Initial trimis de Gabytu
SPUNE PE FATZA CE ITZI PLACE LA ANDRE SI CE NU!
Pe fatza nu-mi plac dar prin dos,blonda ar merge la o tavaleala
Initial trimis de Gabytu
Initial trimis de gerula
[Mishto!
Pe coperta unei reviste se laudau:"Noua nu ne e frica sa cintam live!"Pai cum sa le fie frica daca nici in studio habar n-au sa cinte!Ca e trasa in studio sau pe scena,o basheena ramine tot o basheena.Saracii Edy Schneider sau Bobby Stoica,multe au avut de suportat la imprimari!
Initial trimis de Gabytu
Initial trimis de laura_mdd
Ce fel de intrebare mai ii si asta? Stii foarte bine ca 90% din oameni urasc Andre. Intrebarea e de ce ii PLACE de ele si pariez ca nimeni nu are raspunde la intrebare pentru ca nu cred ca exista raspuns la intrebarea asta DUH......:mad:
Initial trimis de isa
Bai prostilor, voi nu va dati seama ca ANDRE
e singura trupa care danseaza ca lumea?Deschideti ochii!
In afara de ANDRE mai sunt aia Body & Soul, dar si aia sunt ........................
Apropo, am fost si eu la Focsani, ba chiar am prezentat pe scena ca un fotomodel adevarat, iar ANDRE a cantat ssssssuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA STITI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by isa
Bai prostilor, voi nu va dati seama ca ANDRE
e singura trupa care danseaza ca lumea?Deschideti ochii!
In afara de ANDRE mai sunt aia Body & Soul, dar si aia sunt ........................
Apropo, am fost si eu la Focsani, ba chiar am prezentat pe scena ca un fotomodel adevarat, iar ANDRE a cantat ssssssuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA STITI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Initial trimis de Aliosha
Acum m-am convins. E adevarat ce se spune despre fotomodele.
Initial trimis de Doggy_
Salutare... In primul rand vreau sa spun ca tipele de la andre sunt niste curve proaste (unii sunt mai blanzi);h !!!
Aia roscata ar trebui sa se gandeasca seryos la viata ey personala shi sa nu isi mai expuna mizeriile din familie in mass-media, iar aialalta blonda e si aia o fufa de doi bani:U !!!
Io nu intzeleg cine le askulta pe alea... Eu ma scarbec cand le vad...![]()
------------Doggy_-------------
Yeah baby... Suck it!!!:z
Fools' names like fools' faces are often seen in public places
Initial trimis de Unregistered
mai mie imi place andre ptr ca sunt multe melodii deale lor care se pot aplica in viata mea sentimentala. mai ales sunama. asda ca lasa-i pe aia in pace care le place de muzica lor. k?? mind your business
andra
Initial trimis de Madalina
pai ce sa nu-mi placa la andre? nimic nu-mi place la andre. ma enerveaza ca se cred destepte dar defapt sunt doar niste proaste care-si flutura sanii pe scena. cine are de gand sa ma contrazica s-o faca.
Initial trimis de Shosetica
Oameni buni, nu inteleg de ce pe acest site toata lumea e inebunita sa caute lucruri bune si lucruri rele despre Andre. Fetele nu sunt curve, cu tatele pe afara si asa mai departe ce s-a mai scris...ele sunt niste TARANCI notorii....asta e tot, asta e esenta, habar n-au pe ce lume traiesc, nebuni sunt parintii lor ca le incurajaza.
Initial trimis de ana3257
yo te contrazic........jutor
Initial trimis de VixxenInitial trimis de Kryszti
[B]
Iar ai jignit taranii... Eu zic ca daca faci rost de doua fete de consum din zona garii de nord din bucuresti si le speli... Ai gasit Andre! (din toate punctele de vedere)
uite s/ar putea sa o fi nimerit aici mai Kryszti. numai ca riscu e ca alea chiar sa shtie sa cante...shi atunci s/a dus draq toata treaba
Initial trimis de caddy
Mai oameni buni. De ce sintetzi asha de rai cu fetele astea? Ar trebui sa fitzi mai ingaduitori cu ele deoarece ele au muncit foarte mult sa ajunga unde au ajuns.
Initial trimis de Kryszti
:N :N :N LA asta nu m-am gandit
Initial trimis de Vixxen
uite ca s.a gasit un vajnic aparator al integritatii morale shi spirituale a ustensilelor de croshetat shi tricotat!!
monsieru caddy le apreciaza efortul la mima!
mai! o fi greu shi noi nu shtim!
Mie mi se pare ciudat ca fetele astea nu sunt nici frumoase, macar cat de cat (nu sunt chiar ca georgia, dar oricum...) si nici sa cante habar n-au. versuri de toata jena, muzica de doi lei cu tva inclus... nu inteleg!
Initial trimis de Vixxen
shtii, i/am gasit shi lu georgia asta o calitate, macar asta e decenta, ma!
e! versuri de toata jena. se vede treaba ca nu esti citit! pai cum, mai? cand auzi asha melodios "poti sa faci ce vrei cu mine ...aaa" (mai schelalaie blonda!) nu te trec fiori metafizici? nu se pogoara ingeri pe curcubee in sufletul tau sa ti/l umple de spiritualitate?
am mai spus/o shi o mai spun. recunoashte! Recunoashte, am zis! Fetele astea au un dar.....
Da, mai tii minte mesajul ala cu hi-q (Cat de profund era versul ala "nu pot sa fac nimic"). Poate pt. caddy o fi profund si asta. Iar pentru juriul de la fest cantecului de dragoste, asta a fost vers de dragoste.
lasa-ma si cu "asta e tramvaiu' 4 / se danseaza mabo quatro" sau "sa ma alinti in sapte fierbinti"
Initial trimis de Vixxen
:D eu cred ca la capitolu' versuri imbecile asia takes the cake
cu garsoniera si cu inima........da, shtii ceva. eu cred ca ASIA e ok in rest.
Si eu zic ca Asia e acceptabil pt. muzica dance. Faza cu garsionera e idioatamai ales ca irina de la asia zice ca ala e cel mai fain cantec al lor si cand al aud vibreaza nu stiu ce in ea...
Versuri imbeciule... e subiect separat pe tema asta, dar se impleteste armonios. Akcent e idiot rau...
Dar de aia din blondy cu "trimit mesaje sau te sun" o stii? Mi se pare super cretin. PArca faci un cintec despre vobitul la 3 secunde, cum era pe vremuri sau despre centul din weekend.
Iar de la andrre, sunt monumentale alea cu mosule ce tanar esti...
da ma, e normala, dar numai o gaina ("necreata") poate faca muzica langa o alta gaina (creata)...
IAr accent, nu stiu ce vor sa ia, dar se pare ca bani...
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator