Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 18, 2004 1:39 pm

secuiule, nu la tine faceam referire.
cat despre Steaua...lasa ca o sa se razbune duminica la fotbal pe campioana en-titre a Romaniei la acest sport.

apropos...campioana Romaniei la hockey joaca in vreo cupa europeana sau competitie internationala ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Joi Mar 18, 2004 1:52 pm

Da, Cupa Continentala.
Si avem inca finala in Liga Pannonia, cu Ferencvaros Budapesta, luni acolo, miercurea la Ciuc jucam
"Cinste lor, cinste lo, cinste CAMPIONILOR!!"
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Mar 18, 2004 2:16 pm

A aflat si Prosportu' de meciul de alataieri ! Cititi si distrati-va de ce produce Gliga pe cale bucala:

http://www.prosport.ro/eKontentFiles/home/alte_sporturi/alte_sporturi/Imnul-secuilor-intonat-la-Ciuc-1803.html
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Joi Mar 18, 2004 2:45 pm

auzi ba fatza de spate, pe forum scriu cum vreau eu si ce vreau eu. daca vreau sa ma pis cu bolta pe fosta campioana a Romaniei la hochei, ma pis cu bolta. daca vreau sa ma cac pe ea de sus, ma cac pe ea de sus.

ps: sper sa nu iti treaca prin cap sa imi dai avertisment pentru acest post ca tu ai deschis subiectul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 18, 2004 2:52 pm

ba da. pentru felul cum mi te-ai adresat primesti un avertisment. eu nu m-am adresat tie cu nici un apelativ jignitor.
dar pt. ca azi e sarbatoare...nu ti-l voi contoriza
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Joi Mar 18, 2004 3:09 pm

Cred ca Ghionoiul are dreptate. Sa lasam si pe arbitrii si pe stelistii in plata Domnului. Dar cred ca si Baix are dreptate, ca scrie ce vrea muschii ei aici. Echipele din provincie s-au saturat de aceste echipe care pana-n 89 au facut ce au vrut, iar dupa si-au gasit niste parveniti sa-i sponsorizeze cumpararile de jucatori. Noroc ca si Ciucanii au un astfel de om (nb. Kurko) pentru care am un respect deosebit. El nu numai cumpara jucatori dar si construieste vreo 5 patinoare artificiale in cinci comune din Harghita (ceea ce n-a reusit sau n-a vrut conducerea noastra ceea draga din bucuresti).
Stelistilor, nu va fie teama, copiii harghiteni vor avea conditii sa joace hochei, voi numa' sa aveti bani.
Chiar acuma s-a terminat meciul pe tvsport, si imi vine sa dau cu capul in pereti, cum de n-am putut sa ma duc si eu acasa, sa fiu alaturi de acesti suporteri grozavi.
"Cinste lor, cinste lor, cinste campionilor!!"
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Joi Mar 18, 2004 4:01 pm

Ma bucur sa aud ca in Harghita exista un om pasionat de hochei care da si bani cu ghiotura pentru acest sport. Este excelent ca se fac patinoare noi, e nevoie de asa ceva pentru progresul hocheiului romanesc, e nevoie ca un numar cat mai mare de copii sa se indrepte catre acest sport, caci altfel nu stiu cata vreme vom mai reusi sa mentinem aceasta situatie fericita, dar neverosimila, sa fim in grupa B mondiala cu numai 4 patinoare acoperite in toata tara.
Ma intreb daca nu s-or gasi astfel de oameni care sa resusciteze si alte centre de traditie din hocheiul romanesc: Galati, Brasov, Cluj sau Radauti.
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Joi Mar 18, 2004 4:10 pm

off topic: daca iti aduci aminte, ti s-a spus de miliarde de ori sa nu te mai iei de mine si de pe cei care scriu pe clasa muncitoare, dar vad ca iti intra pe o ureche si iti iese pe amandoua. daca nu te-ai fi bagat in seama cu faza cu ziaristul care denigreaza total fosta campioana a Romaniei (sa dea Dumnezeu numai asa sa vorbesc despre ea), nu ti-as mai fi spus ce ti-am spus. intra pe site-ul ziarului la care lucrez si vezi ce am scris acolo, daca am denigrat vreun pic fosta campioana a Romaniei (ce imi place cum suna).

ghionoiule, Janos Kurko are bani de ii intoarce cu cazmaua. daca vrea mujchii lui abdominali, construieste cate un patinoar in fiecare oras. mi-as dori ca peste 3-4 ani actuala campiaoana a Romaniei, SPORT CLUB MIERCUREA CIUC sa joace in play-off cu Progym Gheorgheni sau cu Sportul sau cu HC Csikszereda sau cu orice alta in echipa de fosta campioana a Romaniei si finalista mica.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Painkiller » Joi Mar 18, 2004 4:21 pm

Dragi tovarasi si pretini!

Am onoarea sa va anunt, SCMC ieri si-a schimbat numele in Spirt Club Miercurea Ciuc. Eu am avut deosebita placere sa fiu introdus in primul rand al echipei total dezlantuite, din pasa lui Elekes, apoi prin Scerbatyuk, resp Viszkis am marcat trei sticle de vin in situatia singur cu barmanul. Din pacate Viszkis si-a pierdut capul in timpul meciului, ma si intreb cine te-a trezit la detoxicare?
Azi inainte de masa au inceput prelungirile, numai ca din pacate am pierdut niste jucatori foarte valorosi care accidentu-se (cazand de pe masa, loviti de raceala din sant etc) am ramas destul de putini. Dar seara incepem din nou, si in caz de egalite maine rejucam meciul.
Painkiller
Junior Member

Mesajde tnt » Vin Mar 19, 2004 9:05 am

Buna baietii buni
uitati vedeti si nu credeti ce se scrie in publicatia de sport nr 2 din Romania(doar 2 sint) cind mult iubitul si stimatul steaua nu cistiga vre un campionat.

http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=8578

Dar adevarul este ca sint si comentarii realiste din partea concurentei

http://www.prosport.ro/eKontentFiles/home/alte_sporturi/alte_sporturi/Valuri-de-sampanie-1903.html

Un singur lucru conteaza :SINTEM CAMPIONI
tnt
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 19, 2004 9:40 am

teneteule, am cetit si io zearu in metrou si nu mi-a venit sa cred ce-mi vad ochilor (ma refer la gazeta). eu nu cred ca oana a scris acele chestii. sunt convins ca a scris alea pentru ca asa i s-a spus. o cunosc suficient de bine (este una dintre cele mai bune prietene ale mele, cel putin asta cred) ca sa afirm ca alea nu sunt ideile si gandurile ei. stilul ei este cu totul si cu totul altul. ea este un excelent ziarist ar fi scris si faptul ca la Bucuresti, suporterii finalistei au scandat "Romania este tara mea / Si ne pi*** pe Ungaria ta / Ale ale ale ale / Sa-ti dam la m*** bozgore". poate ca s-o fi schimbat, nu stiu, si o sa am o discutie cu ea pe tema respectivului material.
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Vin Mar 19, 2004 10:01 am

Dupa ce am citit articolul din Gazeta, mi-a venit brusc un chef sa bag un post dur de tot la adresa respectivei, dar m-am mai calmat citind postul lui Baix. Oricum, este inadmisibil sa apara asa ceva intr-un ziar care se vrea (si in general este) serios.
Ce mama dracu' legatura e intre campionatul de hochei si Imnul Secuiesc ? Daca oamenii vor sa-l cante, n-au decat ! Traim intr-o tara libera, nu ? Imnul secuiesc nu e Imnul Ungariei, e un cantec patriotic gen "Tricolorul" nostru. Daca niste romani din Ucraina, sa zicem, ar canta Tricolorul la o manifestare publica la Cernauti, sunt convins ca toata presa romaneasca i-ar lauda pentru asta. De ce nu sunt unii in stare sa judece cu aceeasi unitate de masura ?
Aseara am vazut la TV Sport reluarea ultimului meci. Mi-a mai trecut supararea pe TV Sport :b Iar atmosfera de pe Vakar Lajos a fost pur si simplu superba ! Dupa ce in timpul jocului spectatorii ii mai fluierau din cand in cand pe stelisti (in special pe Coco), la sfarsit i-au aplaudat, asa cum sade bine unui public frumos. Momentul intonarii Imnului Secuiesc m-a impresionat si pe mine.
"Ajutorul de comentator", un ziarist local, nu i-am retinut numele, a zis o chestie care mi-a placut: de succesul Sport Clubului ar trebui sa se bucure toti suporterii echipelor mici de provincie care duc o lupta inegala cu Bucurestiul: iubitorii de fotbal de la Craiova, de handbal de la Baia Mare sau de rugby de la Constanta.
Singurul moment mai jenant din timpul meciului a fost atunci cand s-a scandat "unde p... m... esti". Era mai frumos fara asta. Dar, repet, atmosfera a fost superba ! Felicitari, baieti !
ghionoiul

Mesajde A Viszkis » Vin Mar 19, 2004 10:02 am

Pain, n-ai numarat bine "golurile"! Din pasa mea am marcat doua, si inca doua din pasa presedintelui Antal, si una din pasa ta. Asta e 7, cu cele lui Elekes si Serbatyuik! Intr-adevar, eu m-am accidentat putin, si acest lucru se resimte si astazi. durere de cap, etc.
Aseara am vazut reluarea meciului pe tevesport, si culmea culmei, tot cu 6-1 am castigat :) Eram atat de fericit, incat repede am baut o sticla de vin cu taica-meu :)
Moshule, nu poti sa spui lucruri urare despre Baix, pentru ca tine cu Ciucul!!! Impartialitate la jurnalisti, cand e vorba de hochei, nu exista! Uita-te pe tevere, unde emil hossu longin a vazut din dubla mansa de la Ciuc numa`cand stelistii erau trantiti pe mantinela, cand s-a cantat imnul Secuilor, a auzit numa` injuraturile in lb romana si a vazut numa` slovaci pe gheata. Iar poponarul ionascu de la prosport, care linge curul cand stelistilor, cand a noastra, a scris un articol de rahat. Felicitari pentru proteve, care a relatat frumos evenimentul asteptat de 75 ani!
A Viszkis
Junior Member

Mesajde tnt » Vin Mar 19, 2004 10:14 am

ghionoiule "Ajutorul de comentator" se numeste Becze Zoltan si este un baiat de nota 11 referitor la cit suflet pune ca jurnalist in hocheiul si in general sportului alb din zona noastra.Imi pare bine ca in sfirsit sint si comentatori din Bucuresti care cunosc regulile acestui sport(felicitari TV SPORT) si nu citeaza ca marcator reclama de pe spatele jucatorilor.Referitor la Oana am incredere in ceea ce sustine Baix n-ar fi primul caz cind un jurnalist este obligat sa-si dea numele la un articol cu care nu este de acord.Totusi corect ar fi sa o invitam aici in forum sa-si spuna ea parerea despre ce a vazut si auzit daca a fost la Ciuc
tnt
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 19, 2004 11:09 am

Zoli Becze a fost primul ziarist din Miercurea Ciuc cu care am intrat in legatura. venise mai demult la Bucuresti la un meci intre fosta campioana a Romaniei si SPORT CLUB MIERCUREA CIUC. intamplator, citise un articol scris de mine in ziarul la care lucrez, in care facusem de rahat galeria fostei campioane ca aruncase pe gheata cu sticle, scaune rupte si alte alea. Zoli nu stia cine sunt, eu nu stiam cine este el. cand m-a intrebat daca il stiu pe baixinho © (a spus numele meu) de la ziarul cu pricina, mi-a inghetat sangele in mine si i-am zis ca nu-l stiu. sincer, mi-era sa nu ma pocneasca acolo, ca nu stiam ce intentii are. omu m-a crezut pe cuvant si mi-a zis sa-i transmit felicitari cu baixinho © pentru materialul cu pricina. i-am zis ca asa o sa fac, iar dupa prima repriza i-am spus cine sunt si de atunci suntem prieteni. o sa va spun si cum am cunoscut un alt ziarist din Miercurea Ciuc, dar in special pe seful lui, care m-a imbatat de nu mai eram in stare nici sa ma ridic de la masa.

ps: o sa vorbesc cu Oana sa intre pe site-ul asta, dar nu cred ca o sa vrea. si a fost la Ciuc, asta pot sa iti garantez.
ANTI

baixinho©

Secuii

Mesajde Monsters INC. » Vin Mar 19, 2004 11:42 am

Va fi un pic off dar asta e.
Uitati ce scrie in primul ziar de sport al Ungariei cand am batut pe Ferencvaros:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=37406
Pe scurt (pentru cei care nu inteleg ungureste) in acest articol ne-au facut romani. Nu asta-i problema, ci faptul ca nu ne-am asteptat din partea lor de asa ceva. In plus scrie de "Mircurea" gresit care si pentru ei este Csikszereda. Stimata doamna care a scris articolul a zis ca nu i s-a dat voie sa scrie ceea ce trebuia. (vezi comentariile, 78 la numar).
Pe de alta parte la Bucuresti ni se spune ca suntem unguri, bozgori etc.
Cum sa se simta bietul om care s-a nascut acolo (deci nare nici o vina).
Va spun eu, fustrat si dat deoparte. Ei in primul rand sunt secui (ca si mine), pe urma ciucani, ardeleni si abia pe urma romani. Iar ceea ce a "scris" Oana (De ce să tii neaparat să devii campioana unei tari cu care nu te impaci?) nu este adevarat. Noi ne-am impacat cu tara asta. Ar trebui sa fii prost sa crezi in altceva in secolul 21.
"Dar vrea echipa harghiteană să fie campioana Romaniei? " Sigur ca da, si la anu' daca se poate.

KI A JO? SZEREDA!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Vin Mar 19, 2004 12:38 pm

Monster, =D =D =D =D =D =D !!!

Am citit si eu articolul. Daca as fi secui, as da cu oua stricate dupa aia... Pun pariu insa, ca daca la Mondiale Romania ar bate Ungaria (Doamne-ajuta !), aia ar scrie ca meritul revine in principal compatriotilor lor unguri de la Csikszereda...
Apropo, intre 12-18 aprilie incepe la Gdansk Grupa B ! Baieti, sper sa terminati cu betia pana atunci, ca e nevoie de voi ! :ham:
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Vin Mar 19, 2004 5:05 pm

Ghionoiule, si asa si este. stiu din surse foarte sigure ca in meciul Romania - Ungaria, hocheistii de la SPORT CLUB MIERCUREA CIUC si Progym pun mult mai mult suflet decat ceilalt. departe de mine gandul ca pe ceilalti nu ii intereseaza, dar cei din Harghita sunt mai interesati sa castige pentru a nu se spune dupa aceea "ati vandul meciul".
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Lun Mar 22, 2004 1:56 pm

Bey, gata cu aburii victoriei, ca avem probleme importante pe ordinea de zi ! Vin Mondialele ! Stie careva componenta grupei noastre ? Ca sa ma interesez din vreme de ceva injuraturi in limbile respective... :t
ghionoiul

Mesajde tnt » Lun Mar 22, 2004 7:43 pm

Aici poti citi totul despre mondiale
http://www.iihf.com/hockey/htm2004/WSIB2004.htm
Avem putine sanse cu Estonia destul de multe cu Korea si cu restul La revedere Va spunem la revedere
tnt
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Mar Mar 23, 2004 10:30 am

"Obiectivul nostru este ramanerea in grupa" - asta a spus pana. Nici vorba de promovare, de surprize placute, samd. Bei bossii de la federatie! Cand dracu` ne trezim si noi, sa avem macar un vis de promovare? Pai pe astia din Korea daca nu batem, zburam din grupa, fara parasuta!!!!!!!!!
Componenta lotului largit ptr mondiale:
Kósa, Nagy István, Simon, Papp, Hozó, Moldován, Kertész, Elekes, Szőcs Szabolcs, Péter Róbert (de la CAMPIONII SPORTKLUB), Catrinoi, Daia, Corduban, Kosztándi, Salamon, Niculescu, Lupascu, Timaru, Basilides László, Geru, Cazacu (Steaua), Molnár Szabolcs I., Gyí¶rgy, Basilides Tibor (Progym), Radu Viorel, Popa, Fluieras, Georgescu, Andrei Nutu (Dinamo), Hutuleac, Stoiculescu, Sofalcí£, Justinian (Sportul), Molnár Szabolcs I. (HC Csí­kszereda), Vargyas, Borsos (Dunaujvaros Ungaria), Mihály Ede (Ruzinov Bratislava), Petres (íšjpest Budapesta) és Selea (Regensburg).

Finala Ligii Pannonia:
Joi, Budapesta: Ferencvaros - CAMPIONII, adica SPORTKLUB
Duminica, M-Ciuc: CAMPIONII, adica SPORTKLUB - Ferencvaros
A Viszkis
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 23, 2004 4:16 pm

Pai Viszkis draga, daca ar fi venit careva sa zica ca Romania are ca obiectiv promovarea, ala ori era beat, ori avea ceva probleme de perceptie asupra lumii inconjuratoare... In schimb, da - poate ar fi momentul sa fortzam si noi macar un egal cu una din echipele mai bine plasate ca noi. Ca sper ca n-o sa tragem vesnic la locul 5...
M-am uitat in clasamentul mondial al echipelor nationale http://www.iihf.com/news/Ranking2003.pdf . Interesant lucru, surprinzator poate pentru unii, dar stam mai bine in clasament decat stam la fotbal (26 fata de 31), desi in hochei nu am avut inca vreun "rege", "printz" sau "Wayne Gretzky din Carpati"...
ghionoiul

Mesajde Sorin.S » Mar Mar 23, 2004 10:46 pm

Joi este primul meci din Finala Ligii Panonia?
Cum se desfasoara finala?
Sorin.S
Junior Member

Pannonian League

Mesajde (se)cuiul » Mie Mar 24, 2004 7:48 am

Sistem tur-retur.
Al doilea meci va avea loc duminica pe patinoarul Vákár Lajos.
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 24, 2004 8:44 am

S-auzim numai vesti bune de la Cupa Pannonia ! Bafta, baieti !
ghionoiul

Mesajde baixinho© » Mie Mar 24, 2004 9:33 am

si care-i sistemu? castiga echipa care golaverajul mai bun dupa ambele manse la egalitate de puncte sau la doua victorii (indiferent de rezultat) se joaca si meciul trei? adica, altfel spus, daca SPORT CLUB MIERCUREA CIUC (pentru cine nu stia, noua campioana a Romaniei) pierde prin absurd in tur cu 1-0 dar castiga in retur cu 10-0 ia Cupa sau se mai joaca un al treilea meci?
ANTI

baixinho©

Mesajde tnt » Mie Mar 24, 2004 10:38 am

Baieti Ia cititi voi acest articol
http://www.prosport.ro/eKontentFiles/home/alte_sporturi/alte_sporturi/Karolyi-investeste-in-hochei-2403.html
Bla-bla-bla-bla
Echipa Sport Club va face probabil tumbe pe gheata conform indicatiilor tov.Karolyi
tnt
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Mar 24, 2004 10:47 am

pai va face tumbe pe gheata ca nu are cu cine sa joace. a castigat si campionatul (apropo, nu stiu daca v-am mai spus, SPORT CLUB MIERCUREA CIUC este noua campioana a Romaniei la hochei pe gheata), a castigat si cupa. cum ar striga suporterii campioanei Romaniei la fotbal, "Anu-acesta **** e-n Ghencea".
ANTI

baixinho©

Mesajde Sorin.S » Mie Mar 24, 2004 4:38 pm

Bafta SCMC maine in finala!
sper ca cineva sa ne anunte scorul cat se poate de repede!
si inca ceva...anul acesta cand se desfasoara cupa continentala si cu cine vor juca echipele noastre?
Sorin.S
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Joi Mar 25, 2004 11:23 am

Despre Liga Pannonia:
Finala se joaca in doua meciuri. Daca ambele finaliste castiga cate un meci, atunci echipa cu un golaveraj castiga. Meciul de astazi se joaca la Budapesta de la 20.30, cea de duminica de la 17, la M-Ciuc. Maine dau rezultatul.
Cupa Continentala se joaca incepand din septembrie, tragerea la sorti va fi in iunie sau iulie.
A Viszkis
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport