto (Jokerit, Helsinki), +Mikko Eloranta (Los Angeles Kings), +Raimo Helminen (Ilves Tampere), +Olli Jokinen (Florida Panthers), +Tomi Kallio (Atlanta Thrashers), Sami Kapanen (Carolina Hurricanes), Jere Lehtinen (Dallas Stars), +Juha Lind (Sodertalje, SK), +Ville Nieminen (Colorado Avalanche), +Ville Peltonen (Jokerit, Helsinki), +Jarkko Ruutu (Vancouver Canucks), Teemu Selí¤nne (San Jose Sharks), Juha Ylonen (Tampa Bay Lightning).

RUSSIA
Goaltenders: Nikolai Khabibulin (Tampa Bay Lightning), +Evgeni Nabokov (San Jose Sharks), Egor Podomatsky (Lokomotiv Yaroslavl - Russian league).
Defense: Sergei Gonchar (Washington Capitals), Darius Kasparaitis (Pittsburgh Penguins), +Vladimir Malakhov (New York Rangers), +Danny Markov (Phoenix Coyotes), +Boris Mironov (Chicago Blackhawks), Oleg Tverdovsky (Anaheim Mighty Ducks), Dmitri Yushkevich (Toronto Maple Leafs).
Forwards: +Maxim Afinogenov (Buffalo Sabres), Pavel Bure (Florida Panthers), +Valeri Bure (Florida Panthers), +Sergei Fedorov (Detroit Red Wings), +Ilya Kovalchuk (Atlanta Thrashers), Alexei Kovalev (Pittsburgh Penguins), +Viktor Kozlov (Florida Panthers), +Oleg Kvasha (New York Islanders), +Igor Larionov (Detroit Red Wings), +Andrei Nikolishin (Washington Capitals), +Sergei Samsonov (Boston Bruins), Alexei Yashin (New York Islanders), +Alexei Zhamnov (Chicago Blackhawks).

SWEDEN
Goaltenders: +Johan Hedberg (Pittsburgh Penguins), Tommy Salo (Edmonton Oilers), +Mikael Tellqvist (St. John’s Maple Leafs).
Defense: +Kim Johnsson (Philadelphia Flyers), +Kenny Jonsson (New York Islanders), Nicklas Lidstrom (Detroit Red Wings), Mattias Norstrom (Los Angeles Kings), Mattias Ohlund (Vancouver Canucks), +Fredrik Olausson (Detroit Red Wings), +Marcus Ragnarsson (San Jose Sharks).
Forwards: Daniel Alfredsson (Ottawa Senators), +Magnus Arvedson (Ottawa Senators), +Ulf Dahlen (Washington Capitols), Peter Forsberg (currently inactive), +Tomas Holmstrom (Detroit Red Wings), +Per Johan (Boston Bruins), +Mathias Johansson (Farjestads-Swedish league), Jorgen Jonsson (Farjestads-Swedish league), Markus Naslund (Vancouver Canucks), Mikeal Renberg (Lulea-Swedish league), Mats Sundin (Toronto Maple Leafs), +Niklas Sundstrom (San Jose Sharks), +Henrik Zetterberg (Timra-Swedish league).

UNITED STATES
Goaltenders: +Tom Barrasso (Carolina Hurricanes), Mike Dunham (Nashville Predators), +Mike Richter (New York Rangers)
Defense: +Phil Housley (Chicago Blackhawks), Brian Leetch (New York Rangers), +Aaron Miller (Los Angeles Kings), +Tom Poti (Edmonton Oilers), Brian Rafalski (New Jersey Devils) Gary Suter (San Jose Sharks), Chris Chelios (Detroit Red Wings)
Forwards: Keith Tkachuk (St. Louis Blues), Mike Modano (Dallas Stars), John LeClair (Philadelphia Flyers), Tony Amonte (Chicago Blackhawks), Bill Guerin (Boston Bruins), Brett Hull (Detroit Red Wings), Chris Drury (Colorado Avalanche), Doug Weight (St. Louis Blues), Scott Young (St. Louis Blues), Jeremy Roenick (Philadelphia Flyers), +Mike York (New York Rangers), +Adam Deadmarsh (Los Angeles Kings), +Brian Rolston (Boston Bruins)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Feb 16, 2002 10:43 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu Rolf....eu nu ma pricep la snooker ! Mirela este marea experta ! Vorbeste cu ea...dar te rog eu nu la forumul dedicat Jocurilor Olimpice !

