Evelina vs. Tino
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Evelina vs. Tino
Iata ca am placerea de a initia primul astfel de thread-sondaj de la BB2.
Votatzi pe cine vretzi sa plece din casa big brother !
Eu am votat Evelina, pentru ca desi e din Bucuresti e o mare tzaranca. O asemuiesc cu Izabela din BB1. Plus ca e destul de antipatica.
Uitandu-ma peste fisa Evelinei observ ca la filme preferate are : “American Beautyâ€Â
Votatzi pe cine vretzi sa plece din casa big brother !
Eu am votat Evelina, pentru ca desi e din Bucuresti e o mare tzaranca. O asemuiesc cu Izabela din BB1. Plus ca e destul de antipatica.
Uitandu-ma peste fisa Evelinei observ ca la filme preferate are : “American Beautyâ€Â
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
evelina, plangacioasa grupului, noua alida
nu stiu daca a aratat la tv, da ma uitam pe net vineri si imi venea sa sparg ecranu ce se plangea ca voia sa se sinucida, ca se simte bine, ca nu are nevoie de nimeni...
acum sa vedem daca fetele o sa il voteze pe tino, ca razbunare. fily stiu ca o va face
nu stiu daca a aratat la tv, da ma uitam pe net vineri si imi venea sa sparg ecranu ce se plangea ca voia sa se sinucida, ca se simte bine, ca nu are nevoie de nimeni...
acum sa vedem daca fetele o sa il voteze pe tino, ca razbunare. fily stiu ca o va face
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Evelina, este foarte agasanta si antipatica. La faza cu filmele preferate, nu te mira moshule, lista respectiva da bine. In plus, unul din cei care a nominalizat-o ieri seara, parca Daniel, a apucat sa spuna doua vorbe cum ca ar avea 2 incercari de sinucidere la activ, deci e imprevizibila si periculoasa.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
daca pana acum cateva zile eram de parere ca bine ar fi sa iasa amandoi din casa (scapam de doua belele), acum cred ca ar trebui sa iasa doar magnificul Tino, care ma oboseste extrem de tare si care in camera secretelor a spus ca este inteligent, frumos si ca are ce arata. mi-e sila!
evelina chiar mai are ce arata, spre deosebire de acest taran, de la show-uri lesby la o parte din trairile ei intense pe care nu a avut loc sa si le exteriorizez. in plus, in ciuda agresivitatii ei, am observat in conflictul de azi cu Aly ca mai are si putina logica.
evelina chiar mai are ce arata, spre deosebire de acest taran, de la show-uri lesby la o parte din trairile ei intense pe care nu a avut loc sa si le exteriorizez. in plus, in ciuda agresivitatii ei, am observat in conflictul de azi cu Aly ca mai are si putina logica.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
eram siguri k o sa fie propusi spre eliminare tino si evelina...
votul meu se duce spre evelina pt k tino este cel care a muncit enorm la sarcinile din casa si plus k a fost o faza cand toti concurentii dormeau iar el era in bucatarie si facea manacare ...oricum din pacate cred k va fi scos din casa deoarece el nu face show spre deosebire de evelina care promite destul de multe in continuare...
votul meu se duce spre evelina pt k tino este cel care a muncit enorm la sarcinile din casa si plus k a fost o faza cand toti concurentii dormeau iar el era in bucatarie si facea manacare ...oricum din pacate cred k va fi scos din casa deoarece el nu face show spre deosebire de evelina care promite destul de multe in continuare...

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
si ma mai enerveaza tino deoarece are impresia ca daca face mancare (si se lupta cu toti ca sa fie lasat singur sa faca mancare) ii sunt scuzate toate celelalte crize de personalitate...e o tzaran cu aere de om cult.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
si ma mai enerveaza tino deoarece are impresia ca daca face mancare (si se lupta cu toti ca sa fie lasat singur sa faca mancare) ii sunt scuzate toate celelalte crize de personalitate...e o tzaran cu aere de om cult.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Am votat Evelina. Din ce am vazut azi (da, am urmarit BB2 aprox. 5 minute) mi s-a parut antipatica..
...si mai e o chestie: habar n-am cine-i Tino
...si mai e o chestie: habar n-am cine-i Tino

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
mda, dar nu mai terminata decat aly.
imi venea sa sparg tv-ul cand l-am auzit p-asta zicad cum ca el crede ca le poate avea pe toate si ca ii face un serviciu lu george ca nu se baga pe raluca...ca daca nu ar fi a lui...
imi venea sa sparg tv-ul cand l-am auzit p-asta zicad cum ca el crede ca le poate avea pe toate si ca ii face un serviciu lu george ca nu se baga pe raluca...ca daca nu ar fi a lui...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
dupa emisiunea de aseara, m-am decis: sa iasa amandoi. tino ca-i dobitoc si evelina ca nu se poate controla si pt ca nu-i acceptata de aia de acolo. sa iasa evelina , pt ca tino a zis ca oricum pleaca duminica. le rup picioarele daca nu ies amandoi! :j
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
piskeshu scrie:Evelina-i una dintre cele mai urate femei pa care le-am vazut. Parca-i barbat.
gresit....se spune ca-i cea mai femeie dintre barbati sau cel mai barbat dintre femei...

am votat evelina ca am auzit niste povesti dubioase despre ea de la seful meu (cica ar fi lucrat aici mai demult )
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
in mare a zis ca era o crizata si ca iesea mereu varza cu stocul...uita ce-a dat , nu cerea banii si altele...o sa-l mai intreb
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Eu am votat cu Evelina pentru ca e o curva cu gura mare(mai are si vocea aia stridenta care ma zgarie pa creierash), fara scrupule si ....hm...cam neplacuta la vedere.In plus ea este aceea care are "intotdeauna" dreptate. L-am vazut duminica seara pe tac'su si era cam balbait si incoerent.
Bravo Aly, bravo Andreea!

Bravo Aly, bravo Andreea!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
s-au inchis urnele de vot.
Evelina are 61.11 %
Tino are 38.89 %
Sa vedem daca votul forumistilor de pe fanclub va coincide cu votul de la Prima !
Evelina are 61.11 %
Tino are 38.89 %
Sa vedem daca votul forumistilor de pe fanclub va coincide cu votul de la Prima !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
iar voturile telespectatorilor au fost diametral opuse cu cele ale forumistilor. poate ca daca s-ar fi votat pe forum tot duminica, dupa ce tanarul tino si-ar fi dat de tot in petic alta ar fi fost situatia.
multumesc lui Dzeu ca ne-a scapat de obositorul asta.
multumesc lui Dzeu ca ne-a scapat de obositorul asta.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Eu l-am vazut in poza pe Tino, nu prea am stat sa ma uit la Big Brother si consider ca publicul a ales f bine sa-l scoata din concurs, are o fata de taran, e un urat si libidinos....
De Evelina nu-mi place, am vazut-o intr-o secventa, cum statea la masa in sanii goi, nu stiu de ce statea asha, probabil sa para mai interesanta....
Anyway mie nu-mi place de nici unu, toti mi se par varza..e o emisiune ratata, BB asta a iesit de cacao facut si Prima sunt in pierdere, mai ales ca li s-a dat o amenda de 500 mil lei, mai da si castigatorului 75.000 euro, va dati seama, acu sa vedem ce rating are la audienta, desi ma cam inshel sa aiba vizionare, oamenii cred ca s-au cam scarbit de fazele lor, jos cu fakerii......
Taranii strica reputatia adevaratului Big Brother :M !!!!!!
De Evelina nu-mi place, am vazut-o intr-o secventa, cum statea la masa in sanii goi, nu stiu de ce statea asha, probabil sa para mai interesanta....
Anyway mie nu-mi place de nici unu, toti mi se par varza..e o emisiune ratata, BB asta a iesit de cacao facut si Prima sunt in pierdere, mai ales ca li s-a dat o amenda de 500 mil lei, mai da si castigatorului 75.000 euro, va dati seama, acu sa vedem ce rating are la audienta, desi ma cam inshel sa aiba vizionare, oamenii cred ca s-au cam scarbit de fazele lor, jos cu fakerii......
Taranii strica reputatia adevaratului Big Brother :M !!!!!!
-
Nanuka - Mesaje: 1510
te cam inseli, nanuka, sunt lideri de piata iar audienta e aproape dubla fata de cea de anul trecut. si nu sunt deloc in pierdere, chiar saca li s-a dat o amenda de 15.000 $.
ei isi scot 15.000 $ pe doua reclame din timpul unei pauze publicitare dintr-o zi, cand se difuzeaza emisiunea de la 20.
nu mai te da cu parerea daca nu ai habar despre ce e vorba.
ei isi scot 15.000 $ pe doua reclame din timpul unei pauze publicitare dintr-o zi, cand se difuzeaza emisiunea de la 20.
nu mai te da cu parerea daca nu ai habar despre ce e vorba.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2