spune pe fatza ce itzi place la ANDRE SI CE NU!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Un sut in cur...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 19, 2002 1:49 pm

Initial trimis de Kryszti
da ma, e normala, dar numai o gaina ("necreata") poate faca muzica langa o alta gaina (creata)...
IAr accent, nu stiu ce vor sa ia, dar se pare ca bani...

LOL, poate vor si ei sa ia un sut in cur, si sa faca muzica house, nu muzica haus, cum ei au impresia ca produc. O copie ieftina, care e aproape la fel ca dance-ul. Deja vu?
Aurolacul
Junior Member

Re: Un sut in cur...

Mesajde Kryszti » Mar Feb 19, 2002 1:58 pm

Initial trimis de Aurolacul
LOL, poate vor si ei sa ia un sut in cur, si sa faca muzica house, nu muzica haus, cum ei au impresia ca produc. O copie ieftina, care e aproape la fel ca dance-ul. Deja vu?

Pai sa stii ca linia dintre techno, house, dance si adrian copilu' minune e greu de tras la noi...

O arata bine, ar tot gaina e... Mie imi plac pasarile, dpoar am doi papagali si o zebra australiana acasa, dar cand oamenii s comporta ca gainile...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Un sut in cur...

Mesajde Vixxen » Mar Feb 19, 2002 2:12 pm

Initial trimis de Kryszti

Pai sa stii ca linia dintre techno, house, dance si adrian copilu' minune e greu de tras la noi...

O arata bine, ar tot gaina e... Mie imi plac pasarile, dpoar am doi papagali si o zebra australiana acasa, dar cand oamenii s comporta ca gainile...

well...(sigh)...dreptate ai
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii