C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eo revin dupe seinfeld. puate se trezeshte shi yaurta de unte o dormi shil alunga dracu de la conputer pe pushtulica ala care scrie prostii aicia de pe contu iei. najpa frate! te duci shi tu sa te hodinesht putzin shi vine un neavenit (ca alfel nici nu po sai zic) gaseshte treaba deschisa shincepe sa tuarne mizerii. pai nui frumos!
-

neatza - Mesaje: 5820
ba am venit si io sa va salut cum s-ar spune deci Salut...maine o sa fiu si io prezent la munci asa ca o sa stam mai mult de aberat 

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
io lash alunga da nu prea pot finca ie alter ego al meu si dacal alung pot sa patzesc ca edi murfi in profesoru trasnit, da tu dute la sainfeld, puate asa mai invetz si tu ceva, de ecsenplu linba engleza.
vez sa nu itz iei si stecla cu tine ca fara picurator vad ca face ravagii.
vez sa nu itz iei si stecla cu tine ca fara picurator vad ca face ravagii.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cuacavete stai bre linistit ca nam simtit ca ai lipsit.
bre mati facut sa ma pish pe mine de ras . rusine sa va fie
bre mati facut sa ma pish pe mine de ras . rusine sa va fie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
m-am intors da` plec la bere, nu inainte de a va sugera timid ca odat sh-odat om bea un jack daniel`s adus de la iel de-acasa fara picuratuoare!!!!
peseu: n-am specificat data! puate fi maine, puate fi peste zece ani, da` tot va fi!
peseu: n-am specificat data! puate fi maine, puate fi peste zece ani, da` tot va fi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
"Ash bea nishte zeama de cleshte de nu mai pot"
cerei lu neatza puatetz gaseshte zama d'aia fara picuratuare
naie, nu te baga ca abar n-ai, ca acu te baga neatzan pl care ieste
cerei lu neatza puatetz gaseshte zama d'aia fara picuratuare
naie, nu te baga ca abar n-ai, ca acu te baga neatzan pl care ieste
- gaga
bre, deci la treaba cu picuratoru va zic tot eo cum sta duma, deshi mie cam rushine. voi shtitz cum se manifesta yaurta cant eubeshte: da cu ceapuca dupe nefericitu pe care i sa pus pata. asear cred ca consortu lu yaurta cazuse in dizgratzii pe motiv ca a avut tupeuu sai spuna "draga, te rog eo nu vomita chiar sub masa, dute shi tu la buda ca totz oaminii normali, hai te ruaga tata"
atata a trebuit sa auda yaurta ca ia zanbit lu primu chelnar care a avut ghinionu sa treaca pacolo. ianghetzat lu biatu om sangelen vine de la zanbetu ala. shi omu avea ca la fo patruj de ani, iar dupa cum nea esplicat ulterior, ca fost asistent voluntar pe insula leproshilor vazuse multe la viatza lui. yaurta, cant la vazut pala inlemnit acolo shi tremurand ca varga, ce shio fi zis, credea ca la cucerit instantaneu, ashea ca ia bagat replica iei de spart ghiatza la agatzat, atunci cand vrea sa se dea pretzioasa: "ce faci coaie?"
ce era ala inlemnit acolo, da dupa treaba asta sa petrificat da dreptu. consortu mneaiei se facuse mic pe scaun shi incerca sa para ca sa ashezat din gresheala la masa aia, iar eo cu vladone neam adus brusc aminte ca avem o treaba urgenta unteva shi trebe sa plecam.
o laie! da ceam putut sa ne shutim dacolo la ce scandal a facut? incepuse sa sa "comverseze" cu respectivu chelner: "ba m*ie, ne aduci odat laturile alea de le zicetz sosur? ca mi sa latzit oichi de sete!"
na avut ala incotrou shi ia adus cu mana tremuranda trei boluri d'alea cu sos. "auz bai p*la, da tzutzurel nare gamelele astea?" Puate unte a petrecut yaurta prea mult tinp printre militari de nu shia dat seama ca la alea nu le zie gamele. "Fara tzutzurel ie contrafacute bai, sa shtii de la mine!"
na mai apucat saracu om sai espuna ca nu ezista pe fatza lu pamantu asta bol de sos cu tzutzurel, sau sai esplice felu in care se foloseshte linguritza, ca yaurta a pus mana pun bol d'ala shi zvarsht! a aruncat cu iel dupe chelner. dupaia sa intors catre noi shi nea zis cu glas pisicesc: "Ia uite ce draguuuutz... ce fumos plange! shi nici nu la lovit ashea tare, duar ia crestat unpic arcada". iar intrun acces de omenie cum rar intalnesht, sa oferit sai esplice femeii de servici cum poa sa scoata mai iute petele de sange de pe costumu chelnarului.
shi ar mai fi, da mie cam rushine sa spun chiar tot.
atata a trebuit sa auda yaurta ca ia zanbit lu primu chelnar care a avut ghinionu sa treaca pacolo. ianghetzat lu biatu om sangelen vine de la zanbetu ala. shi omu avea ca la fo patruj de ani, iar dupa cum nea esplicat ulterior, ca fost asistent voluntar pe insula leproshilor vazuse multe la viatza lui. yaurta, cant la vazut pala inlemnit acolo shi tremurand ca varga, ce shio fi zis, credea ca la cucerit instantaneu, ashea ca ia bagat replica iei de spart ghiatza la agatzat, atunci cand vrea sa se dea pretzioasa: "ce faci coaie?"
ce era ala inlemnit acolo, da dupa treaba asta sa petrificat da dreptu. consortu mneaiei se facuse mic pe scaun shi incerca sa para ca sa ashezat din gresheala la masa aia, iar eo cu vladone neam adus brusc aminte ca avem o treaba urgenta unteva shi trebe sa plecam.
o laie! da ceam putut sa ne shutim dacolo la ce scandal a facut? incepuse sa sa "comverseze" cu respectivu chelner: "ba m*ie, ne aduci odat laturile alea de le zicetz sosur? ca mi sa latzit oichi de sete!"
na avut ala incotrou shi ia adus cu mana tremuranda trei boluri d'alea cu sos. "auz bai p*la, da tzutzurel nare gamelele astea?" Puate unte a petrecut yaurta prea mult tinp printre militari de nu shia dat seama ca la alea nu le zie gamele. "Fara tzutzurel ie contrafacute bai, sa shtii de la mine!"
na mai apucat saracu om sai espuna ca nu ezista pe fatza lu pamantu asta bol de sos cu tzutzurel, sau sai esplice felu in care se foloseshte linguritza, ca yaurta a pus mana pun bol d'ala shi zvarsht! a aruncat cu iel dupe chelner. dupaia sa intors catre noi shi nea zis cu glas pisicesc: "Ia uite ce draguuuutz... ce fumos plange! shi nici nu la lovit ashea tare, duar ia crestat unpic arcada". iar intrun acces de omenie cum rar intalnesht, sa oferit sai esplice femeii de servici cum poa sa scoata mai iute petele de sange de pe costumu chelnarului.
shi ar mai fi, da mie cam rushine sa spun chiar tot.
-

mai omu lu tumnezeu, io tiam zis ca sa nu bei sia doua stecla fara picuratuare, ca se vede lumea alfel prin ia.
eo cred ca tenporal matale incurci borcanele cu sosierele care ierau, tu mic si nestiutor, netrecut prin crajme mai acatarii, ca tea vazut si picolitza cum beleai ochii la chestiile alea pe care atunci leai fasut intaiajdata.
duar te-am sfatuit totz, mai amical, mai cu fortza, sa o lashi draq de bere care dupe uischean iera jale ce ai facut la masa acolosha. mai ales cand tiai dat seama dupe accent ca picolitza ie unguruaica, ca plangea saraca in veceu "oghiosh boghiosh, cum scap io de uratu ala, menio zonio", ai mai vrut sa-i dai si bonus la neg nejte peri de pe cuaie.
ghinionu tau fu ca badigardu care ti-a esplicat ca la chinezeshti nu ie sare, care te-a facut satz apleci capu si sa te freci pe freza ca ai zis ca tu nu potz pentru ca sa mananci fara sare, noroc ca n-a dat prea tare de ai mai apucat si tu sa vez directzia mesei ca sa pui capu in bolu de orez de ziceai ca ie bine ca ie muale si caldutz.
acuma nici io nu pot sa zic tot ca sper sa fi uitat si tu macar cat a ras lumea de tine cand ai frut sa ne aratz la masa ce frumuasa ie alunitza si din jlitz in loc de plenitudinea pe care o astepta aia cu sufletu la gura s-a vazut ca locu iera cicatrizat de mult.
da nu pot pentru ca sa fiu nesimtzita sa zic asha ceva, ca puate ma reclami si imi iau ban.
neatzule, lasa tati bautura, asculta-ma pe mine bai coitze.
eo cred ca tenporal matale incurci borcanele cu sosierele care ierau, tu mic si nestiutor, netrecut prin crajme mai acatarii, ca tea vazut si picolitza cum beleai ochii la chestiile alea pe care atunci leai fasut intaiajdata.
duar te-am sfatuit totz, mai amical, mai cu fortza, sa o lashi draq de bere care dupe uischean iera jale ce ai facut la masa acolosha. mai ales cand tiai dat seama dupe accent ca picolitza ie unguruaica, ca plangea saraca in veceu "oghiosh boghiosh, cum scap io de uratu ala, menio zonio", ai mai vrut sa-i dai si bonus la neg nejte peri de pe cuaie.
ghinionu tau fu ca badigardu care ti-a esplicat ca la chinezeshti nu ie sare, care te-a facut satz apleci capu si sa te freci pe freza ca ai zis ca tu nu potz pentru ca sa mananci fara sare, noroc ca n-a dat prea tare de ai mai apucat si tu sa vez directzia mesei ca sa pui capu in bolu de orez de ziceai ca ie bine ca ie muale si caldutz.
acuma nici io nu pot sa zic tot ca sper sa fi uitat si tu macar cat a ras lumea de tine cand ai frut sa ne aratz la masa ce frumuasa ie alunitza si din jlitz in loc de plenitudinea pe care o astepta aia cu sufletu la gura s-a vazut ca locu iera cicatrizat de mult.
da nu pot pentru ca sa fiu nesimtzita sa zic asha ceva, ca puate ma reclami si imi iau ban.
neatzule, lasa tati bautura, asculta-ma pe mine bai coitze.
- gaga
de fapt, ca sa lamurim odat pentru todeauna: deci nam fost noi aia, noi numa am vazut shi neam facut ca nu suntem cu omu. de fapt vladone a facut tuate astea shi dupaia a dat vina pe noi. da nu erea frumos sa zicem tuate astea despre om, ashea cam loat vina asupra nuastra. da acuma vad ca sengruasha gluma shi ie mai bine sa ziceam adevaru adevarat: deci vladone a fost!
lasdk: de ce scrie la clasa veshnic muncituare in loc de veshnic, vesnc? inseamna ceva? ie fro iluzie?
lasdk: de ce scrie la clasa veshnic muncituare in loc de veshnic, vesnc? inseamna ceva? ie fro iluzie?
-

-

-

nasoaloooooooooooooooooooo, ej nasuala rau de tot
haidi-tzi pa. am inchis io.
haidi-tzi pa. am inchis io.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineata ar fi daca ati avea si voi unpic de mila pentru astia ca mine care se scoala cu noapteancap din cauza de naibastiedece. adica, intru io peaici sa deschid jamurile sa intre aeru proaspat dedimineata in biurourile astea pline de fum si miros etilic, dupa ce inprealabil lam trezit pe portar cu virfu de la bocanc peste glezne, deci cum spuneam, mapuc eu sa string foile care zac vraishte pe sub intre linga scaune mese dulapuri fishete scrumereplineochi si dau cu ochii de declaratiile voastre de ieri despre frumosul program artistic prestat la restaurantul cu chineji. zic,ma, or trebui, sa nulearunc, ia sa vad despre ce e vorban propozitie sincep si citesc si citesc sincep sa rad cu lacrimi in ochi si rid si rid pina mi se face rau si hipotensiva cum sunt ca nici cafeaua nusi mai face efectu leshin in plina crisa de lipotimie. nustiucit am zacut asa, dastiu ca mam trezit brusc cu citiva bocanci peste ochi bocanci posedati de portar care auzind hohotelile mele a venit sa vada cei si gasinduma imprastiata printre scaune sa gindit sa ma ajute sa ma ridic si sa se si rasbune totodata aplicindumi in ochi bocancii maisusnumiti. asa ca acu desi ploo voi purta ochelari de soare pe figura chiar sin clasa ca da bine si zic fiarele cas shtocara ca ei.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nihau lalola la elitistii truditori
file, tomna ce zicea nea dedu azi la teveu ca in cluj vinde astia paine cu escremente de sobolani si alte minunatii de jenu asta. nu-i de mirare ca multi p-acolo mananca duar bere.
pe matinalu azi sa nu prea contam cum de alfel nam prea contat in ultima vreme ca asear a avut nushce probleme cu alunita care se umfla de la bere
danone, mai bine azi? un rebus ceva?
bah a zis unu pe sex ca ie nasol la curve in ziua de azi ca oricum iel na fost niciodata . pishator.
in rest saveti o zi buna spre escelenta si o veste buna pt baicsu caruia o sai vina romario la gala lu gica a lu popescu
file, tomna ce zicea nea dedu azi la teveu ca in cluj vinde astia paine cu escremente de sobolani si alte minunatii de jenu asta. nu-i de mirare ca multi p-acolo mananca duar bere.
pe matinalu azi sa nu prea contam cum de alfel nam prea contat in ultima vreme ca asear a avut nushce probleme cu alunita care se umfla de la bere
danone, mai bine azi? un rebus ceva?
bah a zis unu pe sex ca ie nasol la curve in ziua de azi ca oricum iel na fost niciodata . pishator.
in rest saveti o zi buna spre escelenta si o veste buna pt baicsu caruia o sai vina romario la gala lu gica a lu popescu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220