Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Moderator: anjin-san
Readuc acest minunat thread pe prima pagina a forumului de katerinca, pentru ca, cu o mare emotie in glas, trebuie sa va impartasesc ultima mea experientza in legatura cu cei de la O-Zone, experientza atat de draga si de ravasitoare incat mai bine de o saptamana am vrut sa o tin numai pentru mine (stiu, stiu, sunt o egoista!!! dar chiar era prea mare emotia pentru a o transpune in cuvinte...)
In sfarsit, joi seara eram la mine acasa, si, uitandu-mi colectia de CD-uri acasa la un prieten, a trebuit sa ascultam Energie FM (oare Weet-Weet prinde Energie la Nimes?). Nu mai tin minte despre ce era conversatia noastra, oricum era ceva neimportant (eram 3: eo, colega-mea de apt. si pretenu-miu) cand, deodata, ne intrerupem brusc si ne incordam toate simturile catre tranzistor, din care rasuna cu putere "ti-am dat bip/ si sunt voinic..."
Va dati seama, am inmarmurit cu totii, ne-au dat lacrimile, ca_cum asa, au ajuns O-Zonii mei iubiti la radio la francezi, si am ramas de-a dreptul fara glas cand "'crainiicul" de la radio a anuntzat ca hitul romanilor de la O-Zone (asa a zis el...si io m-am mandrit ca le-a zis romani, iote-asa mi-a crescut inima...) , numarul unu in Italia, face din momentul respectiv mandra parte din lista de hituri Energie FM
Abia astept sa-i mai ascult o data!!!
Nu-i asa ca muriti de invidie? O-Zone la francezi! va vine sa credeti?
pa, va pupic pe toti!
si nu uitati,
O-Zone foraibar...aaah, forever, ca ma emotionai iara!
Mirela
In sfarsit, joi seara eram la mine acasa, si, uitandu-mi colectia de CD-uri acasa la un prieten, a trebuit sa ascultam Energie FM (oare Weet-Weet prinde Energie la Nimes?). Nu mai tin minte despre ce era conversatia noastra, oricum era ceva neimportant (eram 3: eo, colega-mea de apt. si pretenu-miu) cand, deodata, ne intrerupem brusc si ne incordam toate simturile catre tranzistor, din care rasuna cu putere "ti-am dat bip/ si sunt voinic..."
Va dati seama, am inmarmurit cu totii, ne-au dat lacrimile, ca_cum asa, au ajuns O-Zonii mei iubiti la radio la francezi, si am ramas de-a dreptul fara glas cand "'crainiicul" de la radio a anuntzat ca hitul romanilor de la O-Zone (asa a zis el...si io m-am mandrit ca le-a zis romani, iote-asa mi-a crescut inima...) , numarul unu in Italia, face din momentul respectiv mandra parte din lista de hituri Energie FM
Abia astept sa-i mai ascult o data!!!
Nu-i asa ca muriti de invidie? O-Zone la francezi! va vine sa credeti?
pa, va pupic pe toti!
si nu uitati,
O-Zone foraibar...aaah, forever, ca ma emotionai iara!
Mirela
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
multumesc tie Doamne. multumesc ca s-au terminat lungile nopti de insomnii si framantari, credeam ca am ramas singurul intrebandu-ma de ce plang chitarele chinuit de gandul ca threadul mult iubit a intrat in negura uitarii.
mirelo, sa-ti dau un bip!
mirelo, sa-ti dau un bip!
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Mirela scrie:ajuns O-Zonii mei iubiti la radio la francezi, Mirela
Mirelo te rog io tzine-i dreaq in Frantzanu-i mai lasa sa vina in Romania ca nu mai au unde sa-shi etaleze dragostea ca le-am taiat io teiu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
am si acum o veste buna pentru toate fanele ozone, de aici, de la noi
tocmai ce l-am vazut pe arsenie pe strada si avea parul asa sexy lipit de cap cu gel, si cu cararea aia pe mijloc...Doamne! :w nici nu zici ca e tzaran !

tocmai ce l-am vazut pe arsenie pe strada si avea parul asa sexy lipit de cap cu gel, si cu cararea aia pe mijloc...Doamne! :w nici nu zici ca e tzaran !

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
JaJa Beens scrie:mirelo, sa-ti dau un bip!
poti sa-mi dai si es_e_mes, sa stii ca tie am sa-ti raspund.ca io mi-am facut o datorie din a respecta traditia O-Zone sa nu raspund, da' pentru tine imi calc pe inima...dar asta numai daca esti voinic!...
ps: Spidere, varianta de manea o stii?
suna cam asa: vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei
Vezi ca ai s-o iei
Fin'ca nu ma, nu ma iei
Mai demult tu ai picat din tei
Si-ai ramas fara bikine-ei. (am auzit-o intr-o zi racoroasa de decembrie, in periplul meu prin Molano...)
cum ai putut, mah, sa tai teiu'? pai teiul din care picase saraca fata? daca se mai urcase o data ca_sa dea dovada ca nu mai pica s-a dooa oara?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma