C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ratzaidracucumiciivoshtriiicutotshicuberileshicualtealeasavafierushine!
lqwigf: ca erea sa uit: huooooooooooooooooooooooo
lqwigf: ca erea sa uit: huooooooooooooooooooooooo
-

neatza - Mesaje: 5820
bre nu mai ie loc de eminemi si paraziti pe forum. noroc ca mai baga matinalu un industrial sa mai schimbe peisaju. apropou, voi munciti ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre eo citeam de "luna amara" in evz!
in rest mie-e somn sh-ashtept ora doo cant mai am o tura de facut pe la nejte uamini shi dup-aia...
in rest mie-e somn sh-ashtept ora doo cant mai am o tura de facut pe la nejte uamini shi dup-aia...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bah sa va dau si io raport: mi-e rau de mor, munc, nu functzioneaza mai nimic, am o druaie de shefi pe cap carej baga nasu in compu meu, am halit o crema de zahar ars najpa si am borat-o, si berea fara de alune ie ca tzuica fara prune.
ce neatza te oftici? nu vii sa mancam si sa bem banii de intretzinere?
ce neatza te oftici? nu vii sa mancam si sa bem banii de intretzinere?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre danone, pe vremea cand beam asa simteam si io...io unu te inteleg perfect
-

merluciu: naosualo, ej nasuala pentru ca nu mea-i adus aminte satz dau ce miai dat mai de mult cand eo nu am vrut sam dai da tu meai dat ca sa stai listinita. si viner aveam satz dau ce miai dat tu mai demult cand eu nu am vrut sam dai mai de mult da am uitat satz dau inapoi ce meai dat tu mai demult. puate te prind ca data aviatuare can nentalnim num aduci aminte satz dau napoi ce miai dat tu mie mai demult desi eu nu voiam sam dai ce miai dat mai de mult.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Ha Ha!La mine toate bune shi frumoase: mancat una portzie cartofi prajitzi cu peptuletz de pui la gratar,cu checiup iute sh-un iaurt de baut,afumate toate astea cu doo kentane!...Shi nici macar n-am borat:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre da' io am ramas co nelamurire de gradu 1 macsim de importantza: danon, cine a sunat shi tea tzinut atata amar de vreme la telefon de sa cocoshat baicsu de la atatea cazmale bodyguardiene shi mopsit podeaua biblotecii? ah?
-

nocturna - Mesaje: 8725
tante prezidenta, de sunat a sunat nasuala. cu cine a vorbit, nu jtu si nij nu ma entereseaza. orcum, faptui consumat. adica tot nasuala ie.
ANTI
-

nocturno, pai na sunat nimeni, a fost duar asa la jtou ca sa se roiasca fara sa plateasca si sal puna pe baicsu la cazne.
-

breh nocturno da curiuasa mai iejti... gagicameo da nu aia iera buba, io am plecat ca ma facusem ko tehnic si nu puteam sa ma mai esprim, am reushit sa zic "eomaduc panafara ca sa daontelefon" si tzusht ...
baics, merluciu de merluciu daca inteleg ce balmajeshti acolosha, da las cami esplici tu.
auz aiule, stii ce sa plans neatza ieri? ca uizcheanu ala, shtii tu care, la lazi, nare picuratuare la sticla si cica de aia zice iel ca ie fals.
poi asha faci tu la preteni, le baji pe gat marpha de cacao?
neatzule, iartama ca iam zis da nap putut sa ma aptzin
baics, merluciu de merluciu daca inteleg ce balmajeshti acolosha, da las cami esplici tu.
auz aiule, stii ce sa plans neatza ieri? ca uizcheanu ala, shtii tu care, la lazi, nare picuratuare la sticla si cica de aia zice iel ca ie fals.
poi asha faci tu la preteni, le baji pe gat marpha de cacao?
neatzule, iartama ca iam zis da nap putut sa ma aptzin

- gaga
nasualo, ves ca ai pimeu propriu si personal.
ANTI
-

danone, pai fac si io cateun biz cu aia mai fraieri si la ala oricum nare importanta cai dai metilic,etilic, sulfuric sau uischi ca inghite tot pan la ultimu strop
-

yaurta, iar ai priceput cu curu! care na fozt povestea ashea. aiule povestesc pe ynostru, in caz ca te intereseaza...
-

baics, primit, dezlushit, repliat
lasa neatzule vrajeala ca asha ai zis, iera si afex de fatza si puate sa dovedeasca ca ti-ai introdus nejte chestii in picuratuarele de la stecle. care nu iese.
lasa neatzule vrajeala ca asha ai zis, iera si afex de fatza si puate sa dovedeasca ca ti-ai introdus nejte chestii in picuratuarele de la stecle. care nu iese.
- gaga
matinale, cand iei paosa de yvostru, sami spui shi mie daca te afli in posesia a frunui program complect sau aproape complect sau chiar mic-mic a lu' festivalu de la sziget. adica cine, cum shi de ce vine.
rectific, nu mai e nevoie, cica:
Bevestigde artiesten:
Amorphis
Bloodhoundgang, the
Children of Bodom
Chumbawamba
Klezmatics
Rasmus, The
Warsaw Village Band
rectific, nu mai e nevoie, cica:
Bevestigde artiesten:
Amorphis
Bloodhoundgang, the
Children of Bodom
Chumbawamba
Klezmatics
Rasmus, The
Warsaw Village Band
-

nocturna - Mesaje: 8725
shi mai ie shi asta:
http://www.diaksziget.com/main/szigetindex.php
http://www.diaksziget.com/main/szigetindex.php
-

io plec shi ne vedem maine, da` vreau sa suptliniez ca nu ie opligatoriu ca uischieanu sa aiba picuratuoare ca sa fie orijinal, intrucat am beut in tzara de origine a lu un uischi shi n-avea picuratuoare shi brian, tipu de la bar(care lucra acolo de doojde ani) a zis ca ashea ie modelu!
deci pa!
deci pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file , ie greu sa esplici unor uameni care tuata viata lor au distilat borhot de corcoduse in sticle de lapte sau au trait in sihastrie prin nu jtiu ce cotlon piedut prin munti singura lor preocupare fiind dusu oilor la ciurda.
nocturno, da chestiile alea boldite de matale nu ie mai indicate pe tredu de schelalaieli si grohaieli live?
nocturno, da chestiile alea boldite de matale nu ie mai indicate pe tredu de schelalaieli si grohaieli live?
-

bah voi atz vazut cea facut baicsu pe concurs pronosport?
duamne, cum ai putat sa faci asha ceva??!!!!! acu nam sa mai pot sa dorm nuaptea ca ai uitat tu sancercuieshti.
aiule, ai dreptate, ma duc acum sa scriu de rasmus la tredu cu industriale.
naie, nu adefarat, neatza zice ca daca nu are picuratori ie facut la najpa pe vapor, asta ie, isi mai ia si unii tzeapa.
am uitat sa incercuiesc 1 de la Bologna - Brescia.
duamne, cum ai putat sa faci asha ceva??!!!!! acu nam sa mai pot sa dorm nuaptea ca ai uitat tu sancercuieshti.
aiule, ai dreptate, ma duc acum sa scriu de rasmus la tredu cu industriale.
naie, nu adefarat, neatza zice ca daca nu are picuratori ie facut la najpa pe vapor, asta ie, isi mai ia si unii tzeapa.
- gaga
io creca cuacavetele sa dus in provincie sa mai faca rost deo damijana cu 4 litri de vin
-

nocturno, vez in dreapta sus coltz scrie enlglish version. poate ca ala sa fie butonu de inglesa. zic eo
mutam acilea editu:
yaurta, zau ashea... nui frumos ce faci. eo tzam mai zis ca cu unii oamini trebe sa te portz frumos. ca shi cu chelneru dasear de la chinezesc. aoeloooo aiule, habarnai cea facut danone pacolo, mai bine ca nai venit...
care va sa zica nici na intrat bine in crashma ca sa uitat la oberu care neantanpinat shi ia zis lu ala ca ia sa caca pe iel de ristorante, ca iei sai aduca chineji adevaratzi nu romani mitocani shi na ajtebtat sa ne zica ala ce masa ie libera ca sa napustit in prima sala, a ridicat doo duamne de la o masa (deshi mai erau vro cinci libere) ca cica aia ie masa iei shi daca nu se ridica in doo secunde ishi baga doo dejte pe gat shi le borashte in poshete.
noroc cu afexu ca a mai linishtito. am loat noi cateo bere, danone shia loat cinci din prima ca cica sta mai bine pe masa decat in frigidel. femeie... ce sai faci?
a baut doo pahare cu inghitzituri mari, shi cant a venit chelneru sa nentrebe ce comandam, a tras yaurta o ragaiala de sa cutrmurat peretzii. sa scuzat chelneru shi a zis ca nu shtie sigur daca are ashea ceva, da promite ca intreaba la bucatarie. sa ufticat danone ca crezut ca face ala mijto de ia shi sa aplecat unpic po parte sha tras o bashina daia crunta shi dupaia catre chelnar: "vez sa nutz dau io dastea daca vii cu tupeu dasta jegos acilea! hai, marsh la bucatarie shi dane neshte chinezarii dalea cum avetz acilea!"
mam uitat la chelnar, avea ochii in lacrimi. il loase pe afex mai doparte shii zicea ca iel in viatza lui na patzit ashea ceva shi ca ie chiar dispus sai dea lu afexu o masa inbelshugata gratis numa sa o scoata pe aia din local. tzai gasit!
cant a adus plita aia incinsa, a dat danone o flegma pe tavitza aia dupe care a inceput sa racneasca pacolo ca asta ie o jicnire ca nu destul de ferbinte ca trebuia sa sara scuipatu la juma de metru.
jale! cred ca nu ne mai primesc aia acolo.
mutam acilea editu:
yaurta, zau ashea... nui frumos ce faci. eo tzam mai zis ca cu unii oamini trebe sa te portz frumos. ca shi cu chelneru dasear de la chinezesc. aoeloooo aiule, habarnai cea facut danone pacolo, mai bine ca nai venit...
care va sa zica nici na intrat bine in crashma ca sa uitat la oberu care neantanpinat shi ia zis lu ala ca ia sa caca pe iel de ristorante, ca iei sai aduca chineji adevaratzi nu romani mitocani shi na ajtebtat sa ne zica ala ce masa ie libera ca sa napustit in prima sala, a ridicat doo duamne de la o masa (deshi mai erau vro cinci libere) ca cica aia ie masa iei shi daca nu se ridica in doo secunde ishi baga doo dejte pe gat shi le borashte in poshete.
noroc cu afexu ca a mai linishtito. am loat noi cateo bere, danone shia loat cinci din prima ca cica sta mai bine pe masa decat in frigidel. femeie... ce sai faci?
a baut doo pahare cu inghitzituri mari, shi cant a venit chelneru sa nentrebe ce comandam, a tras yaurta o ragaiala de sa cutrmurat peretzii. sa scuzat chelneru shi a zis ca nu shtie sigur daca are ashea ceva, da promite ca intreaba la bucatarie. sa ufticat danone ca crezut ca face ala mijto de ia shi sa aplecat unpic po parte sha tras o bashina daia crunta shi dupaia catre chelnar: "vez sa nutz dau io dastea daca vii cu tupeu dasta jegos acilea! hai, marsh la bucatarie shi dane neshte chinezarii dalea cum avetz acilea!"
mam uitat la chelnar, avea ochii in lacrimi. il loase pe afex mai doparte shii zicea ca iel in viatza lui na patzit ashea ceva shi ca ie chiar dispus sai dea lu afexu o masa inbelshugata gratis numa sa o scoata pe aia din local. tzai gasit!
cant a adus plita aia incinsa, a dat danone o flegma pe tavitza aia dupe care a inceput sa racneasca pacolo ca asta ie o jicnire ca nu destul de ferbinte ca trebuia sa sara scuipatu la juma de metru.
jale! cred ca nu ne mai primesc aia acolo.
-

bre, va zic io, ajtia cu alunitza pe pula le jtie pe tuate inclusiv carei botonu de engleza
-

bah aiule, totz se lauda ca avea d'alea, negi, alunitze, duamne fereshte.
da tu sa nu te uitz in gura lu ala ca nu ie adevarat, iel saracu venise varza ca a zis ca daca nu are picuratuare sash picure uischianu in glanda trebe ca sal tuarne si la turnat pana na mai vazut care-i persuana mea, care-i afex, care-i vladonne ca chelneru i-a zis sa nu-l mai priveasca asha galesh, chiar daca n-are barba iel nu ie femeie, picolitza s-a ascuns in veceu de cand l-a auzit de negu pe pe penis.
iadefarat ca iera un chinez care se uita cu jind la jlitzu lu neatza, ca parca l-am auzit io ca negii aia are mare cautare la mancarile lor alea chinezesht, mai alesc pruaspetz cum se lauda neatza ca-i are.
acu mie mi-a fost rusine sa stau cu iei la masa care neatza, creca de la uischianu ala, manca cu deshtele de zicea ca-s betze, ca porma iar s-a uitat chelneru ala intr-o dunga la gat ca a zis sa i le inpacheteze ca iel vrea sa le ia acasa.
ne-am chinuit o ora sa il convingem ca alea ie dejtele lui, da nu s-a lasat pana nu le-a bagat in pozonar zicandush "mama ce iam facut pe chinezii ashtia, leam furat betzele care este"
cum s-a farshit nu stiu ca l-am lasat pe nebun in bratzele la afecs care dormita, mi se paru mie cam lins in barba da am zis ca ie mai bine sa plec pana nu vine chinezu cu chelneru sa-i ia negu deci atata mai pot sa tziu minte.
da tu sa nu te uitz in gura lu ala ca nu ie adevarat, iel saracu venise varza ca a zis ca daca nu are picuratuare sash picure uischianu in glanda trebe ca sal tuarne si la turnat pana na mai vazut care-i persuana mea, care-i afex, care-i vladonne ca chelneru i-a zis sa nu-l mai priveasca asha galesh, chiar daca n-are barba iel nu ie femeie, picolitza s-a ascuns in veceu de cand l-a auzit de negu pe pe penis.
iadefarat ca iera un chinez care se uita cu jind la jlitzu lu neatza, ca parca l-am auzit io ca negii aia are mare cautare la mancarile lor alea chinezesht, mai alesc pruaspetz cum se lauda neatza ca-i are.
acu mie mi-a fost rusine sa stau cu iei la masa care neatza, creca de la uischianu ala, manca cu deshtele de zicea ca-s betze, ca porma iar s-a uitat chelneru ala intr-o dunga la gat ca a zis sa i le inpacheteze ca iel vrea sa le ia acasa.
ne-am chinuit o ora sa il convingem ca alea ie dejtele lui, da nu s-a lasat pana nu le-a bagat in pozonar zicandush "mama ce iam facut pe chinezii ashtia, leam furat betzele care este"
cum s-a farshit nu stiu ca l-am lasat pe nebun in bratzele la afecs care dormita, mi se paru mie cam lins in barba da am zis ca ie mai bine sa plec pana nu vine chinezu cu chelneru sa-i ia negu deci atata mai pot sa tziu minte.
- gaga