C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
animale ion locu tau aj tace, acu am vazut ca te duci sa joci uareshce cu nejte uom la care nu pot sai pronuntz numele ceia ce satz zic, de az eo cu tine pia beri, mucles tolkshouri
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
apai io am zis ca vreau sa joc fotbal, nu cu oaresce uameni ci contra la ei. jtii tu dana fotbalu se juaca in doo echipe, asa ca sansa de a juca impotriva la uamenii care nu poti ca sa le zici pe nume *punte punte punte*
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
unte punte ia vez ce zice la dex de cuvantu' "icnora", ca puate de aia nutz ies rebusurile decat anapoda
===
bah pishu lunii, atz vazut voturile? LOL de LOL
pijkesh l-a votat pe gabitz, nocturna l-a votat pe migu, ala de nu pot sal rostesc a fo' votat de dinu
, prozac a votat cu SOD (ce mijto suna asta), ie cacatoor...
90 bine ca nu lai votat pe love 2 flai ;D
===
bah pishu lunii, atz vazut voturile? LOL de LOL
pijkesh l-a votat pe gabitz, nocturna l-a votat pe migu, ala de nu pot sal rostesc a fo' votat de dinu
, prozac a votat cu SOD (ce mijto suna asta), ie cacatoor...
90 bine ca nu lai votat pe love 2 flai ;D
- gaga
3 bulioane jumate dana...
najpa ca n-am dexu...unte punte ia vez ce zice la dex de cuvantu' "icnora", ca puate de aia nutz ies rebusurile decat anapoda
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre, deci az mie lene rau de tot shi nam chef de nimica in afara de sajung acasa shi sa continui in a nu face nimica. puate duar un uischian mic.
deci care voturile mele?
deci care voturile mele?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre ma duoare uochii shi-mi lacrimeaza! doar ce citii esperantou lu neatza! dementzial, mai ales ca, in nimicnicia mea, ca un caine turbat, am incercat sa shi intzeleg ce scrie acolo!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
pai tu nu lai votat pe entomofil? sau o fi fost filu?
bre, deci ie grav, am bagat un edit nush pe unde, la ce mesaj, pe ce forum, credeam ca e aci, shi acuma nul mai gasesc. deci ie fuarte grav. unde dracu o fi?
bre, deci ie grav, am bagat un edit nush pe unde, la ce mesaj, pe ce forum, credeam ca e aci, shi acuma nul mai gasesc. deci ie fuarte grav. unde dracu o fi?
-

nocturna - Mesaje: 8725
poi neatza nu creca voteaza in general, iel nu se socializeaza cu forumu' decat daca ie uischianu fara picurator, alfel nope.
naie, tiash strange mana, nici io nam intzeles ce zicea neatza in pseudoalaniza aia, da mia fo rushine sa zic.
in rest, aceiash lene
naie, tiash strange mana, nici io nam intzeles ce zicea neatza in pseudoalaniza aia, da mia fo rushine sa zic.
in rest, aceiash lene
- gaga
nasualo, dintr-un banc.
aiu o fi la chinezaria aia de care au amintit nasuala si neatza?
aiu o fi la chinezaria aia de care au amintit nasuala si neatza?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
deci am revenit de unde am fost plecat launmomentdat si constat ca anumiti uamini ie nesanatosi in sensu bun al cuvantului si umple tredu demi lua juma de ora sa fiu la zi cu posturile deci ie bine
matinale haioasa pseudoanaliza dar ie loc si de mai bine
matinale haioasa pseudoanaliza dar ie loc si de mai bine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
matinale, ai deschis usha la treadu cu industrialu? nu? nu conteaza bre, musafirii deja au venit shi sau instalat singuri shi comod pe jurnalu lu matale. of, unde is monoloagele de alta data?!
-

nocturna - Mesaje: 8725
io in pausa de lucru trec peaici cu precautzie maxima doar sa va salut si sa vad ce mai faceti can 15 min tre sa fiu inapoi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
da aiule, shtiu.. da ce sai faci, nu in fiecare zi ie omu mamur
da naituish, shtiu. a batut frumos la ushe, leam deschiso shi iam puftit inauntru shi nem omenit reciproc cu nejte trebi. care este.
da naituish, shtiu. a batut frumos la ushe, leam deschiso shi iam puftit inauntru shi nem omenit reciproc cu nejte trebi. care este.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, da cate beri io fi dat matinalu lu carturaru sa se baje in industrial ca piskeshu am inteles ca sa ratacit pacolo cautand secsu ?
danone , vine rebusu, stai fara de nadejde
danone , vine rebusu, stai fara de nadejde
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi cam fara ca vazui ca ie surprisa, adica dealea de le face descre si cand ie biat intinp ce noi ne uitam 4 ore la careu deampulea.
mare pacat, imi propusesem sa il iau.
io somn mare
mare pacat, imi propusesem sa il iau.
io somn mare
- gaga
propun sa propunem zua de mercuri ca zua mondiala a plictiselii, spre deosepire de luni- zua europeana a plictiselii, martz-zua europeana a plictiselii, joi-zua romaneasca a plictiselii shi vineri-zua internatzionala a plictiselii.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740