C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
matinale ce sati fac bre ,noi asear tzam frut binele da matale neai refuzat si tzai fru rau
sio care vream sa iesim la juaca desear...
sio care vream sa iesim la juaca desear...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
da mah si neko, asa ie, mea culpa
ptiu bassule, tu ai scris marsias si io am citit freia, se mai intanpla mai ales ca nu ie pentru prima uara-n viatza cand patz o asfel de minune.
animaloo, eshti un cacat si un pishat cu glumele cu lincu ala pe care lam primit deo mie de ori siam loat tzeapa (vorba vine) sa dau clic pe iel de fiecare data, usuali rezolf problema cu task manageru' da respectivu' mi-a blocat intai meilu, apoi scanu' si in cele din urma a trebuit sa inchid conpu cu o ciocata aplicata in sursa care ieste.
ie si o parte buna, ca ie pentru prima uara cand realizez ca daca inchid conpu in tinpu scanului ala de verificare, ala pica si muare si nu reinvie, retrag jumate, eshti numa cacat, pishat nu mai ejti. sa te sparg in urzici
ptiu bassule, tu ai scris marsias si io am citit freia, se mai intanpla mai ales ca nu ie pentru prima uara-n viatza cand patz o asfel de minune.
animaloo, eshti un cacat si un pishat cu glumele cu lincu ala pe care lam primit deo mie de ori siam loat tzeapa (vorba vine) sa dau clic pe iel de fiecare data, usuali rezolf problema cu task manageru' da respectivu' mi-a blocat intai meilu, apoi scanu' si in cele din urma a trebuit sa inchid conpu cu o ciocata aplicata in sursa care ieste.
ie si o parte buna, ca ie pentru prima uara cand realizez ca daca inchid conpu in tinpu scanului ala de verificare, ala pica si muare si nu reinvie, retrag jumate, eshti numa cacat, pishat nu mai ejti. sa te sparg in urzici
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre cuacavete, te rugai ceva pe aberatia zilei da vaz ca ma ignori total si cu desavarsire
vam zis ca la 3 bag rebusu vietzii ?
vam zis ca la 3 bag rebusu vietzii ?
-

ete maciuci iejti ca neatza pe dilei ca sa nu zic de danone care asa ie de o bucata buna de vreme
in ultimu post acolo te rugam sa-mi faci o traducere din opera lu 4 clase si sami definesti geget
in ultimu post acolo te rugam sa-mi faci o traducere din opera lu 4 clase si sami definesti geget
-

bah cuacavete io zic sal iei pe 4 clase coautor ca singur sigur nu te vei descurca...ori ie prea suptil pentru mine ori am dat in buala lu danone
-

aiule cred ca o sa-l iau. adevarul e ca suptilitatea lui iera cat paci sa ma faca si pe mine, dar nu dejaba sunt io zeu cuacavete!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
cum bre nu tza zis nimeni panacu? uamenii buni bre tea menajat sa nu suferi. ie gruasa bre...
-

in urma unui studiu temeinic rectific ultima mea afirmatzie in felu urmator:
algocalmin disear algocalmin acas algocalmin film stifan sigal algocalmin somn
algocalmin disear algocalmin acas algocalmin film stifan sigal algocalmin somn
-

neatza - Mesaje: 5820
maine siara, la orele 21.00 ie o treaba pe langa spitalul de urgenta. aiui, SODy, ne adunam pe unteva sau fiecare de capu lui?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
SODy, langa spitalul de urgenta, nu la spitalul de urgenta. o safie o chestie acolo, nu stiu cum sa-i spun.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
creca iar are vali criza administrativa
bah declaratzie: io de az nu mai injur IT, il iubesc, a fo singuru om care a stiut din prima descrierea fenomenului numit folbal si anume: folbal ie atunci cand se aduna 22 de idiotzi ca sa fugareasca o bashica pictata
brava lui
bah declaratzie: io de az nu mai injur IT, il iubesc, a fo singuru om care a stiut din prima descrierea fenomenului numit folbal si anume: folbal ie atunci cand se aduna 22 de idiotzi ca sa fugareasca o bashica pictata
brava lui
- gaga
Tzin sam aduc shi paceasta cale omagiul shi respectul meu netzarmuit catre conpania farmaceutica SmithKline Beecham pentru produsul lor de mare angajament Solpadeine. Va multzumesc ca existatzi!
-

neatza - Mesaje: 5820
danone ,si mai ie alti 3 si mai idioti carei supravegheaza sa nusi dea la gioale si care fluiera ca bezmeticii din cand in cand si numa atunci cand nu trebe.
corcoduse , nu io, ci vajnicu vali fara frica a ciopartit-o. uamini invidiosi bre...
bah vali, in virtutea carui paragraf din codu penal zici matale ca signature 2 long , ca mie mi-a dat eroare si ma pus sa tai din caractere sajung la 500 deci ieream in limita bre la supt 500 caractere.
corcoduse , nu io, ci vajnicu vali fara frica a ciopartit-o. uamini invidiosi bre...
bah vali, in virtutea carui paragraf din codu penal zici matale ca signature 2 long , ca mie mi-a dat eroare si ma pus sa tai din caractere sajung la 500 deci ieream in limita bre la supt 500 caractere.
-

aiu, vez ca daca zici de vali puate tzie itz da sa sugi alceva, io am deja nasu
auz mah aiule, am bagat mah la formel einz, nu ai vazut? de ce nu zici nica?
ce puncte satz shterg io la rebus paiacec? io creca la ce raspunsuri dai tu, itz shtergi singur nejte buline de pe fuaie ca sa iasa ca tine
auz mah aiule, am bagat mah la formel einz, nu ai vazut? de ce nu zici nica?
ce puncte satz shterg io la rebus paiacec? io creca la ce raspunsuri dai tu, itz shtergi singur nejte buline de pe fuaie ca sa iasa ca tine

- gaga
eye, hai mah, si eu pot sa imi pun in alea 500 de caractere (am redus acuma la 200) 2 litere si dau 20 de enteruri
nu incalc nici o regula, da e vorba de bun simtz
desigur, putem renunta oricand la semnatura
dana, sugi nasu
nu incalc nici o regula, da e vorba de bun simtz
desigur, putem renunta oricand la semnatura
dana, sugi nasu

some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
hehe, poi mah paiacec, pe tine sa te atac io, te crez fo tarantula? daca puteam sa fac ilegalitatz fara sa se vada ii faceam lu afecs, da' asa daca fac magarii si se plange cineva la amiralitate iese rau.
ohoho cate magarii mia trecut prin minte!
ohoho cate magarii mia trecut prin minte!
- gaga