C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ce faci nasualo?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone, vezi ca la 3 ie rebus unde ai reale sanse sal intreci pe belea da daca vajaie damijana mai bine lasa pe alta data
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ieri, o orantreaga fiarele mele deanoua s-au chinuit sa-si atinga cotu cu linba. m-am distrat pe cinste. 10x danone, razbunarea mea fu deplina.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bon dimineu!
sper ca sunt in asentimentu lu totz comesenii carea fost in momentu cant tzin sa afirm shi sa senchiu la oamini pentro seara placuta in conpania mishcatuare a lu nejte beri (slava Domnului, am gasit tuborg strong) shi a lu nejte trebi chinezesht mai putzin furajele alea lungi shi verz care jur sa nu ma mai ating de iele shi vladone care atata tinp cat mananca ie un tip de treaba.
deci asta ie.
sper ca sunt in asentimentu lu totz comesenii carea fost in momentu cant tzin sa afirm shi sa senchiu la oamini pentro seara placuta in conpania mishcatuare a lu nejte beri (slava Domnului, am gasit tuborg strong) shi a lu nejte trebi chinezesht mai putzin furajele alea lungi shi verz care jur sa nu ma mai ating de iele shi vladone care atata tinp cat mananca ie un tip de treaba.
deci asta ie.
-

neatza - Mesaje: 5820
baicsule, danone iti da berea ca vineri, adica comanda, beti si inainte sa vina ala de citeste contuaru pleaca sa dea un telefon si iar te vaz spaland jamuri si pardoseli tuata nuaptea
-

bre, az ie doojtrei. inchidem shi tragem opluanele la concurs? anuntzam cashtigatorii? ne strangem sa sarbautorim? tzinem fro shedintza sa vedem care ce shi cum? deci?
-

neatzule, hai sa nu ne mai pupam in dosuri reciproc deuarece placerea a fo la fel de reciproca ca pupaturile reciproce.
si fladone ie baiat bun, ai tu ficsuri.
adeca ce frei sa zici aiule, ca nu dau berea? o dau mah, asa sa stii, si acu am procese de conshtiintza pt vinerea trecuta
oricum ai perdut, da ia zi, la fietnamez cand mergem?
gosidfugdo: ash fi zis ca duamne fereste muncitz si cand colosha ce vad? un nou post pe industriale
rushine
si fladone ie baiat bun, ai tu ficsuri.
adeca ce frei sa zici aiule, ca nu dau berea? o dau mah, asa sa stii, si acu am procese de conshtiintza pt vinerea trecuta
oricum ai perdut, da ia zi, la fietnamez cand mergem?
gosidfugdo: ash fi zis ca duamne fereste muncitz si cand colosha ce vad? un nou post pe industriale
rushine
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
daca te uitai mai atent ai fi vazut ca ie doo postur. asta ie... vrasta...
aloooooo! bre, am pus ontrebare cu concursu de angajari. ce facem?
aloooooo! bre, am pus ontrebare cu concursu de angajari. ce facem?
-

deci cand datz verdictele? ca spaidaru deja nu mai are unghii de ros shi ochi de zgariat de cant tot ahsteapta cu sufletu indoit ca cuasa decizia care sai lumineze viatza shi sai dezumbreasca diminetzile umbrite de somn shi shefi, sai arate calea cea dreapta shi sa nul duca pe el in ispita. il vad ca se itzeshte shi face treishpe paishpe cinshpe etc. paci pe la usha cemeului, se perpeleshte saracu de parca ashteapta sai nasca nevasta cate trei tripletzi, nu alta. bre, trabuce ai? baga trabuce ca ie bine.
deci?
ptiu. mesaju meu o fost pe delay. da' lung somn am mai dormit. atz dat deja verdictele sau leatz trimis decizia acas' prin recomandata?
deci?
ptiu. mesaju meu o fost pe delay. da' lung somn am mai dormit. atz dat deja verdictele sau leatz trimis decizia acas' prin recomandata?
-

nocturna - Mesaje: 8725
"gatishi o ciorba de porc cu tzuica"
daca vb despre persuana ta spui: gatii
ca sa incheiem odata pt totdeauna dificila conjugare olteneasca:
eo gatii
tu gatishi
el gati
ea gati
noi gatiram
voi gatiratzi
ei gatira
ele gatira
pfui am ametzit si creca am dat fo duda da viu io si ma uit mai incolo...
neatzule, ai mancat cartofi prajitz cu betzele pe care leai achizitionat aseara? sau teai resumat la sote de morcovi?
daca vb despre persuana ta spui: gatii
ca sa incheiem odata pt totdeauna dificila conjugare olteneasca:
eo gatii
tu gatishi
el gati
ea gati
noi gatiram
voi gatiratzi
ei gatira
ele gatira
pfui am ametzit si creca am dat fo duda da viu io si ma uit mai incolo...
neatzule, ai mancat cartofi prajitz cu betzele pe care leai achizitionat aseara? sau teai resumat la sote de morcovi?

- gaga
bre neatza, tari meilurile de azi! la test sa mor daca nu am dat ca ordine 5,1,2,3,4!
deci is opsedat secsual, da` familist convins!:)
deci is opsedat secsual, da` familist convins!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
danone, io nu ma obosesc de mult asa ca suntem doi
-

ah, ca tot ai aparut domnu ai, chiar voiam satz povestesc ce mancaram aseara, nejte mizilicuri, in afara de pachetzele, coltzunasi prajitz, pui sanghai, chiftelutze cu susan ca antreu, mai luaram nejte pui la plita incinsa, vacutza cu oyster sauce, porc cu alge hai tai she nejte vinete unplute pane bestiale.
ca sa shtii ce pierzi alta data.
bine, neatza a mai loat si betzele. cu iel.
ca sa shtii ce pierzi alta data.
bine, neatza a mai loat si betzele. cu iel.
- gaga
danone, ie bine ca lea luat cu iel , ce dracu va faceatzi daca se apuca sa le manance chiar acolo in locanta. radea ospatarii si cu curu de voi
bre nea disparut tredu esclusivist cu comentarii la industrie si agricultura tomna acu cand dadui de megahertz. ai dracu individiosi...
bre nea disparut tredu esclusivist cu comentarii la industrie si agricultura tomna acu cand dadui de megahertz. ai dracu individiosi...
-

vad ca se cer anumite lamuriri:
deci asear nam mai mancat nimica ca nu mai intra.
aiule, daca chibzuiai shi tu inainte sa inshirui litere aiurea pe net, opservai ca nu ie megahertz, ci sinplu, megaherz. puate unte tea influentzat pe tine minitehnicus de nu mai po sa deosebesht inima de o dioda.
deci asear nam mai mancat nimica ca nu mai intra.
aiule, daca chibzuiai shi tu inainte sa inshirui litere aiurea pe net, opservai ca nu ie megahertz, ci sinplu, megaherz. puate unte tea influentzat pe tine minitehnicus de nu mai po sa deosebesht inima de o dioda.
-

bre matinale atat de tare ma duare in flofender de cum se scrie megafleosc ala incat o sa sarbatoresc momentu asta cat de curand cu niscaiva bere si neshte mici de la cocosatu...acu cam aflat cum se scrie corect viatza mea va reintra in normal.
danone ce vrea neatza mah? se oftica?
danone ce vrea neatza mah? se oftica?
-

-

pai ie, daca te iei de unguri si megahertz jar mananci si adopta umoru celui caruia nui pot pronunta numele. nici chef de bere nu mai are, i se intuneca gandirea, se apuca de munca la biro...najpa rau.
-

as veni mah da nam voie. in plus bere fara matinalu ie ca micii fara mustar
-