Fratilor!!! aveti motorola?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Fratilor!!! aveti motorola?
Cine are Motorola sa si le vanda,sa le dea foc,SA SCAPE DE ELE!!!am un motorola t 190 care nici 2 sapt nu are si are meniul varza si bateria tine putin rau de tot!!! adica 1 zi!!!am formatat`o cum trebuie,tot ce vrei,dar ...e de la ei!
- Unregistered
Re: Fratilor!!! aveti motorola?
ha ha ha...eu am un motorola T190 care e de cateva zile si trebuie sa mi-l incarc de 4 ori pe zi..best nu?
- fluturas
ehe nui chear asa!
fratie si eu am un motorolaT190 si nu am probleme deloc cu el merge bine dar in materie de logo si tonuri varza dar tot l`as vinde
- Unregistered
Motorola T190
Am Motorola T 190 de peste 1 an. Bateria nu e prea buna, tine in weekend 32 ore in weekend, cu 1 ora de convorbire. Dar se aude bine, are un meniu bun.
- Unregistered
e bun ptr... pretul lui..daca prinzi unul bun!:)
Unregistered scrie:Cine are Motorola sa si le vanda,sa le dea foc,SA SCAPE DE ELE!!!am un motorola t 190 care nici 2 sapt nu are si are meniul varza si bateria tine putin rau de tot!!! adica 1 zi!!!am formatat`o cum trebuie,tot ce vrei,dar ...e de la ei!
Il am de 6 luni si merge bine..bateria tine asa 2-3 zile.A treia zi cu chiu cu vai.Ma enerveaza in schimb..ca-n casca se aude cam tare ce este in jurul meu!In rest suna tare....si zic ca face bani!Dar...daca o sa-l dau nu o sa plang asa de mult dupa el...cum am plans dupa excelentul startac 130!
- Overclock
Motorola t280
Am un motorola timport 280 si chiar si cu o baterie originala imi afiseaza "Invalid battery", mentionez ca inainte de asta a avut una neoriginala.. si avand inca un telefon motorola, am incercat sa pun bateria din el in telefonul cu probleme, dar fara rezultate... 

- chupa1985
- Junior Member
Unregistered scrie:Cine are Motorola sa si le vanda,sa le dea foc,SA SCAPE DE ELE!!!am un motorola t 190 care nici 2 sapt nu are si are meniul varza si bateria tine putin rau de tot!!! adica 1 zi!!!am formatat`o cum trebuie,tot ce vrei,dar ...e de la ei!
ESTI TU CAM PROSTUT TU DE FELUL TAU! DUPA PAREREA MEA SI A MULTORA, ESTE INCA UN TELEFON TARE BUN! NUMAI DESCREERATII CA TINE POT SPUNE SA LA DAM FOC! NU ESTI CAPABIL DE PREA MULTE VAD EU DIN MESAJUL TAU! PACAT CA TE BAGA IN SEAMA RESTUL! II INDUCI IN EROARE! TELEFONUL NU E PROST DECAT CA MAI STA LA TINE! EU AM UN NOKIA 8210, UN PANASONIC G 51 SI UN MOTOROLA! DINTRE TOATE MOTOROLA CONDUCE DEGAJAT! SI VINE UN AMARAT CA TINE SA NE ZICA SA LA DAM FOC! ESTI DUS RAU, BAIETE! MACAR NU MAI MINTI POPORUL!CULCA-TE CA TE TREZESC EU!
- di_ana
fluturas scrie:ha ha ha...eu am un motorola T190 care e de cateva zile si trebuie sa mi-l incarc de 4 ori pe zi..best nu?
FLUTURAS, SI TU ESTI LA FEL DE OBOSITA CA SI TIPUL DE MAI JOS! NU MAI MINTITI VOI DUPA CUM VA TAIE CAPUL ALA REDUS AL VOSTRU! MOTOROLA ESTE INCA LA PUTERE DIN MULTE PUNCTE! ATI FOST VOI MAI FRAIERI SI DE AIA AVETI SI TELEFOANELE ALEA! EU AM MOTOROLA T 190 DE 1 AN SI BATERIA MA TINE INCA 3 ZILE FARA CONVORBIRI, DOAR BEEP-URI! V-AU VAZUT MAI MICI SI MAI FRAIERICI SI V-AU DAT TELEFOANE PE MASURA!
- DI_ANA
Unregistered scrie:fratie si eu am un motorolaT190 si nu am probleme deloc cu el merge bine dar in materie de logo si tonuri varza dar tot l`as vinde
DACA VREI LOGO-URI SI TONURI, TE SFATUIESC SA-TI IEI UN NOKIA DE VREO 10--15.000.000! SA VEDEM VEI MAI FI NEMULTUMIT ATUNCI! TU FACI FIGURI LA UN AMARAT DE MOTOROLA DE 1.000.000 LEI! ASTA A RAMAS TELEFONUL SARACULUI! SAU DE AMINTIRE! DACA TOT AI IMPRESII DE ASTEA DE 1 LEU AMARAT,CUMPARATI CEVA TARE! DACA NU TACI SI INGHITE SI ZI MERCI CA IL AI SI PE ALA, CA DE ALTUL NU ESTI CAPABIL! SI MAI ZI MERCI CA TELEFONUL ALA MAI STA CU UN REDUS CA TINE!
- DI_ANA
super oferta!
si nu vrei sa-l vinzi? astept un mail cat de curand pe [email]adibucur_16@yahoo.com...cat[/email] de curand insemnand pana marti, 18.01.2005 ora 8:00, daca se poate
- just_buffy
- Junior Member
T 190 si T191....
Hai sa zicem de la inceput ca una din multele "tzepe" cand cumperi un telefon de la coltu' starzii este ca acumulatorul este dus.
Daca ati pune si voi acumulatori originali motorola (sunt separati pt. 190 si 191 desi se potrivesc fizic reciproc) asta presupune sa luati numai original si nu cu diverse etichete de firme ciudate, o sa tina bine acumulatorii.
Alta problema la t19X este incarcatorul care dicteaza in foarte mare masura cum se incarca acumulatorul.
Moto astea sunt cele mai pretentioase la incarcatoare.
Telefoanele sunt foarte bune, au meniu foarte facil, sunt rezistente la socuri comparativ cu nokia, nu produc erori soft atit de frecvent ca nokia (fac referire la nokia deoarece este ca microsoft pe piata telefoanelor, adica frumos colorate si cu bug-inside).
Daca ati pune si voi acumulatori originali motorola (sunt separati pt. 190 si 191 desi se potrivesc fizic reciproc) asta presupune sa luati numai original si nu cu diverse etichete de firme ciudate, o sa tina bine acumulatorii.
Alta problema la t19X este incarcatorul care dicteaza in foarte mare masura cum se incarca acumulatorul.
Moto astea sunt cele mai pretentioase la incarcatoare.
Telefoanele sunt foarte bune, au meniu foarte facil, sunt rezistente la socuri comparativ cu nokia, nu produc erori soft atit de frecvent ca nokia (fac referire la nokia deoarece este ca microsoft pe piata telefoanelor, adica frumos colorate si cu bug-inside).
- Eduard Bratu
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1