C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ba pe aceasta cale, dupa ce am aflat cajtigatorii la concursul care fu, mai am sa ma plang de o cheste.
ma c*c (cac cenzurat) pe iel de zainfild cu ale lui poante ca din cauza de ora tarzie la care ie difuzat sunt pe un dilei de n-atz vazut in viata vuastra
ma c*c (cac cenzurat) pe iel de zainfild cu ale lui poante ca din cauza de ora tarzie la care ie difuzat sunt pe un dilei de n-atz vazut in viata vuastra
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
catalineeeeeee
a aparut si altz banatz la care nam voie sa le zic numele, inaintea matale
doo ezipstentziale:
1. s-a facut saptamana si na opservat nime ca iar am manarit titlu threadului: suntetz nejte neopservatz
2. de ce numi zice nimeni ca az ie vineri? bolanjiilor. laitmotiv de posturi pe cemeu, zioa de viner
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/friday-takeoff.jpg
a aparut si altz banatz la care nam voie sa le zic numele, inaintea matale
doo ezipstentziale:
1. s-a facut saptamana si na opservat nime ca iar am manarit titlu threadului: suntetz nejte neopservatz
2. de ce numi zice nimeni ca az ie vineri? bolanjiilor. laitmotiv de posturi pe cemeu, zioa de viner
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/friday-takeoff.jpg
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bine ai revenit zarzarica
danone, iejti pe delei bre. vazu filu zilele trecute si chiar a sesizat da matale iereai beata comtabitu
danone, iejti pe delei bre. vazu filu zilele trecute si chiar a sesizat da matale iereai beata comtabitu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
corcoduse laso pe danone ca inca na dijerat complet berea deasear , ie inca beata
-

aiule eo in locu tau ash sta mucles ... si tot in locu tau naj rade de umoru lu baics atata tinp cat matale eshti conplet debranshat de la iel
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/weekendbegin.jpg
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/weekendbegin.jpg
- gaga
yaurta sa fii matale sanatuasa care e am vazut de o graman de vreme, ba chiartr amn shi intrebavt inm acest sens deci promnitr sa nui ma fac
-

neatza - Mesaje: 5820
danone, io zic sa te dedici jocurilor cu extraterestrii si galaxii si sa lasi postatu o perioada ca zau nu te prinde azi.
silozu_poplaca: ba
silozu_poplaca: zi tu kla oamani
silozu_poplaca: ca az nu po s scriu
silozu_poplaca: nimica'
silozu_poplaca: sghio nicui mizichia nu \posao trimit
silozu_poplaca: care mam camnm lovit aser
silozu_poplaca: mnultanm
silozu_poplaca: ba
silozu_poplaca: zi tu kla oamani
silozu_poplaca: ca az nu po s scriu
silozu_poplaca: nimica'
silozu_poplaca: sghio nicui mizichia nu \posao trimit
silozu_poplaca: care mam camnm lovit aser
silozu_poplaca: mnultanm
-

LOL mie imi iesea pe 4 ca folosesc un sfert de ecran
stai co mai pitrocesc
stai co mai pitrocesc
-

cum ba neatza asta e bulnajiu asa? i-a cerut uamini traducerea la lavu din the tei in germana si iel acu fuge de responsabilitati? urat dinspre partea lui
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

nu mai is mah mod la mancari, nu vazush ca nu am mai scris acolosha? is in greva pe mancari
aiu, zi la silozu pe ymeu ca ion laztzeleg caren u puates sa vima sa bia ca uapenii nomali la binilioteca sise duce sa se fca prajtiee ca un alculic nenocit care ieste
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/beachfriday.jpg
aiu, zi la silozu pe ymeu ca ion laztzeleg caren u puates sa vima sa bia ca uapenii nomali la binilioteca sise duce sa se fca prajtiee ca un alculic nenocit care ieste
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/beachfriday.jpg
- gaga
bun, si io daca vreau sa fac un subiect cu mancaruriel din hoteluri si moteluri unde sa-l fac?pe haleli sau pe turism?
dygfiwefhkw : pana la urma cine ie castigatorii la concursu nostru?
jhgdjgfwdgjd : iepurasule, da bre pe tot ecranu, sa vaza lumea cum ma proslavesti.nu de alta, da si merit!
dygfiwefhkw : pana la urma cine ie castigatorii la concursu nostru?
jhgdjgfwdgjd : iepurasule, da bre pe tot ecranu, sa vaza lumea cum ma proslavesti.nu de alta, da si merit!
-

SOD - Mesaje: 6035
bassplayer scrie:le la
asta e varianta de la melodia aea care are in refren: "la li la li lu la"?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
poi cata, fa-l unde vrei matale, io doar ti-am zis ca io nu mai scriu acolosha.
de castigat numa the spider a cashtigat, zis si paiacheck
basule, zi si la mine cum au sunat aia de la freya, is mare fan a lu proiectu asta
de castigat numa the spider a cashtigat, zis si paiacheck
basule, zi si la mine cum au sunat aia de la freya, is mare fan a lu proiectu asta
- gaga
bre corcoduse, m-a futut cu ia intuarsa ca-mi zicea ca eroare ca ie mai multe de 500 caractere si-am ciuntito pana cand ajunse in forma asta. asta ie macsim bre, nu te mintesc
-

danone scrie:de castigat numa the spider a cashtigat, zis si paiacheck
danone zi shi mie ce ie ala paiacheck ca tare-s curios!Am cautat in dex da n-am gasit nica sinonim cu asta!
Iar se lasa cu epidemie de fuoame!Ba,ce-al dreaq e diamond asta!da cred ca e strans de coa(caze)ca prea tzipa!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
http://www.haha.ro/cretin_open.asp?cretinid=2
spaidare n-a d'acilea sait ca pe meil n-am cum satz trimet...
spaidare n-a d'acilea sait ca pe meil n-am cum satz trimet...
-

ser`us lume!
deci care mie nu-mi mergea netu, da` am intrat dintr-o institutzie vecina shi prietena, numa sa va anuntz ca plec!
aiu, neatza a opservat manareala din titlu inaintea mea!
deci mamifera acvatica shi tre au cashtigat dreptu sa nu intre pe cemeu? sau cum, ca nu-ntzeleg!
vad io luni cum sta treaba! pan`atunci, haipa(cn) shi avetz grija ce betz in uichend!
deci care mie nu-mi mergea netu, da` am intrat dintr-o institutzie vecina shi prietena, numa sa va anuntz ca plec!
aiu, neatza a opservat manareala din titlu inaintea mea!
deci mamifera acvatica shi tre au cashtigat dreptu sa nu intre pe cemeu? sau cum, ca nu-ntzeleg!
vad io luni cum sta treaba! pan`atunci, haipa(cn) shi avetz grija ce betz in uichend!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Ha!Ha!Ha!Ha! mishto bai animale!Nush ce dreaq o fi vazut ashtia ca e enervanta ca mie mi-a placut la culme!Totushi m-a enervat faptul ca n-a vrut sa discutam despre tzuica!E slab la capitolu asta!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
buba ie ca mie imi scaneaza ashtia conpu de afara sa vaza ce si cum si cand intra scanu' te futz pe iel de net, ca acu'
sody, mercic de cadou da' aia am citit-o de cand a aparut saitu ca mi-a dat gorgar site-ul cand a fo gata
si miam amintit la ce pesa radeam de damijeana prin 91, la cenushe si diamant ca iel canta "shenushe shi diamant":D
paiacec se zice la paianjen in bulgara da abar nam cum se scrie si am stalcit si io ca unii canadieni forbitori (cicka) de iengleza
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/friday.gif
sody, mercic de cadou da' aia am citit-o de cand a aparut saitu ca mi-a dat gorgar site-ul cand a fo gata
si miam amintit la ce pesa radeam de damijeana prin 91, la cenushe si diamant ca iel canta "shenushe shi diamant":D
paiacec se zice la paianjen in bulgara da abar nam cum se scrie si am stalcit si io ca unii canadieni forbitori (cicka) de iengleza
http://www.xasa.com/postales/ocasiones/viernes/friday.gif
- gaga
# A : iepurasule, ie bine bre.sa-mi crape inima in mine cand am citit.
# 2 : cum bre,numa insecta cracoasa?da necko?da tre?ca nu stiu pe cine sa felicitez.
# C : imi merge netu ca mintea lu nepronuntzatu.
# 4 : basule, ieri cand am ajuns in sibiu am stat doar o juma de ora la sala polivalenta si nu te-am mai sunat ca am vazut ca esti bulanjiu si n-ai chef de mine.
# 2 : cum bre,numa insecta cracoasa?da necko?da tre?ca nu stiu pe cine sa felicitez.
# C : imi merge netu ca mintea lu nepronuntzatu.
# 4 : basule, ieri cand am ajuns in sibiu am stat doar o juma de ora la sala polivalenta si nu te-am mai sunat ca am vazut ca esti bulanjiu si n-ai chef de mine.
-

SOD - Mesaje: 6035
danone scrie:basule, zi si la mine cum au sunat aia de la freya, is mare fan a lu proiectu asta
danone, ejti dusa rau, n-a cantat nici un Freya (acu ascult Scalp-ul - misto treaba fac bajetzii)
A cantat ashea:
- Zero Grade Celsius (Sibiu) - neste copii cu multa enerjie - ceva gen SOAD
- Still Crazy (Sibiu) - vocal nou, stil nou, au sculat sala in picioare cu "lords of the boards"
- Forgotten Melancholy (gothic metal - Brasov) - nesthe pusti din Brasov care au inceput cu Crematory - Tears of Time si m-au castigat..puteau sa cante orice dupa aia...n-am crezut ca mai sunt pusti care sa asculte ashea ceva...daramite sa mai cante
- MARSYAS (gothic metal - Bucuresti) - recital - sincer nu m-au impresionat..poate ca au cantat shi ultimii shi eram obosit....da pustii din Brasov erau mult mai agitatzi (mai dadeau cate o gherla da' se accepta la varsta lor)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
danone vreau pentru ca satz spun ca am bagat azi 5.2 milioane si daca nu era rahatu ala de trillian (un fel de ym da mai idiot) care imi deschisa i mare pajina pe mijlocu ecranului bagam peste 6
-

SOD scrie:# 4 : basule, ieri cand am ajuns in sibiu am stat doar o juma de ora la sala polivalenta si nu te-am mai sunat ca am vazut ca esti bulanjiu si n-ai chef de mine.
Tzi-ar a dracu telefoanele amandoua! uita-te pe ala portocaliu ca ieri la 21.28 am vorbit cu casutza ta vocala (nu i-am zis nmica da vezi nr meu acolo)
Pe telefonu verde la 21.30 am vorbit cu donishoara aia dragutza care mi-a zis ca te-ai inbatat shi ai cazut pe telefon shi e inchis sau ai cast intr-un shantz shi n-ai semnal acolo..
Deci numamaifa bulanjiu ntzeles??!!!!
jfhgf: toma tz-am mai lasat un mesaj pe ala portocaliu. Arunca-l dracu daca tot il tzii inchis.
human being/being human
-

basstard - Junior Member