Io comparam curlingu cu snookeru ca aveam impresia ca iti placuse snookeru.

Mi se pare mie sau nemtzii au invatat hochei?

Cit despre spiritu olimpic si minariile internationale....s-a vorbit pe forever sport, mai pe la inceputurile threadului.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 17, 2002 4:19 am

Mda...nemtzii au invatat ceva hockey..dar nu destul..pentru a face fatza marilor puteri. Cehia cu senzationalul Jaromir Jagr...i-a batut la scor.

Extraordinara echipa SUA.....6-0 cu Finlanda. De'abia astept meciul lor cu Russia.....care tre' sa inceapa in 2 ore ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Feb 17, 2002 5:59 am

Am vazut o cursa super de patinaj viteza. Erau 5 finalisti si in utimul tur 4 dintre ei erau in fata: Canada, SUA, China si Korea iar mult in spate Australia. S-au impiedicat si au cazut toti ca fraierii iar australianul care nu avea nici cea mai mica sansa a castigat.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 17, 2002 9:49 am

Statele Unite ale Americii vs. Rusia 2-2 ..in urma unui meci cum rar se poate vedea. Si nu exagerez cand spun acest lucru.
Vorba comentatorului Emil Hossu Longin : as fi vrut ca acest meci sa nu se termine niciodata.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Feb 18, 2002 3:18 am

Suedia - Cehia 2-1. Mi-a placut mult. Ti-am zis Oribile' ca ii bat pe cehi.
Ce parere ai de Mats Sundin???
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 18, 2002 9:47 pm

Dupa..ce io te-am inebunit intreg week-endul..cu linia Sundin ....acum ma intrebi tu ce parere am ??? Pai eu..de mult il stiam !
Pacat..ca n-ai vazut meciul cu Canada..in care scandinavii s-au impus cu 5-2 !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Feb 19, 2002 3:23 am

CAN - CZECH 3-3
Ma seaca jocul Canadei. Parca ar fi Italia la fotbal.
Tot Lemieux duce greul in spate.
Oribile ti-a placut faza din final facuta de Fleury????
Aliosha

THE COOLES GAME ON EARTH !

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 19, 2002 3:24 am

Este ora 3:21 ,la Bucuresti ! Tocmai am urmarit meciul Republica Ceha-Canada..incheiat cu scorul de 3-3 ! FABULOS
2 goluri pentru Mario Lemiux....jucatorul legendar ce a invins cancerul..si s-a intors pe gheatza patinuarului....gheatza care l-a consacrat la inceputul anilor 90 !

........................................
Programul sferturilor de finala :

Statele Unite ale Americii - Germania
Suedia - Bielarus
Republica Ceha - Rusia
Canada - Finlanda

Czech Republic vs. Russia & Canada vs. Finland ..se anuntza ceva de vis !
Sferturile au loc joi noaptea..in Romania.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Feb 19, 2002 3:27 am

Bine ca ai postat sferturile ca nu le stiam.

SUA , CAN si SWE sunt in semifinale deja dupa parerea mea.
Czech- RUS o sa fie macel....

