C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
file, mai baga mai rau in ciatza numa daca as citi si ce scrii matale da cum iefortu ar fi prea mare ma rezum duar la epilog
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
danone, n-am suficient de clar in postu ala? deci pentru cartile t-ale nam platit nimic. am spalat pe jos in bebleoteca de cateva ori si am spalat si jamurile.
tedreac cu pemeurile tale cu tot. te mustra cunostinta? cu antzii nu cu mine.
tedreac cu pemeurile tale cu tot. te mustra cunostinta? cu antzii nu cu mine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
pe mine sigur mai bagat in ciatza...
bah uamenii rai ca neatza care suna uamenii buni ca sa le ia berea din nas sa ii puna sa se uite la teveu se lauda ca au baut.
va zic atata: frajeala, abar nare cum se defineshte "a bea"
neatza: cand bei inseamna sa iei sticla de alcol, so duci la gura sau la pahar si contzinutu sa il primeshti cu drag in stomac.
eventual (ca mine asha), pana la 6.30 az dimineatza, sa nafem vorbe.
egfsy: saptamana asta ie saptamana WASP la activ, ceia ce ie mai bine ca ozi
gsydsduf2: baics, de ce zici mah pe fatza cetz zic io pe dos? nasolule si nasuala sa fie aia care o mai bea cu tine
bah uamenii rai ca neatza care suna uamenii buni ca sa le ia berea din nas sa ii puna sa se uite la teveu se lauda ca au baut.
va zic atata: frajeala, abar nare cum se defineshte "a bea"
neatza: cand bei inseamna sa iei sticla de alcol, so duci la gura sau la pahar si contzinutu sa il primeshti cu drag in stomac.
eventual (ca mine asha), pana la 6.30 az dimineatza, sa nafem vorbe.
egfsy: saptamana asta ie saptamana WASP la activ, ceia ce ie mai bine ca ozi
gsydsduf2: baics, de ce zici mah pe fatza cetz zic io pe dos? nasolule si nasuala sa fie aia care o mai bea cu tine
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
baixinho © scrie:danone, n-am suficient de clar in postu ala?
corect era n-am fost suficient de clar in postu ala?, da asta nu schinba cu nimic datele broblemei, ca tu orcum ejtin ciatza. ki ki ki ki ki
danone scrie:baics, de ce zici mah pe fatza cetz zic io pe dos?
ca ma inerfesi. ce dracu? spui ca am umor (cum drac ai ajuns tu la conclusia asta?) da pe de alta parte alea alea si dosuri. raman la concluzia care am tras-o mai sus si anterior: tedreac cu pemeii tai. te mustra cunostinta? cu antii nu cu mine.
ANTI
-

salut cu o deosebita placere aparitia unui post nou pe industrial live pe care nu mam obosit sal citesc da sunt convins ca ie de mult bun simt si fuarte educativ astfel treadu are deja 7 posturi. sai uram la mai multe astfel ca pana in mai sa depaseasca 12 posturi.
-

Io tre sa trag tare bre ca sa pot sa fac ravagii pa la ora 15 sh-umpic,:D...da mi-e o rushineeeeeeeeeee da nu mai pot...Sh-o fuameeeeeeeeee da-m vine sa beau o bericioaica cu mult alcooooool in ia,ca mi-e rau sh-am auzit io ca sa scoate cui pa cui.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, pe mine mangrijoreaza neatza, ie a treia saptamana consecutiva de cand munceste. ie najpa, si umoru i sa cam diluat...
-

nu muncesc bre. da am avut o ideie shi ar fi pacat so perd. tu ma cunosht... shtii ce greu ie la mine cu trebile astea.
-

cine a zis bre ca sa obisnuit? puate duar neatza ca astai cu ideile ca din cauza astora ca iel care le bubuie mintea de idei trebe sa suferim noi ajtialalti fara de idei...ca la un lucru bun si constructiv nu are idei, numa la prostii si la munci
-

bre aiule, eo cred ca tu nai beut nimica az, ca te vad cam incoerent. nam intzeles nimica din ceai scris. po sa repetzi in mai putzine cuvinte?
-

ce penisu lu el sbaa zicetz voi acolo ca eo nu prea pot pentru ca sa pricep.
bine, neatza ie incoierent ca de obicei, da tu brutus?!
bah, daca ramane rebusu la 3 anuntza si pe descre ca porma iar zmiorcaie cai iau definitzii si bonusuri de nare ca sa mai dea la copchii de mancare
shfgs: LOL, a raspuns cineva pe threadu cu industriale, ma rad cu lacrimi, vazushi aiule?
bine, neatza ie incoierent ca de obicei, da tu brutus?!
bah, daca ramane rebusu la 3 anuntza si pe descre ca porma iar zmiorcaie cai iau definitzii si bonusuri de nare ca sa mai dea la copchii de mancare
shfgs: LOL, a raspuns cineva pe threadu cu industriale, ma rad cu lacrimi, vazushi aiule?
- gaga
danone, daca carturaru a ajuns la mintea lu neatza inseamna ca a baut serios in uichendu asta. io unu sper sasi revina curand
-

aba aiule, oricum ar trebui sa facem un tred de caterinca caterincilor pentru cine stie despre ce ie vorba ca io am ras cu lacrimi la faza aia.
io creca iei doi na beut destul, role, plinbari, faze, vrajeli, cand sa mai puna uamenii alcol in gura, duamne fereshte...
neatzule, nu uita sa faci subect de comentarii inperinente la adresa peselor. sau sa fac io cu aiu?
io creca iei doi na beut destul, role, plinbari, faze, vrajeli, cand sa mai puna uamenii alcol in gura, duamne fereshte...
neatzule, nu uita sa faci subect de comentarii inperinente la adresa peselor. sau sa fac io cu aiu?
- gaga
abia acu intelesei si io de ce fu carturaru saptamana trecuta in uzina. fu concert imgb
-

-

bre io zic ca azi sa postati cat mai putin si duar strictu necesar ca si-a intrat vali in mana si nu va vaz bine
-

-

deci am revenit de unte-am fost shi vad ca tot va strange casca! nu pot decat sa sper ca pana vineri |(apropo, mai sunt duar 4 zile, ca az ie deja maine imediat!) sa va revenitz!
io unu abea ajtept uichendu care vine penca vineri dupe masa o tai la o cabana in muntzii rodnei! deci va fi bine!:)
io unu abea ajtept uichendu care vine penca vineri dupe masa o tai la o cabana in muntzii rodnei! deci va fi bine!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bah file da acasa nu poti bea ? ce trebe sa merji in muntii rodnei ca sa bei. mie mi se pare peste mana da oricum fiecare cu casca lui
-

neatza, pe pimeu sau pe email, unte tze mai lesne.
danone, te-ai mai listinit?
cre ca pe treaba aia cu industrialu apuc si eu sa vad pajina a doua pe la sfarsitu anului, in conditiile in care mea-m setat 50 de posturi pe pajina.
danone, te-ai mai listinit?
cre ca pe treaba aia cu industrialu apuc si eu sa vad pajina a doua pe la sfarsitu anului, in conditiile in care mea-m setat 50 de posturi pe pajina.
ANTI
-