In ce zile se joaca????
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 19, 2002 3:41 am

Emil a zis ca se joaca joi noaptea (ora Romaniei)..si ca 3 dintre sferturi sunt live la TVR 2 !
Nici el nu stia f. bine..a zis ca o sa comunice ulterior programul exact cu orele de desfasurare.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mar Feb 19, 2002 2:12 pm

Eu cred ca finlanda bate canada! Si ca Suedia iese campioana! Si ca Cehia e varza!
Si am pretentia ca ma pricep un pic...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 19, 2002 10:44 pm

Toata lumea zice ca Suedia o sa iasa campioana ! E.....va zic eu ca nu o sa iasa !
Cehia..inca nu si-a dat drumu la motoare..mai are multe de aratat la acest turneu !
Oribilul Mosh
Junior Member

patinaj artistic....dansuri

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 20, 2002 1:46 am

Primiele 5 perechi au fost foarte bune. Personal..mi-au placut foarte mult lituanienii de pe locul 5. Au dansat pe muzica lui Johnny Hallyday. F. buni si canadienii ce au dansat pe muzica lui Michael Jackson. Nu mi-a venit sa cred cum s-au prabusit la sfarsit.

De mare clasa si evolutzia italienilor (medaliatzi cu bronz) pe muzica Gloriei Gaynoy...I will survive.
In sfarsit..au luat argint ..dupa o serie de bronzuri...rusii .....iar francezii...favoritzii mei....aur ! :D Foarte interesanta tema lor muzicala....in care s-au intalnit pasaje din discursurile lui Martin Luther King.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Feb 20, 2002 12:31 pm

Io la patinaj nu prea ma uit, da ieri am ramas pe TVR2 cind i-am vazut pe americanii care dansau pe Gary Moore. Mi s-a parut un numar f misto si spectaculos.

In alta ordine de idei, sariturile artistice cu schiurile le-ati vazut? Finala a fo aseara pe eurosport, destul dramatism intre ultimii 6 saritori. Pina la urma a luat cehu, favoritul cazind la aterizare si in loc de aur sau argint a ajuns pe ultimul loc. Fiecare ajungea pe locul 1 cind sarea, numai ca cehul a avut inspiratia sa fie singurul care a ales o saritura mai dificila decit ceilalti, saritura care i-a si reusit, si de unde a fost pe 5 dupa mansa 1, s-a instalat in frunte. Dupa el mai urmau inca 4 saritori, toti valorosi, si cu punctaj in prima mansa care le-ar fi dat sansa sa il intreaca pe ceh. Fiecare s-a apropiat si mai mult de punctajul cehului, iar cind am vazut saritura americanului care a fost ultimul am zis gata, l-a luat, dar a dat cu curu de pamint la aterizare si cehii s-au ales cu un aur nesperat.
Rolf
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Feb 20, 2002 12:47 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Toata lumea zice ca Suedia o sa iasa campioana ! E.....va zic eu ca nu o sa iasa !
Cehia..inca nu si-a dat drumu la motoare..mai are multe de aratat la acest turneu !

Ba va zic eu ca o sa iasa... :S
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 20, 2002 8:15 pm

Nu Rolf..eu nu m-am uitat la sarituri acrobatice ! Dar sper...ca cehii sa se aleaga cu un aur nesperat si la hockey ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Feb 21, 2002 3:44 am

Originally posted by Kryszti

Ba va zic eu ca o sa iasa... :S

Krysti : Ce a facut Suedia??? ;)

In alta ordine de idei vreau sa il anunt pe stimabilul moderator al acestui forum ca formatia lui favorita CEHIA is OUT .
Mie mi-a ramas Canada care are meci peste 2 ore asa ca vorbim maine depre seminfinale.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Feb 21, 2002 7:26 am

Asadar CANADA Vs FINLANDA 2-1
dupa un meci superb!!!!!!

Semifinalele:
CAN - BEL
SUA - RUS
Aliosha

Mesajde Kryszti » Joi Feb 21, 2002 10:01 am

Initial trimis de Aliosha

Krysti : Ce a facut Suedia??? ;)

In alta ordine de idei vreau sa il anunt pe stimabilul moderator al acestui forum ca formatia lui favorita CEHIA is OUT .
Mie mi-a ramas Canada care are meci peste 2 ore asa ca vorbim maine depre seminfinale.

;g :cry: ;P ... ;g :cry: ;P

Asta e... Din ce a mai ramas si eu tin cu canada! Dar, cred ca o sa castige usa!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport